I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 5 123 ... I funditLast
Results 1 te 10 e 46

Thread: Bugs MË SHUMË - Ju drive me mad.

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Default Bugs MË SHUMË - Ju drive me mad.

Kur përdorni Microsoft faqet e përkthyer të merrni 500 gabim i brendshëm server!
    Fundit edituar nga Snake; 28-09-1116:56.

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Kjo është urgjente. Google bllokuar mua sot.

Unë nuk mund të përballojë për të paguar për v2.

Dhe kur i duhet opsion microsoft it doesnt punë.

Faqet e mia janë të gjitha përkthyer bosh me Google v1.

Unë kam nevojë për këtë fikse asap please!

I merrni 500 gabim i brendshëm server kur përkthyer faqe me mircosoft!

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

A bllok Google ju?, Unë jam ka një çështje të ngjashme që disa tituj thread janë të humbur dhe tekst të përkthyer është bosh, por në qoftë se unë të ndryshojë në gjuhë të ndryshme Titulli Temës ... etj duket

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Duket si ata bënë, por i recenly refreshed db time gjithë, kështu që është ive bërë thirrje shumë më tepër se normale.

Ndoshta e saj një bllok 24 orë, por ajo ende doesnt ndihmojë mundësi Microsoft doesnt punë.

Unë e shoh këtë Ministrisë së Mbrojtjes që po vdes, opsioni MS është e kufizuar dhe Google është duke marrë shërbimin larg.

Po, nëse pjesë janë të humbur, ju jeni duke bllokuar.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Hmmmm, një bllok 24 orë, unë pyes veten nëse thats rasti me mua si e ndaluar tani Baidu merimangë ka pasur rreth 350 në web faqen time në kohën e askujt (ndërtuar një mod të shpëtoj prej tyre), ata bllokojnë gjuhë të vetme ose të gjitha perkthimet ?

Nuk do të jetë një shërbim të paguar përkthimi i cili është mbështetur në versionin e fundit të vBET.

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Nëse ju ndalojë spiders faqe kurrë nuk do të indeksuar, duke mundur pikë.

LOL, i provuar të paguar, i përdorur 1 milion karaktereve në 10mins @ 20 $

Nëse ju doni të filloni të paguani $ 1000 për trafikun pastaj të saj një zgjidhje i guess.
    Fundit edituar nga Snake; 28-09-1117:58.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Re: merimangat, unë e kuptoj se, por spiders Baidu sjellin pak trafik por me të vërtetë mut gjithë burimet tuaja, kështu që unë tani ndalimin spiders më kineze dhe të tjera të pakuptimta:
    Baidu
    Ichiro Mobile
    Soso
    Sogou
    PSbot
    Yandex (russian yahoo)
    Yeti
    spinn3r
    .... Unë mund të vazhdoj

E pra, nëse unë nuk do të marrë këto përkthime të veçantë mbrapa unë do të duhet të shkojë paguar, por përkthimet e mia .. tashme etj llogari për gati 12 milionë urls dhe një shumë e faqet e mia kanë një përmbajtje shumë kështu që unë mund të shoh me mbështetjen e dumping për pjesën tjetër të botës në forumet e mia, i cili është një turp i vërtetë. Unë vetëm pastruar arka e mi (mysafir dhe bazës së të dhënave) dhe mori 9GB e mbrapa hapësirë!

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

E pra, i refreshed cache tim i cili ishte 6GB, me besim, me që shumë URL ju nuk mund të përballojë v2 API, mijëra.

Shiko Profilin e marimangës, faqet e vetëm të merrni përkthyer një herë, kështu që nëse e bën atë të Baidu ose një përdorues ose google bën asnjë ndryshim.

Pra bllokuar spiders, është e kotë.

Unë shpresoj api MS punon, por ive bërë disa leximit dhe të kufizuara të saj në 50 quan një minutë, e cila i shumë dyshim është e mjaftueshme për të mbështetur më të forumeve.

Tifozët e udhëtimit
    Fundit edituar nga Snake; 24-10-1220:36.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

50 telefonata në minutë? jeez!, që ndoshta do të thotë se për 59,99 sekonda mbetura forumi im nuk do të merrni të gjitha përkthimet e , Cilat janë rregullat e tyre në caching përkthime, ju e dini se?, Ajo nuk do të jetë shumë keq nëse ne mund të vazhdojmë përkthimet, kjo do të thotë një ngadalësim në trnslations për disa muaj, por ajo do të arrijë eventualy up!

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Unë jam ka një çështje të ngjashme me përkthime në anglisht (default) nuk punon. Nëse unë kaloni v2 punon për një të dytë, pastaj në load faqen tjetër nuk ka. Diçka është me Google Translate.

Faqe 1 e 5 123 ... I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •