Hi!
Unë kam disa pyetje para-shitjes ... Unë kam vBulletin 4.0.8 forum ... dhe unë jam interesante për të blerë vBET ...
1. Translate nga Google Translate API v1 të Microsoft Translate API?
Forum e mia janë në gjuhën kroate (shumë i ngjashëm me serbe ose gjuhën boshnjake).
Google Translate mbështetjen e kroate, serbe dhe boshnjake, por Microsoft Translate API NUK mbështetjen e ndonjë të këtij gjuhë ...
A mund të përkthehet forum time me Google Translate API v1 nga gjuha kroate në gjuhën angleze ... dhe pastaj përkthyer forum time nga anglisht në të gjitha të tjera API Microsoft Translate gjuhë të mbështetur?
2. Nëse kjo nuk është e mundur ... A mund ta bëjë atë me dorë nga databaza MySQL ... për të përkthyer DB tavolinë të dhënave nga anglisht në gjuhë të tjera me MS Translate API ... A është kjo e mundur me vBET?
Ose ... me disa script tjera ... apo ... në ndonjë mënyrë tjetër për të bërë atë?
3. Google Translate API v2 është një shërbim shumë i shtrenjtë për mua (dhe ndoshta për të gjithë ata që kanë një forum të mesme dhe të mëdha me madhësi) .. GT_API_v2 ... 1 shkronja M = $ 20 ... ?!?!? ...
Unë kam në vb4 bazës së të dhënave ... vetëm në "post" tryezë ... në "pagetext" ... CHAR_LENGHT ... 330 karaktere M ...
SELECT SUM (CHAR_LENGTH (pagetext))
Nga posti
Në tavolina të tjera DB ... si "fije" tryezë ... title ... keywords ... tryezë "tag" ... tryezë "fraza" ... plugins tjera VB ...
Le të thonë se forumi im ka një total prej 500 milion karaktere ... Google Translate API v2 ... për të përkthyer forum time për vetëm një gjuhë tjetër ... Kjo do të kushtojë me ... (1 M = $ 20) ... 500 M = $ 10,000 dollarë
Nëse unë përkthehet forum time TOP 20 gjuhë ... Kjo do të kushtojë me ... 20 x 500 M = $ 200,000 dollarë
Kush do të paguajë që para shumë për këtë? ... Unë e di ... Unë NUK DO!
Conclussion: Google duhet të ndryshojë këtë të ... 1 shkronja M = dollar max $ 1
Jam unë gabim?
4. A është e mundur për të përkthyer vetëm disa forume ... jo të gjitha forum dhe gjitha forumet?
Në sajë të përgjigjet,
Manual