I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 8 e 8

Thread: Merre gabim SQL nga vBET vBulletin referenca

Shiko Hybrid

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Hi,
    Nga tani e tutje unë do të ju ndihmojë me kënaqësi, për ju lutemi përkthim të bëjë këto të testeve të gjitha api ju jeni duke përdorur: # post1729 http://www.vbenterprisetranslator.co....html. Google apiv1 ka vendosur kufirin e ri të rreptë, kështu që ndoshta keni arritur ajo - unë do të di se me siguri pas testeve, për mënyrën se si të mos e shmangur atë: ju lutem lexoni kete faq: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10411

Rreth të dhënave error: Unë do të invastigate atë, dhe unë do t'ju njoftojë sa më shpejt të jetë e mundur

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    61

Thank you! Pas shqyrtimit të lidhjeve që ju dhënë FAQ, unë kam reduktuar gjuhët në anglisht, frëngjisht dhe spanjisht vetëm. Nuk ka përkthime tjera. Shpresojmë se do të reduktojë ndjeshëm volumin përkthim. Unë gjithashtu u përpoq (dje) për të kandiduar kodin sugjeroi që kthen Google Translate rezultatet e testit API që tregojnë nëse TOS apo çështje të tjera mund të ekzistojnë. Ju mund të shihni fotografi kam përdorur (GT-test.php) nën directory time html. Por unë nuk mund të merrni atë për të drejtuar pas FTPing atë në faqen kështu që unë shpresoj se ju keni fat më të mirë. Unë do të ndalojë qasjen CP-admin tani deri sa të marrin udhëzime të mëtejshme nga ju këtu në këtë thread. Thank you again për ndihmën tuaj.

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    61

UPDATE: Për shkak të çështjeve kemi hasur, ne kemi vendosur për të rivendosur faqen tonë të internetit përsëri në gjendjen e tij origjinale si i e mërkurë 28 shtator. Ne PMD Michal me më shumë informacion.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •