I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast
Results 11 te 20 e 24

Thread: Përkthime bosh.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Po mirë, unë jam duke pritur për publikimin e fundit. Sa sipas Mikalit ne jemi të presin. SO unë me të vërtetë shpresoj se do të jetë në dispozicion shumë shpejt, pasi unë jam i humbur anëtarët gjithnjë e më shumë çdo ditë.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Gjithashtu ju lutem vini re se në Google v2 Translation API ju mund të vendosni kufij vetes tuaj. Ashtu si Radek wrote - versioni i ri vBET të ketë zgjidhje për API bllokuar nga ofruesi - ne të kaluar në një tjetër dhe nëse të gjitha arrihen kufijtë atëherë përkthyes bedel tregon tekstin origjinal. Ne supozojmë për lirimin versionin e ri dje, por për shkak të çështjeve me internet u riplanifikuar (unë e di se është i parëndësishëm, por ajo ishte fundjavë, në udhëtim dhe internet celofan nuk punojnë si mendoj për të). Këtë javë ne do të nxjerrë një version tjetër i cili korrigjon këtë çështje me ofruesit e shënuar si i padisponueshëm shumë shpesh. Shenjat më të fundit version jo si në dispozicion kur ndonjë gabim vjen nga ofruesi të përkthimit. Kjo nuk është e nevojshme - ne zbuluam se Microsoft Translation API dërgon ndryshme komunikon për çështje të tilla si "server shumë të zënë", "timeout". Për gabime të tilla ne nuk duhet të mendojnë se kufijtë janë arritur. Pra lirimi i ardhshëm do të rregullohet dhe të marrë parasysh ofruesi përkthim dispozicion vetëm për mesazhe të posaçme të cilat në mënyrë të qartë thotë se kufiri është arritur.

U përgjigj dhe ju pyetje për të paguar Google v2 Translation API. Ju lutem, thjesht shkoni te Admin CP -> vBET -> Përkthim dhe ju do të gjeni atje përshkrim se si për të filluar me Google Translation API v2 (ka lidhje dhe shpjegim se si të merrni kyç API). Ju lutem mos harroni se v2 është paguar kështu që ju mund të konsideroni të kontrolluar kufijtë, ndoshta hequr disa gjuhë, dhe injorojnë disa faqe për ta bërë atë më të lirë. Çmimet janë të kontrolluara nga Google kështu që ne nuk mund ta ndryshojë atë.

A keni nevojë për ndihmë më shumë këtu?

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Unë vetëm shpresoj se unë do të jem në gjendje të përdorin versionin e ri me të lirë API! Unë nuk kam një problem me shkuar për të paguar, por google ka nevojë për një kartë krediti për këtë, dhe unë jetoj dhe punoj në Kinë, dhe ata nuk e pranojnë ndonjë kartë krediti kinez për pagesë. Kështu që unë jam i dehur. Unë u përpoq për të mësuar rreth Microsoft paguar API, por nuk mund të gjeni se ku të aplikojnë për këtë.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Liron ardhshëm do të vazhdojë të mbështesë Google Translation API V1 (për aq kohë sa ekziston) dhe të lirë Microsoft Translation API (për aq kohë sa ajo ekziston).
    Nëse keni pyetje në lidhje me pagesat për Microsoft Translation API ju lutem pyesni këtu: mtcont@microsoft.com

Sipas informatave që kemi marrë nga Microsoft pas 30 mars 2012 dikush do të detyrohen të përdorin versionin me pagesë të Microsoft Translation API Edhe nëse ju do të përdorin vetëm 2 milionë karaktere falas / muaj. Kjo do të thotë se Microsoft do të jetë ende i lirë për këtë kuotë. Ende do të jetë e nevojshme për të përdorur Microsoft Azure Marketplace:
    Quote Postimi origjinal është bërë nga Mail from Microsoft
    Kur ju regjistroheni për shërbim falas në kufirin e shfrytëzimit maksimal të 2 milionë
    Karakteret / muaj në Windows Azure Marketplace, ajo do të vazhdojë në muaj për muaj,
    nëse ju të ndryshojë në një shërbim që ju paguani për të cilat do të ju jap një më të lartë
    Vëllimi / muaj.

Nuk do të ketë disa ndryshime, kur ju të lëvizur nga jo-komerciale statusit të Windows
    Marketplace kaltra. Ju janë të nevojshme për të lëvizur në treg e Windows Azure asnjë
    më vonë se 30 mars, 2012, edhe në qoftë se ju do të përdorni shërbimin e lirë të 2 milionë
    Karakteret / muaj. Unë e kam përfshirë më poshtë disa burimeve shtim në API Translator
    dhe Windows Marketplace Kaltra për referencë tuaj.

* Pyetjet e bëra më shpesh Microsoft Translator API Komercial Lajmërim-pyetje të shpeshta

* MSDN Lidhje dokumentacionin: Microsoft Translator

* Lidhje OData API: Përdorimi datasets në aplikimin tuaj

* Ekipi Zyrtare blog: Microsoft Translator (dhe Translator Bing) Skuadra zyrtare Blog - Home Site - Blogs MSDN

* forume mbështetëse: Translation makine dhe Kategoria Gjuhësore
    Fundit edituar nga vBET; 19-10-1121:18.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Faleminderit për Mikalit info. Kështu që njerëzit pa kartat e kreditit nuk do të jetë në gjendje të përdorin Google apo Microsoft. Prandaj vBET do të jetë e padobishme për mua. Kjo është me të vërtetë një lajm i keq kurrë!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë nuk jam i sigurt për metodat e Microsoft pagesave tani. Dhe sigurisht ne nuk kemi ide se nuk do të shtojë Google metodave të reja të pagesës - kjo është jashtë ndikimit tonë. Ju lutemi të kërkoni Google për metodat e pagesës më shumë.

Gjithashtu, sipas këtij informacioni nga një nga përdoruesit tonë: http://www.vbenterprisetranslator.co...id-ms-api.html
    Microsoft ka abonim (jo si Google e cila akuzon të fluturojnë) - kështu që ajo duhet të jetë në dispozicion për të paguar me shumë metoda. Unë e kuptoj se Google duhet të lejohet për të ngarkuar automatikisht. Por Microsoft ka vetëm një abonim kështu që duhet të lejohen të paguajnë nga çdo Metoda (upfront). Ju lutemi të vetëm të kontrolluar atë. Ne do të shkojnë atje pas lirimit të ardhshëm të vBET 4.x. Në këtë moment ne nuk e dimë ende detaje.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Unë vetëm të modernizuar në 4.4.4 dhe pas 2 minutash Unë nuk kam asnjë ofruesit e përkthimit në dispozicion. Arriti kufirin për google dhe Microsoft. Bot këto kërkojnë një kartë krediti për të shkuar për të paguar API, nëse ju shkoni për një abonim apo jo. (Microsoft) Deri tani vBET është e padobishme për mua, dhe unë jam i sigurt se ka shumë pronarë forum pa kartat e kreditit, ose që nuk mund të përballojë përkthime të paguara. Kjo është një makth!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Nëse keni arritur në kufijtë atëherë ju vetëm duhet të prisni derisa ajo është në dispozicion përsëri. Lutemi kini parasysh se Microsoft ka limitin mujor dhe çdo orë, kështu që nëse ju nuk e keni arritur kufirin tuaj mujore akoma, atëherë ju do të keni përkthime të reja së shpejti (vBET kontrollon çdo 10 minuta nuk ofrues është në dispozicion përsëri).
    Google ka për kufi sigurt të dytë (Ne nuk e dimë se çfarë tjetër).

Ju lutem vini re se Microsoft edhe pas marsit 2012 do të sigurojë API falas me kufirin mujore prej 2 milionë karaktere (Tashmë është 4). Ne kemi asnjë ide do të humbasë apo jo. Në këtë moment ajo është e njohur se do të ketë kufi në dispozicion pa pagesë.

Rreth çmimeve dhe pagesave metodave - një herë ju lutem kontaktoni me ofruesit e përkthimit - çfarë prisni që ne të bëjmë për këtë ...? :/
    Ne do të shtojë përkrahjen për API më shumë kur është e mundur. Ende ne nuk kemi ndikim ne aspektin e ofruesve 3 përkthimit partiake. Ju lutemi çështje direkte të drejtpërdrejtë në vende ku ato mund të zgjidhen.
    Fundit edituar nga vBET; 21-10-1103:04.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Rreth çmimeve dhe pagesave metodave - një herë ju lutem kontaktoni me ofruesit e përkthimit - çfarë prisni që ne të bëjmë për këtë ...? :/
    Ne do të shtojë përkrahjen për API më shumë kur është e mundur. Ende ne nuk kemi ndikim ne aspektin e ofruesve 3 përkthimit partiake. Ju lutemi çështje direkte të drejtpërdrejtë në vende ku ato mund të zgjidhen.
    Unë nuk jam duke fajësuar ju për këtë Mikalit, unë e di se nuk është faji juaj. Faktet janë vetëm se unë nuk do të jetë në gjendje të përdorin vBET me pa API! Forum ime është shumë e madhe, dhe kufijtë janë arritur brenda 30 sekonda. Pra, çfarë e mirë që nuk bën mua? Dhe unë tashmë kontaktuar ofruesit e përkthimit. Nuk ka asnjë mënyrë tjetër për të paguar. Pra, përsëri, nuk faji juaj, por ajo bën vBET vjetëruara për forume të mëdha. (Nëse ju nuk keni një kartë krediti) dhe se është një fakt!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Aq kohë sa ju mund të ju lutem të qëndroni me vBET - ne jemi duke kërkuar për ofruesit e përkthimit të tjera, tregu po ndryshon gjatë gjithë kohës ...
    Gjithashtu - në qoftë se ju nuk jeni duke përdorur Google V1 më lutemi fikur pastrimin cache. Le cache mbushen. Unë e di që ju keni forumin madh, por duke supozuar se ju keni ajo kopje e ruajtur ndoshta kufijtë e lirë do të jetë e mjaftueshme për të mbuluar mesazhe të reja. Gjithashtu ju mund të vendosni vBET të injorojnë disa faqe të cilat ju konsideroni nuk janë të rëndësishme për përkthim. Për shembull - RSS kanale po ndryshojnë gjatë gjithë kohës. Ndoshta ju do të heqë dorë përkthimet në arkiv ... Ndoshta vende të tjera ...

Pak kohë - ne ju inkurajojmë të marrin në konsideratë se si të përdorni ende vBET me kufizime të reja të vendosura nga ofruesit e 3 përkthimit partiake. Dhe përsëri - ne duam që të mbështesë më shumë.

A keni nevojë për më shumë ndihmë këtu? Ose mund ta vënë këtë çështje si zgjidhet?

Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •