I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 16

Thread: / Forume bashkangjitur emrin e domain të gjithë vendin

Junior Member
    Antarësuar
    Korrik 2010
    Postime
    27

Question / Forume bashkangjitur emrin e domain të gjithë vendin

vBulletin 3.6
    vBulletin 3.6.8
    vBET 2.3.x
    Muslimanët sitemap

Kam instaluar versionin e lirë për një test dhe kam gjetur nga përkthimi works great!

Megjithatë, ekziston një problem i madh për URL:

Web faqen time është një vend social networking (xxx.com URL) të integruar me një forum vBulletin v3.6.8 (xxx.com URL / forum).

. Pas instalimit vBET dhe ndryshimet e bëra në forum rrënjë htaccess, kam hasur në një problem - një herë unë zgjedh një përkthim, unë nuk mund të kthehem në xxx.com si të gjithë URL xxx.com tani bëhet xxx.com / forume.

Për shembull URL xxx.com / index.php page? = Muzikës tani bëhet xxx.com / forum / index.php? Page = muzikën dhe për këtë arsye pjesa e rrjeteve sociale të faqes është prishur krejtësisht si të gjitha URL janë ridrejtuar në forume vBulletin.

Dhe, URL forum, i cili u xxx.com / forume jo, bëhet xxx.com / forume / forume.

Nëse unë fikur ndjekja URL, problemin e mësipërm do të shkuar, por edhe ndalesa përkthim automatik, e cila nuk është ajo që unë dua.

I vënë / forumet si parametër directory Forum në mjedise vBET, dhe unë ndjekur udhëzim për të ndryshuar. Htaccess për përdoruesit Muslimanët.

Çfarë jam unë mungon?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Kjo mund të shkaktohet nga konfigurimi gabuar. Ju lutem vini re se Lista Forum parametri duhet të përdoret VETËM kur forumi juaj përdor subdirectory në URL kur ajo është e vërtetë subdirectory (jo virtuale - si për shembull e bërë nga vBSEO). Qartazi kjo është e përshkruar në parametër përshkrim.

Prandaj sigurohuni që ju e keni këtë të drejtë. Ju lutemi të pastër tuaj Lista Forum parametri dhe kontrolloni e bëri atë të ndihmojë.

Junior Member
    Antarësuar
    Korrik 2010
    Postime
    27

URL ime forum është xxx.com / forume dhe kjo është arsyeja pse kam shtuar / forume ne vBET directory settings Forum.

Heqja e kjo nuk ka ndihmuar. Pas heqjes kësaj, URL per forumin, kur përkthimi është zgjedhur, bëhet xxx.com / cs / forume (cs është një gjuhë), rezulton një lidhje të thyer.

Ja htaccess e mia në / root directory forume.:

Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

# RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxx\.com
    # RewriteRule (.*) http://www.xxx.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.xxx\.com$
    RewriteRule ^(.*)$ http://xxx.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?)?)$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë keqkuptuar ju para për shkak të këtë përshkrim:
    Për shembull URL xxx.com / index.php page? = Muzikës tani bëhet xxx.com / forum / index.php? Page = muzikën dhe për këtë arsye pjesa e rrjeteve sociale të faqes është prishur krejtësisht si të gjitha URL janë ridrejtuar në forume vBulletin.
    Tani e kuptoj. Kjo është e gjitha në rregull - thjesht version vBET lirë nuk e mbështesin përkthimin e përmbajtjes të jashtme - përkthehet vetëm forum. URL:? Xxx.com / index.php page = muzikës është jashtë forum kështu që prishet. version vBET lirë përkthehet vetëm përmbajtje forum. Asgjë më shumë.

Versionin e plotë vBET përkthehet përmbajtjen jashtë forum gjeneruar me vBulletin - ju mund të shihni atë në forumin tonë. Shih përmbajtjen këtu:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/
    ose ketu
    http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
    dhe të luajë me përkthim.

Nëse ende nuk e kuptojnë këtë çështje - ju lutem më dërgoni URL e saktë e faqes e cila e bën çështje.
    Nëse unë e kuptoj atë të drejtë - atëherë përgjigja është: vBET lirë nuk e mbështesin përkthimin e përmbajtjes jashtë forumit, paguhet një faqe mbështet jashtë forum gjeneruar me motor vBulletin.

PS.
    Në tuaj rregullat htaccess për vBET janë në vendin e gabuar -. Ata duhet të jenë vetëm para rregullat vBulletin - nuk ka rregulla të tjera, duhet të jetë midis vBET dhe rregullat Muslimanët.

Junior Member
    Antarësuar
    Korrik 2010
    Postime
    27

Po rregullat e mia janë para rregullat Muslimanët.

Unë do të blej një version komerciale. A duhet të uninstall version falas dhe të instalojë versionin komercial?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Po - nëse ju dëshironi të instaloni versionin komercial, atëherë së pari ju duhet të uninstall versionin e lirë - është e mjaftueshme për të uninstall atë nga CP Admin.

Gjithashtu ju lutem vini re se. Rregullat e htaccess do të ndryshojë.

Junior Member
    Antarësuar
    Korrik 2010
    Postime
    27

Hi kam blerë versionin komerciale, version uninstalled lirë dhe instaluar versionin e 3.x. komerciale Punimet përkthimi, por unë kam pikërisht të njëjtat probleme si me versionin e lirë.

Unë kisha për të fikur URL ndjekja ndryshe URL bëhet xxx.com / forum / forum kur kam lundruar.

Përveç kësaj, një tjetër problem ekziston ende -. Pas duke shtuar rregullat URL para të rregullave Muslimanët në htaccess, Muslimanët Lidhje sitemap është prishur. I kam gjetur për të mos page sitemap URL tim. Heqja e të gjitha rregullat vBET do të bëjë punën e sitemap URL përsëri, por këtë sigurisht nuk është një zgjidhje.

Am I humbur diçka?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Për të kanë sitemap running rregulla vBET të shkojë në vendin e duhur. Ju thjesht nuk udhëzime ugar - në udhëzim që ju keni përshkruar në mënyrë të qartë për të vënë rregulla vBET vetëm para rregullat vbseo.php dhe keni vendosur para rregullat sitemap në vend. Gjithashtu ju lutem të jetë i sigurt që ju keni rregullat për versionin e paguar - e lirë ka rregulla të ndryshme. Hiq rregullave të vjetra dhe të vënë të rinj në vend të përshtatshëm + add directory forum për të parë 2 rregullave (ashtu siç përshkruhet në udhëzimet e). Në qoftë se kjo nuk do të vazhdojnë të punojnë - ju lutem dërgoni të gjithë përmbajtjen e ndryshuar htaccess file..

About / Forume / forume - se çfarë keni vendosur për Admin CP -> vBET -> Kryesor -> Forum directory?

Junior Member
    Antarësuar
    Korrik 2010
    Postime
    27

Ok faleminderit. I zgjidhur problemin sitemap thyer link. Por .. / forum / forum problemi ende ekziston. Dhe, po kam vendosur / forume ne CP Admin -> vBET -> Main -> Forum directory. Pa vendosjen e forume në këtë fushë e përkthimit nuk do të punojnë edhe - kjo do të çojë në një faqe jo-ekzistuese.

Junior Member
    Antarësuar
    Korrik 2010
    Postime
    27

Ja skedarin aktual time htaccess nën xxx.com / forume rrënjë.:

# Comment rreshtin e mëposhtëm (add '#' në fillim)
    # Për të çaktivizuar funksionet mod_rewrite.
    # Ju lutemi vini re: ju ende nevojë për të çaktivizuar hack në
    # Panelit të kontrollit për të ndaluar Muslimanët url rewrites.
    RewriteEngine On

# Disa servera të kërkojë direktiva Rewritebase të
    Aktivizuar # (e levizni '#' në fillim për të aktivizuar)
    # Ju lutemi vini re: kur të aktivizuara, ju duhet të përfshijë në rrugën e
    # VB tuaj në dosjen rrënjë (dmth. RewriteBase / forum /)
    # RewriteBase /

RewriteBase / Forume /

% RewriteCond {HTTP_HOST} ^ www \\. Xxx \\. Com $
    RewriteRule ^(.*)$ http://xxx.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / forum / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / forum / $ 2 [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    Siç mund ta shikoni, unë kam për të hequr
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    nga .htaccess për të bërë sitemap URL punë. Është se ajo që unë jam menduar për të bërë? Unë nuk e mbani mend që kam lexuar diku tuaj udhëzim që unë kam për të fshirë vBSEO rregullat në .htacess file për të bërë sitemap URL të vazhdojë të punojë. Do të këtij vidhos deri tim vBSEO?
    Fundit edituar nga myandy99; 12-08-1100:51. Arsyeja: Pyetja më shumë në Muslimanët dhe sitemap

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •