I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: A mund të disable vbet në blog?

Junior Member
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    1

Default A mund të disable vbet në blog?

Unë kam një konfigurim të veçantë në VB4 time ku forum është në site.com / forum dhe blog është në blog.site.com dhe çdo profilet e përdoruesve janë në [emrin]. Site.com dhe faqja e tyre në [emrin]. Faqes .com / blog (e gjithë kjo është bërë nga Muslimanët).

Kam provuar në një server testin falas v2 tuaj vBET por bloget dhe profilet nuk mund të përkthehet kështu që unë do të doja të çaktivizoni në ato faqe. Është e mundur?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Po ju mund të çaktivizoni blogs në version të plotë duke përdorur Admin CP -> vBET -> Opsione të Përkthimit -> Ignore URL - Ju thjesht mund të të vendosur atje '/ Blog'.
    Ajo nuk do të punojë për profilet e përdoruesve, sepse nuk ka asnjë të përbashkët URL pjesë (përveç .site.com por kjo do të injorojnë çdo gjë). Të vogla vBET kodi ndryshimi do të zgjidhë çështjen (në vendin ku Ignore URL është kontrolluar ne mund të kontrolloni gjithashtu është ajo Faqja e profilit të përdorur vlerën THIS_SCRIPT).

Ignore URL opsion nuk është në dispozicion në version falas.

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2011
    Vend
    http://yuforum.net
    Postime
    7

Admin CP -> vBET -> Options Translation -> Profilin URL

Ju lutem më thoni ... si të injorojë forum specifik (s) un vBET 4.4.x ... examle ... ky forum ...

Unë kam rreth 140 forume publike ... dhe unë dua të përkthejnë vetëm gjysmën e bordit time ... vetëm disa forume diskutime ... rreth 70 forume ...

Unë duhet të vënë të gjithë këtë 70 forume në ... Ignore URLs ... apo çfarë?

Do të jetë mirë për të shtuar funksion të ri ... Përfshijnë / Përjashtohen forume ... IDS forum ndara me presje ... ose zgjidhni (CTRL + click) forume shtrigë do të përfshijë ose të përjashtojë ...

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Në këtë moment vBET mbështet injoruar nga një pjesë e URL. Për kërkesa për veti, ju lutemi të hapur temë të re në kërkesën e nenit funksion.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •