I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 5 e 5 FirstI parë ... 345
Results 41 te 46 e 46

Thread: Bugs MË SHUMË - Ju drive me mad.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutem vini re se vBET 3.5.0 është në FAZA BETA dhe kjo është përshkruar qartë në nenin download:
    Shkarko BETA (paqëndrueshme) Version për vBulletin 3.x - vBET 3.5.0
    Ajo është përshkruar qartë se ky version është i paqëndrueshëm - të gjithë e përdor versionin BETA në rrezik atë të vetë dhe ai është i vetëdijshëm se ajo është e paqëndrueshme.

Version BETA është pjesë normale e çdo të zhvillimit të softuerit - vBulletin dhe mods tjera gjithashtu janë lëshuar në versionin beta.

Në rast të çështjeve - vetëm të njoftojë për këtë për ne kështu që ne mund të zgjidhur atë dhe në qoftë se është e rëndësishme të kthehemi në versionin më të fundit të qëndrueshme e cila është ende në dispozicion në seksionin shkarko

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Quote Postimi origjinal është bërë nga Snake View Post
    Mbeturinave të saj kohe gjithsesi, kufiri i MS është 4m chars një muaj.

Kur i aktivizuar v2 google i përdorur 4m chars në rreth 15 minuta.

Edhe nëse kam kërkuar për të paguar $ 1000 per 50 milion chars (muaj max per) nga Google, id përdorin ato në ditë.

Kjo Ministrisë së Mbrojtjes është i vdekur, nëse VBET mund të gjeni një mënyrë të lirë që ajo të vazhdojë.
    Quote Postimi origjinal është bërë nga r.dziadusz View Post
    Siç e thashë ne jemi duke punuar në idetë që mund të na ndihmuar në përmirësimin produktin tonë çdo ditë, është problemi ende ekzistuese?
    Ja se çfarë mendoj.

Kufi MS është arritur tashmë.

Pra ...

Çfarë zgjidhje është atje tani? Unë nuk kam asnjë mënyrë për të përkthyer të bërë unë!
    Quote Postimi origjinal është bërë nga r.dziadusz View Post
    Nëse jeni të sigurt që ju jeni bllokuar nga Google (nëse jo ju mund të bëni tet nga këtu: # post1728 http://www.vbenterprisetranslator.co....html) Ju mund të shkruani për ata të reaccess IP tuaj (kjo është thënë edhe në postin i ju dha), në qoftë se ju do të jeni duke përdorur nuk "vetëm google" dhe kështu kryesisht Microsoft API ju do të arrijë limitet tuaja ngadalshme

Gjithashtu, ju lutemi mos harroni se vbet nuk mund të ndryshoni google / MS kufijtë, tani për tani ne ofrojme edhe google API v2 për përdoruesit comercial, por ne jemi në kërkim për mënyrë tjetër të përkthimit
    Pra, çfarë ndodh kur fik v1 Google API?

Atëherë çfarë është zgjidhja?

Kjo nuk është një fix afat të gjatë, është ajo.
    Unë dua të ndaj zgjidhje alternative e mia

Unë mendoj se kjo mod nuk do të jetë i vdekur, dhe do të shkojmë përpara për shkak të potencialit të saj themelore: të mëdha, tona forum trafikut dhe të ardhurave, dhe si vBulletin kohë përdoret ende si zgjedhja e parë për software forum. Nuk do të jetë gjithmonë zgjidhje, dhe ju nuk gjithmonë të jetë vetëm

Unë jam duke sugjeruar se një herë kërkesën time funksion këtu:

Manual redaktimi tjera përkthimit të gjuhës cache rezultat /, nga admin

nuk ka nevojë për përkthim engine saj atje në të gjitha (për të mos thyer tos dikush apo kufizim), vetëm përkthimin dorë nga të njeriut, pakufizuar, të sigurt, dhe rezultat të mirë përkthimit, Në varësi të se sa personi përkthimin abillity. Admin / stafi / moderatorët / anëtarët mund të marrin pjesë për të ndihmuar në përkthim manual

fakt që ende nuk e jep këtë tipar të kërkuar të vitit të kaluar ende në fije më lart, mua dhe një të stafit tim bërë tashmë këtë për disa post, rreth 20,000 pas në disa muaj janë shtuar manual përkthyer, veprat e tij së bashku me google translate në këtë post. Méthode e saj nuk i përsosur, por unë jam i kënaqur mjaft me të, dhe të gjithë e kuptojnë rezultatin e përkthimit, deri në kërkesën funksion e mësipërme janë dhënë

Pra, unë jam vetëm kur redaktoni mesazhin, by admin / stafi, sepse ata mund të modifikoni mesazhin e askujt, dhe të shtoni këtë më poshtë post origjinal, (të hequr hapësirë pas / notranslate, dhe / quote) për ta bërë atë punë në postin tuaj

[Quote]
    Ky është tekst manual përkthyer (ose manual image përkthyer e informacionit)
    [Notranslate]
    Teksti juaj manual përkthyer këtu
    [/ Notranslate]
    [/ Quote]

rezultat janë si kjo

sepse eksperiment dhe përvojën e deri tani, stafi im mori tricks shumë pak, për të bërë përkthimin manual një shumë të shpejtë, madje edhe unë nuk jam i realizuar atë përpara, kështu që nuk ka problem për shpejtësi të përkthimit manual për mua, në qoftë se kjo kërkesë mund të jepet funksion
    Fundit edituar nga basketmen; 30-09-1118:48.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi. Unë vetëm lexuar thread tërë nga fillimi dhe gjithashtu mori informacion disa më shumë për këtë çështje.

