I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 3 e 3

Thread: Gjuhë shumë = e keqe?

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Default Gjuhë shumë = e keqe?

Gjatë migrimit nga Google për API e Microsoft-it, unë kam për të çaktivizuar 13 gjuhë në forum time, për fat të mirë, këto gjuhë nuk ishin shumë të popullarizuara në mesin e vizitorëve tanë. Ata arritën në rreth pageviews 50k, krahasuar me gati 500k pageviews për gjuhët e tjera të kombinuara.

Pas paaftësi këto gjuhë unë menjëherë vërejtur dy gjëra në Google Webmaster Tools:
    • 1. Numri i faqeve crawled në ditë pothuajse dyfishuar
    • 2. Koha mesatare zvarritje u përgjysmua.

Unë kam një nga dy shpjegime të mundshme për këtë: ose API e Google-it është e ngadalshme, ose që kanë gjuhë shumë thjesht backfires dhe merr larg indeksimin e përmbajtjes kryesore faqen tuaj. Mendime?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë mendoj se shkaku kryesor është numri i kërkesës për API Translation. Qoftë se sistemi juaj bën një shumë prej atyre API përkthim atëherë mund përgjigje që ju ngadalshme. Kjo është arsyeja pse në punën tonë lë të kuptohet se ne e këshillojmë që të dissable disa gjuhë në fillim. kur cache do të mbushë deri atëherë ju mund të shtoni më shumë përkthime nga koha në kohë. Për shkak se shumica është një kopje e tashmë ajo do të jetë në rregull. Gjithashtu nëse disa API trnaslation ka kufizimet e ju nuk do të frenave ata

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Në fillim (gati 2 vjet më parë!) Unë me të vërtetë kishte vetëm një mesin e të gjuhëve aktive, por me kalimin e kohës unë përfundoi duke bërë të mundur të gjithë. Mendoj se ka më shumë dëm se mirë!

Për fat të keq faqen tonë merr trafikut aq shumë sa që unë mund realisht vetëm cache deri në 4 ditë i përkthimeve (=> 10Gb). Ndoshta ka një rast i veçantë "server cache" me disa qindra koncerte e të dhënave cache do të ishte një zgjidhje më të mirë të përhershme, si dikur google mbyllej API tyre unë mendoj se ne do të mbështeten shumë më shumë në sasi (shih tjera thread tim të fundit).

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •