I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 3 123 I funditLast
Results 1 te 10 e 21

Thread: ¿Si për të konfiguruar një buton redaktor për bbcodes produkt?

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2011
    Postime
    32

Default ¿Si për të konfiguruar një buton redaktor për bbcodes produkt?

Unë jetoj në një rajon dygjuhësore që ndan spanish dhe katalanisht si gjuhë.

Spanjisht është vendosur si forum Gjuha e albumit, por shumë përdorues mund të ndryshojë nga contextually spanjisht në katalanisht në varësi të cilën thread / forume jeni duke vizituar.

Shumë përdorues do të përfitonin e një butoni editor post që do ta futni produkt bbcodes katalanisht në mesazhet e dëshiruar.

[Lang = ca] .... [/ Lang]

Kam provuar për agregate këtë buton me dorë, por teksti është futur vetëm në mesazhin (bbcodes) dhe jo ekzekutuar si produkt të komandës.

A ka një zgjidhje të thjeshtë për këtë?

Fundit edituar nga forosmb; 16-07-1114:56.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Nuk janë zgjidhjet e mundshme të thjeshtë për çështjen që ju keni:
    1. Kthehet në zbulimin automatik të gjuhës (opsionet vBET ne Admin CP) - përdoruesit do të shkruani vetëm porosi dhe vBET do të errët atë në lang BBCode automatikisht
    2. Përdoruesit e forcës për të vendosur gjuhën e tyre default (edhe opsion në vBET) - kur përdoruesi ka vendosur gjuhën e parazgjedhur të tjera që gjuha forum pastaj vBET automatikisht të shtuar në editor opsion BBCode (jo si butonin, por si butonin e radios - të përfundojë në gjuhën ose jo) - ju mund të shihni se si punon edhe në forumin tonë - vetëm të vendosur gjuhën juaj i parazgjedhur në të tjera përveç Anglishtes (përdorimi CP User).

Ju lutem tregoni keni nevojë më shumë ndihmë?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Pa përgjigje - konsiderohet zgjidhur. Nëse jo, ju lutem shkruani këtu

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2011
    Postime
    32

Faleminderit për përgjigje.

Asnjë prej këtyre zgjidhjeve të përshtatur 100% për nevojat e mia pse.

Unë nuk do të doja të forcës përdoruesit e mia për të zgjedhur gjuhën në profil, pasi shumica e tyre ndërruar gjuhën e shkrimit mes temat ose tema.

Për më tepër, gjuha google auto zbuluar nuk i përshtatet as. Kjo vlen vetëm për postimet e etiketuar si [lang] dhe me shumicën e përdoruesve të pa gjuhës profilin e caktuar, në këtë mënyrë nuk është funksional.

Unë kam një çështje tjetër relevante, e cila është se gjuha një herë është zgjedhur në profilin ajo mund të jetë konvertuar në "nuk e zgjedhura". Unë insistojnë përdoruesit e mia nuk kanë një përdorim të caktuar gjuhësore ose profil (kjo është një kontekst i vërtetë dygjuhësor), dhe pas testimit konfigurimit ata shohin një asignation të caktuar që ata mund të kthehen. Ne do të duhet një fix për atë.

Sugjerimi im e gjuhës mbi butonin tag editor është më fleksibël dhe ofron functionlity më shumë "në kërkesë" për të përdoruesit nga këndvështrimi im.

Ju duhet gjithashtu të jenë të vetëdijshëm se duke shtuar grupet e mesme mënyrë produktin tuaj nuk ndikon shumë shpesh atje ku albume konfigurimit. "0" parazgjedhur për albume madhësia imazhit të thotë madhësi të pakufizuar dhe overides ndonjë tjetër paraprakisht posible grup me album. Kjo është pjesë e mekanikës vBulletin grup me, por do të ishte mirë për të krijuar grupet e ri për gjuhë me disa pa leje të caktuar albumi pafund size.

Faleminderit për mbështetjen tuaj.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Google auto zbuluar punon vetëm për mesazhe të cilat nuk janë etiketuar si [lang] (nuk ka nevojë për të parë nëse ajo është e vendosur tashmë). Ajo zbatohet për të vendosur [lang] për mesazhin përdoruesit automatikisht dhe punon për të gjithë shfrytëzuesit pa marrë parasysh se ata kanë vendosur gjuhën e tyre default ose jo. Ju keqkuptuar se si funksionon. Nëse ju mendoni se punon keq nuk forumin tuaj - ju lutem thread hapur të reja për çështje të reja.

Ju lutemi të hapur tema të reja për çështjet tuaj të re - kjo do të na lejojë të zgjebe çështjet tuaja më vete dhe për të mbajtur të pastër historinë çështje. Ne nuk jemi në gjendje për të menaxhuar shumë çështje në një fije. Pra ju lutem temat e hapura të reja për çështje atje ku dhe auto zbuluar në qoftë se ju mendoni se është duke punuar gabuar në forum tuaj.

Lutemi kini parasysh se duke shtuar butonin për gjuhën BBCode ka disa çështje. Ju me të vërtetë doni për të detyruar përdoruesit tuaj çdo herë që të klikoni butonin dhe zgjidhni një nga 53 gjuhët, duke gjetur të parë të kursit në listën e tillë e gjatë. Lutemi kini parasysh se zgjidhja aktuale nuk lëshojnë darkë të tillë. Dhe kjo është bërë në qëllimin për të shmangur çështje të tilla. Gjithashtu të tilla "të kërkesës" funksionalitetin nuk ka asnjë qëllim në të gjitha. Kush do të shkruaj mesazhet e tij në gjuhë të ndryshme? Çdo mesazh në gjuhë të ndryshme dhe çdo herë që zgjidhni në të cilin mesazhi është? ... Ever nëse dikush duan që ajo është më mirë të përdorni zbulimin auto për këtë përdorues force se sa për të zgjedhur atë vetë.

Ju nuk doni të detyrojë që përdoruesit për të vendosur gjuhën e parazgjedhur, por duan për ta detyruar atë për të bërë këtë sa herë që ai shkruan mesazhin? ... Gjithashtu ju nuk keni për të detyruar përdorues tuaj për të vendosur Gjuha e albumit - ju lutem, përdorni zbulimin automatik të gjuhës. Ajo është projektuar për raste të tilla dhe ajo është duke punuar në rregull. Ju keqkuptuar se si funksionon.

User default gjuha nuk është gjuhë përdorimi vBulletin paracaktuar. Ajo nuk ka ndikim në ndonjë gjë, por redaktorët. Pse ju doni të unset atë?

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2011
    Postime
    32

Unë nuk kam nevojë butona për 53 gjuhë, vetëm për një një jo të nënkuptuar.
    Dhe unë nuk do të detyronte përdorues për asgjë. Në rastin më të keq unë mund të ndryshoni veten dhe shtoni me një klikim tags thjeshtë, tani papërballueshme.

Unë do të hapur thread për çështjen e përkthimit automatik si të vërtetë ajo nuk është duke punuar në rregull në forum time.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Pra, nëse ju doni të vetëm për një gjuhë atëhere ju lutem të vini re se vBET automatikisht shton diçka të tillë. Nëse përdoruesi ka zgjedhur gjuhën e tij dhe kjo është e paracaktuar të tjera që paracaktuar i forumi gjuha, atëherë vBET do të shtojë në çdo opsion redaktor i cili do të lejojë që mesazhi automatikisht opake përdorues në lang BBCode. Kjo nuk është butonin por butonin e radios - duke lejuar të kthehet në (kjo është vendosur nga default) ose turn it off. Ju mund të shihni se si punon në forumin tonë duke gjuhën tuaj default të tjera veç anglishtes.

Kur ajo është përdorur pastaj redaktor i dërgon të dhënat shtesë për server. Ajo është emëruar parametër vbet_postInLanguage dhe vlera e saj është kodi gjuhë që duhet të përfshihen në lang BBCode. Pra, nëse ju doni të vendosur butonin tuaj atëherë ju mund të dërgoni nga forma editor këto të dhëna, kur butonin është vendosur, ose ju mund të përcaktojë butonin me anën e logjikën e klientit (Java Script), e cila do të përfundojë / hap në redaktor, kur është vendosur button / unset. Kjo duket të jetë qesh si budalla të vetëm të vendosur vlera / unset për të fshehur vbet_postInLanguage terren (të cilat ju mund të shtoni me butonin tuaj).
    Kjo nuk do të kërkojnë ndonjë Scripts Java në të gjitha nëse butonin juaj do të jetë në terren checkbox (në vend të një fshehur e cila vlerë është vendosur nga button). Kjo duket të jetë mënyra më e lehtë - vBET kur merr këtë grup parametri do të kujdeset për të dhënë mesazhin në lang BBCode në anën server

Unë do të shkoj në temat e tuaj të re për të mbështetur çështjet tuaja të tjera. A keni nevojë për mbështetje më me këtë?

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2011
    Postime
    32

Faleminderit për mbështetjen tuaj. Unë nuk mund të shohin zgjedhje butonin e radios në gjuhën 3.7.3 forum.I time version do të përpiqen për të aktivizuar të merren it.We gjithsesi një situatë komplekse. Shumica e përdoruesve bilingual nuk do të donin të shihnin ndonjë post përkthyer në mes të dy languages.But njohur edhe ne kemi nevojë për të shënuar në një farë mënyre postimet katalanisht për të ofruar përkthime spanjisht në disa vetëm conjuction folësit users.In me zbulimin automatik, ne do të përfitojnë për një mundësinë e flamurit "zero" që do të shmangur ndonjë translltion rrugën user.That dy katalanisht dhe postimet spanish do të shfaqen në versionet origjinale, dhe i huaji të vetëm dhe lexuesit jo dygjuhësh do të kërkonte aktivizimin përkthimin e forum.I apreciate produktin tuaj dhe unë mendoj se është një punë të madhe. Unë e pranoj nevojat tona janë goxha të veçantë, por ne duam përdoruesit të jetë me të vërtetë të kënaqur me konfigurimin gjuhën e vendit.

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2011
    Postime
    32

Unë po të shoh feeds linjë janë humbur kur redaktimi në këtë forum posts.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Nëse dëshironi të keni 0 flamurin atëherë ju lutemi përdorni notranslate BBCode ajo nuk do të përkthehet në të gjitha - nuk do të thotë të çdo gjuhë. Ju lutem konsideroni është ajo që ju doni të vërtetë - në qoftë se ju mbështetur edhe gjuhë të tjera (jo vetëm ato 2), atëherë shumë mesazhe nuk do të përkthehet në të gjitha.

Ky është shembull i përdorimit notranslate BBCode: This will not be translated at all

Gjithashtu përkthimi për përdoruesit bilingual nuk duhet të jetë një problem - ju keni të përfshira mesazhin origjinal.

Nëse ju wan për mesazhet shembull në katalanisht nuk janë të përkthyera në gjuhën X (por për të tjerët përkthyer), atëherë ju do të duhet të:
    1. kanë ato mesazhe shënuar si katalanisht
    2. ndryshojë kodin vBET për trajtimin e BBCode duke shtuar kusht që do të kthehen tekstin origjinal për këtë palë gjuhësh përkthim.

Faqe 1 e 3 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •