Ju lutemi nota që përkthim nga përkthyes të shërbimit Google falas në krye të forumit me JavaScript nuk do të prodhojë rezultate të cilat do të indeksuar. E vetmja mënyrë për përdoruesit për të marrë ato do të jetë tashmë e dini forum tuaj të kuptojnë të paktën një pak të përmbajtjes që është në gjuhë të huaj për ta dhe pastaj klikoni për të përkthyer. Kjo është çështja me këtë zgjidhje - njerëzit duhet të kuptojnë tashmë pak se çfarë ata shohin për të motivuar ata që të klikoni përkthimit. Ata nuk do të gjejnë të përkthyer në motorët e kërkimit. Kështu në fund - njerëz të cilët janë të interesuar dhe do të kërkoni për temën tuaj në gjuhë të huaj nuk do të gjeni forum tuaj. Kjo është arsyeja pse është krijuar vBET - për të ndryshuar atë dhe për të siguruar përmbajtje të përkthyera për ata që janë në kërkim temën tuaj.

Ju lutemi vini re se vBET lejon përdorimin e disa TV përkthim në të njëjtën kohë. Siç kam shkruar para se ju mund të konfiguroni për çdo kombinimi gjuhësor që ofruesi duhet të përkthejnë atë. Pra, edhe në qoftë se ju doni të përdorni Google v1 derisa ai është i mbyllur ne ende rekomandojmë që të përdorin atë së bashku me Microsoft Translation API - për të shmangur të shpejtë të arritur të kufijve.

5. Saktësisht. Pasi ajo është kopje e ruajtur vBET përdor cache.

6. Nuk kam asnjë ide. Kjo varet nga trafiku juaj forum. Njerëzit më të shpejtë / robota do të shkojë në faqen tuaj të përkthyer, më të shpejtë ajo do të jetë kopje e ruajtur. Por nuk përdorin asnjë robots tuaj për këtë - nuk është e lejuar. Gjithashtu ju duhet të shtoni këtu kufijtë e cila duket të jetë më i shkurtër dhe shorted - Google v1 përgatitet të jenë të mbyllura.

Gjithashtu nuk kam asnjë ide. Si unë vetëm të shkruar duket se kufijtë janë më restriktive kur ne jemi më afër kohën e mbylljes. Ju lutem shikoni në burimet Google për këtë përgjigje. Ne nuk duam të mashtrojë askënd, duke i dhënë disa informacione të vjetra.