Google API v1 Përkthimi është duke u përgatitur për t'u mbyllur, kështu që ata të vënë kufizime më të çfarë nuk është për t'u habitur - kjo ishte shpallur muaj më parë.

Fshirja e tërë cache juaj nuk ishte ide e zgjuar. Ju mund të ankoheni tani që ajo do të jetë i shtrenjtë për ju për përkthime Gori (që ju tashmë e kishte për të lira), por kjo është e pakuptimtë - ajo është Translation Google API v2 që akuzat nuk ju na. Ju lutemi pika ankohet tuaj te Google. Këtu mund vetëm të them se ne vënë re mendimin tuaj dhe ne nuk kemi ndikim në këtë fushë.

Ju lutem përdorni Microsoft tester për të përcaktuar se çfarë është ajo diçka e gabuar me Microsoft lidhjen tuaj. Nëse jo atëherë ju lutemi dërgoni të dhënat qasje ashtu si Radek pyetur ju para se kështu që ne do të mund të shikoni se çfarë po ndodh.

Ju lutem më tregoni ju çeliku nevojë për ndonjë ndihmë në këtë fushë? Nëse produkti është uninstalled tashmë atëherë Unë supozoj se nuk ka më shumë nevojë për ndihmë në këtë fushë - të drejtë?

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Pra, si nuk keni ndërmend të shërbimit të klientëve NEW Michael?

Sa janë ata it për të përkthyer forumet BIG ri nga e para.

Software juaj tani është i kotë, nëse nuk ju zgjoheni dhe të gjejnë një mënyrë për njerëzit që të përdorin atë.

Sinqerisht i dont kujdes, unë mund të marrë ose lëre.

Kjo është se nuk ka më një biznes.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Njëjtën mënyrë si deri më tani. vBET nga fillimi ofron përkthime nga ofruesi përkthimin e jashtme. Tani ne mund të mbështesim shumë ofruesve të - kështu që ne shërbimit të klientëve tanë edhe më të mirë se më parë.
    Dikush duke përdorur vBET është i vetëdijshëm për ofruesit e përkthimit të jashtëm dhe ai e di se ai duhet të jetë në gjendje të përdorin këto shërbime. Ajo është përfshirë në licencë vBET - ne jemi të qartë në lidhje me të.

Kush janë ata? Dhe pse jeni pyetur mua për të tjerët vendimet? Nëse jeni pyetur mua për lë të kuptohet se për forume të tilla këtu janë disa:
    1. Add to vBET faqet e injoruar si përmbajtje shumë që ju mendoni se nuk është e rëndësishme për përkthime
    2. Përdorimi shërbime falas të përkthimit të parë
    3. Për të shmangur duke arritur në përkthime pa kufi shumë të shpejtë - gjuhë kufi mbështetur. Shto të reja nga koha në kohë kur cache juaj është e plotë.
    4. Edhe nëse jeni duke përdorur përkthime të paguar - kufi gjuhët e mbështetur në ato që ju mendoni se janë më të rëndësishme për forumin tuaj. Dhe, edhe atëherë kufizojnë atë më shumë - pas kohe ju mund të shtoni gjuhët më shumë nëse mendoni se shpenzimet janë në rregull për ju.
    5. Nëse ju nuk jeni duke përdorur Google Translation API v1 - mos të qartë cache tuaj bazës së të dhënave dhe çaktivizoni pastrimi automatike, ose të paktën të cache të ndryshojë kohë për të jetuar për një kohë të gjatë (mos paguani për përkthime të njëjtë)
    6. Shmangni përkthimin e SPAM, duke verifikuar postimet e bëra deri në atë të botuar.

Këto janë disa lë të kuptohet se cila erdhi në mua tani.

Software tonë ka ende të njëjtën gjë si më parë (dhe edhe më të mirë), kështu që është shumë i dobishëm. Kjo mund të jetë më e shtrenjtë, por është aq i dobishëm sa ishte më parë dhe edhe më shumë, sepse ne shtuar veçori të reja

A keni nevojë për më shumë ndihmë në këtë temë?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Pa përgjigje - supozuar që të ndihmojë jo më shumë është e nevojshme këtu. Në rast nëse ajo është - ju lutem shkruani këtu, ne do të ndryshojë statusin do të hapë përsëri.

Faqe 5 e 5 FirstI parë ... 345

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •