I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 7 e 7

Thread: Nuk mund të postoni komente mbi artikuj CMS

Shiko Hybrid

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    43

Default Nuk mund të postoni komente mbi artikuj CMS

Kjo ishte raportuar më herët këtu, por një fije të re duket të jetë në mënyrë që:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...slating-2.html

Unë jam i pasur këtë problem një herë kur nuk lejon të postoni komente në artikuj CMS. Në Error Console Firefox, kjo tregon këtë mesazh, kur u përpjekur për të lënë një koment:

document.getElementById ("vbet_addbbcodes") është null

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Në këtë moment nuk është i mbështetur. Ne do të punojmë për të mbështetur [lang] edhe për artikuj CMS. Unë mendoj ka pasur disa çështje para dhe e lamë atë jo si e nevojshme, por unë do të kontrollojë atë përsëri dhe shikoni se çfarë ndodh atje.
    Michał (vBET) është me pushime tani dhe ai do të jetë në e hënë. Unë do të përpiqemi të gjejmë një zgjidhje për ju.

PS Unë vetëm testuar CMS artikull me lang BBCode shtuar me dorë dhe kjo përkthehet gjobë. Ju lutemi të nenit test me lang dhe langtitle BBCode shtuar me dorë dhe të kontrolloni se si sillet. Ndoshta kur keni ndryshuar tashmë ekzistuese artikull është marrë nga: vBulletin cache dhe ndryshimet nuk u njoh.

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    43

Kjo nuk ka të bëjë me përkthimin e artikujve CMS. Comments on artikuj CMS nuk mund të postohen në të gjitha, edhe kur ata janë në Gjuha e albumit faqen tonë.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

mund të ju paste këtu ndonjë sugjerim për këtë faqe, kur unë mund të provuar atë?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ok unë kam për të kontrolluar atë disa herë, por unë kam qenë në gjendje për të riprodhuar. Kjo është bug vBET. Nëse përdoruesi ka vendosur gjuhën e tij e albumit tjetër përveç gjuhës forum, pastaj vBET shton mundësi shtesë për redaktor. Këtu harruar për të parë këtë gjendje dhe ne gjithmonë të shtoni disa Java Script edhe në qoftë se opsioni nuk është shtuar - ky është shkaku i kësaj çështjeje.

Për doze ju lutem:
    1. Shko tek Admin CP -> Shtojca Produkte & -> Menaxher Plugin
    2. Gjej plugin me emrin: Handle parazgjedhur të gjuhës për artikullin komente CMS
    3. Edit atë - të gjeni:
    Code:
    $view->comment_block = str_replace('if (comment_postid  > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
    4. Replace nga:
    Code:
    $view->comment_block = str_replace('if (comment_postid  > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\') && document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
    Kjo është testuar dhe do të përfshihen në publikimin e ardhshëm. Ju lutem konfirmoni që ajo të ndihmojë.

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    43

Kjo fix punuar të madh dhe tani mund të komentoni mbi artikuj CMS përsëri. Punë të madhe për të gjetur këtë problem!

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Ne ishim të lumtur t'ju ndihmojnë, për çdo çështje të tjera që ju janë më se të mirëpritur të pyesni.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •