I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 10 e 13

Thread: vBET dhe performanca

Shiko Hybrid

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Shtuar aluzion të reja të performancës për prodhimin e RSS:
    • Set madhe Cache jetëgjatësi për kanale RSS (në opsione vBulletin). Ajo përcakton se sa herë të krijuara RSS XML do të jetë e vlefshme. Një tjetër brez do të jetë pas kësaj kohe. Vlera në mënyrë më të mëdha janë të dhëna më pak të aktuale, por edhe performancë më të mirë.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hint të reja të performancës shtuar për lirimin e të reja:
    • (Që nga 3.3.4) Mos përdorni opsionin A nuk e përkthejnë kodin html tag në qoftë se ju nuk duhet të vërtetë për të. Forume shumica e tyre nuk lejojnë përdoruesit të vënë kodin html ne postimet e bëra, kështu që nuk është e nevojshme për shumicën e forumeve. Ju lutem vini re se përmbajtja e kod BBCode nuk do të përkthehet anyway.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hint të reja të performancës shtuar për lirimin e të reja (vBET 3.3.5):
    • (Që nga 3.3.5) Turn off opsion Translate "alt" atributet. Ajo ka ndikim të vogël në punën, por ende kërkon analizë gramatikore të tjera të prodhimit me regex dhe të paktën një kërkesë më shumë për të Google (nëse rezultatet nuk janë kopje e ruajtur). Për shkak se rezultatet e përkthyer nuk janë të dukshme në shfletues (vetëm kur kursori i miut është mbi imazhin e) do të ketë asnjë ndikim mbi përdoruesit tuaj kur fikur.

Ju lutem vini re se si parazgjedhje, ky opsion do të jenë fikur.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Shtuar fotografi updated robots.txt - ajo përfshin kodet për gjuhët e reja të cilat do të shtohen së shpejti.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

fotografi updated robots.txt me 5 gjuhë të re (nuk mbështetet ende)

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •