I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 5 e 5

Thread: duke përdorur në vend të 1 imazhin 52

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    34

Default duke përdorur në vend të 1 imazhin 52

kur i përdorin të gjitha gjuhët do mund të ndikojë në punën e web faqen time me requist më shumë 52 imazheve, çdo imazh për çdo gjuhë

Kam lexuar somthing para se si të përdorin 1 imazh që përmbajnë të gjitha icaons ose flamujt imazhe, por i harroni ku
    anywhy
    ajo është si ajo që yahoo.com përdorur në anën e majtë që tregojnë shumë për lidhje me shërbimet e saj, por duke përdorur një imazh për të gjitha ikonat që ata të tregojnë

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Faleminderit për shënimin tuaj. Në këtë moment, ne shohim shumë çështje me këtë qasje. Në qoftë se ne kemi bërë vetëm një imazh, atëherë ajo do të jetë nuk është e mundshme për të zgjedhur e cila flamuj ju dëshironi të keni aktive.

Gjithashtu ka 52 imazhe të vogla nuk do të ndikojë në punën tuaj sa më shumë që mund të imagjinohet. 1 shfletues images cache, kështu që ata nuk janë shkarkuar çdo kohë. 2 ato janë Static Content kështu që nuk përdorin burime shumë më të serverit përdor vetëm bandwidth tuaj.

Ne jemi të hapur për ide. Nëse ju keni ide se si për të zgjidhur një çështje e imazhit dhe ende të lejojë të zgjidhni gjuhë forum do të mbështesë ne do të shikojmë në këtë më afër. Në këtë moment qasje e tillë do të degjenerojë funksioneve aktuale vBET.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    34

po kjo nuk do të ndikojë klikoni për çdo gjuhë, përveç ne kemi nevojë për një tjetër imazh për të treguar ehen të drejtën për të lnaguage majtë të tregojnë flamurin
    kështu që ne duhet 2 images
    një për majta në të djathtë dhe një tjetër për të djathta në të majtë

unë do të shikoni për artikull të shpjegojë se si të përdorin atë

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Nuk është më shumë çështje - disa Layouts nuk kanë vend të mjaftueshëm dhe duhet të përfundojë imazhe. Kjo nuk do të jetë e mundur në qoftë se vetëm një imazh do të gjenerohet.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Done. Do të përfshihen në publikimin e ardhshëm Zgjidhja:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...ss-sprite.html

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments