I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Subdomains gjuhë të veçantë.

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2011
    Postime
    3

Default Subdomains gjuhë të veçantë.

Text automatically translated from: Spanish to: Albanian
    Translated text
    Buenos días.He qenë në kërkim në listën e karakteristika, por ajo që unë shoh në qoftë se pushteti është subdomains implementada.Se të veçanta gjuhësore, për shembull: Nëse një përdorues hyn spanjolle dhe të hyjë "es.midominio.com" treguar të gjitha postimet e në spanjisht (dhe ato të një gjuhë tjetër, ajo tregon përkthimi për spanjisht). Nëse shfrytëzuesi hyn "fr.midominio.com" për të shfaqur faqe dhe postimet në frëngjisht juntamente.Esto kanë në vBET?
    Original text
    Fundit edituar nga r.dziadusz; 28-09-1107:37. Arsyeja: BBCode edit

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

vBET nuk mbështet sub-domains tani. Ne add / KODI / në URL - ju mund të shihni shembujt në forumin tonë duke klikuar në flamuj.

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2011
    Postime
    3

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    vBET nuk mbështet sub-domains tani. Ne add / KODI / në URL - ju mund të shihni shembujt në forumin tonë duke klikuar në flamuj.
    Text automatically translated from: Spanish to: Albanian
    Translated text
    Unë kam një forum SMF përkthyer në 5 gjuhë, dhe gjuhët janë në subdomains. Tani unë dua të shkojë në vbulletin dhe Google të mbajtur lidhjet si ato gjenerojnë trafik shumë. Links ju mendoni se do të jetë e njëjtë.
    Sipas Google Webmaster Tools, çdo subdomain është i lidhur me një gjuhë, kështu që nëse subdomain www është e lidhur në spanjisht, ne mund të lidhen suchas nuk e kuptojnë të tjerët.
    Original text

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutem vini re se në qoftë se ju përdorni. Htaccess për 301 përcjellim URL vjetër të reja e atëherë Google do të ri-tregues pa asnjë të lirshme. Në këtë moment nuk është e përgatitur vBET në përkthimin ndjekja për të mbështetur sub-domains. Ne mund të hetojë mundësinë e ndryshimit. Ju lutemi të hapur temë të re në kërkesën e funksion. Ende ne nuk e shohim atë si prioritet të lartë.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •