Unë dua të ndaj zgjidhje alternative e mia
Unë mendoj se kjo mod nuk do të jetë i vdekur, dhe do të shkojmë përpara për shkak të potencialit të saj themelore: të mëdha, tona forum trafikut dhe të ardhurave, dhe si vBulletin kohë përdoret ende si zgjedhja e parë për software forum. Nuk do të jetë gjithmonë zgjidhje, dhe ju nuk gjithmonë të jetë vetëm
Unë jam duke sugjeruar se një herë kërkesën time funksion këtu:
Manual redaktimi tjera përkthimit të gjuhës cache rezultat /, nga admin
nuk ka nevojë për përkthim engine saj atje në të gjitha (për të mos thyer tos dikush apo kufizim), vetëm përkthimin dorë nga të njeriut, pakufizuar, të sigurt, dhe rezultat të mirë përkthimit, Në varësi të se sa personi përkthimin abillity. Admin / stafi / moderatorët / anëtarët mund të marrin pjesë për të ndihmuar në përkthim manual
fakt që ende nuk e jep këtë tipar të kërkuar të vitit të kaluar ende në fije më lart, mua dhe një të stafit tim bërë tashmë këtë për disa post, rreth 20,000 pas në disa muaj janë shtuar manual përkthyer, veprat e tij së bashku me google translate në këtë post. Méthode e saj nuk i përsosur, por unë jam i kënaqur mjaft me të, dhe të gjithë e kuptojnë rezultatin e përkthimit, deri në kërkesën funksion e mësipërme janë dhënë
Pra, unë jam vetëm kur redaktoni mesazhin, by admin / stafi, sepse ata mund të modifikoni mesazhin e askujt, dhe të shtoni këtë më poshtë post origjinal, (të hequr hapësirë pas / notranslate, dhe / quote) për ta bërë atë punë në postin tuaj
[Quote]
Ky është tekst manual përkthyer (ose manual image përkthyer e informacionit)
[Notranslate]
Teksti juaj manual përkthyer këtu
[/ Notranslate]
[/ Quote]
rezultat janë si kjo
sepse eksperiment dhe përvojën e deri tani, stafi im mori tricks shumë pak, për të bërë përkthimin manual një shumë të shpejtë, madje edhe unë nuk jam i realizuar atë përpara, kështu që nuk ka problem për shpejtësi të përkthimit manual për mua, në qoftë se kjo kërkesë mund të jepet funksion