Kam ngritur këtë çështje në një tjetër fije i imi dhe është kërkuar për të filluar një fije të re, kështu që këtu është
Quote Postimi origjinal është bërë nga Simon Lloyd
Unë kam probleme të mëtejshme, vbenterprisetranslatot.php është duke përdorur të gjitha kohën time CPU, ju lutem shikoni më poshtë:
************ Pid Prioritet Owner CPU% Memory% Komanda
12.493 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 104-0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12.496 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 72,0-0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12.495 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 67,0-0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12.492 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 42,0-0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12.490 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 23,5-0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12.484 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 11,7-0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
20.732 (Trace) (Kill), mysql 0 - 1,8-6,2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-jashtme-mbyllje -

Unë kam 4 CPU dhe është vrarë web faqen time tani që ajo nuk mund të shihet merrni përkthime!, I kanë aftësi të kufizuara gjysma e përkthimeve dhe ende kanë këtë çështje!

Mund të ndihmojë dikush?
Michaels përgjigje:
Quote Postimi origjinal është bërë nga vbet
Ju lutem përdorni një fije për këtë çështje. Për çështje e re përdorimit të tjera fije. Së shpejti - nuk e tij vbenterprisetranslator_seo.php kush i merr gjithë burimet tuaja - ajo është krejt forumi juaj, sepse çdo forum kërkesa shkon trought vbenterprisetranslator_seo.php të cilat vetëm përcakton disa variabla për vbseo.php dhe përfshin me të vërtetë të kërkuar të burimeve. Keni vendosur të tërë tuaj forum të trafikut në këtë fotografi duke tuaj .htaccess file. Kështu që nuk ka asnjë çështje me këtë file në të gjitha - kjo është e gjithë forum të konsumit. Nëse më shumë përshkrimi në këtë fushë është i nevojshëm - ju lutemi të hapur të reja rubrikë për atë ose të gjeni ekzistuese. Një çështje në një fije të
Mund ta shpjegoni më tej, sepse në qoftë se unë të çaktivizoni vbet pastaj se dosja është ende duke u përdorur, në qoftë se unë të ndryshuar emrin e file në forum nuk mund të arrihen.