OK kështu. Unë isha humbur, sepse në mesazhin e mëparshëm pashë se ajo nuk është për anëtarët e stafit për të gjithë anëtarët. Kështu që unë nuk ishte i sigurt se çfarë për të duhet të vërtetë ekziston.
Tani e kuptoj (keq nëse ju ka shkruajtur atë më parë dhe kishte për të përsëritur atë).
Kërkesa juaj është shumë e veçantë për forumin tuaj të veçantë që do të përfshihen në lirimin e zyrtare. Pra, ne nuk planifikojnë për të përfshirë atë në vBET. Sidomos se me zbulimin automatik të aktivizuara nuk është e nevojshme të vërtetë dhe si e tha Albert Einstein "gjërat duhet të jetë aq e thjeshtë sa të jetë e mundur, por jo të thjeshta". Ne mendojmë se dhënia e tillë do të button ngatërruar përdoruesit të cilët do të mendojnë se ata duhet të klikoni që në rast e të shkruarit në katalanisht. Dhe kjo ul përdorshmërisë së forum. Zgjidhje më të thjeshtë - të doja vetëm të shkruani çfarë të doni dhe le të sistemit të kujdesit për të tjerët - janë më të mira për përdoruesit në opinionin tonë.
Por ne mund të ju ndihmojë për të shtuar butonin tilla.
Siç kam shkruar tashmë ajo do të jetë e lehtë në qoftë se ju përdorni tashmë funksionalitetin ekzistues dhe vetëm të ndryshojë pamjen e saj. Pra, tashmë e vBET di se si të përfundojë në lang BBCode, sipas të dhëna shtesë nga redaktori. Të gjithë ju duhet të vërtetë është për të ndryshuar pamjen e saj (kemi butonin e radios, ju doni vetëm button) dhe përfshijnë gjithmonë (ne përfshijë në gjendje të veçantë).
Pra, - ju tashmë e dini se si të shtoni butonin siç tregon imazhin e të përfshijë në postin e parë. Çfarë ju gjithashtu duhet është të:
1. përfshijnë fushën e fshehur:
Code:
<input id="vbet_addbbcodes" type="hidden" name="vbet_postInLanguage" value="0">
2. Përfshirja e thjeshtë Script Java e cila do të vendosë atje katalanisht code (jo testuar):
Code:
<script language="javascript">
function vbet_setCatalan(){
document.getElementById("vbet_addbbcodes").setAttribute("value", "ca");
return false;
}
</script>
Ju lutem vini re se ju mund të bëhet më komplekse për të lejuar të vendosur / unset button
3. Execute funksion Java Script kur klikohet butoni. Pra, në butonin e shtesës suaj:
Code:
onClick="vbet_setCatalan()"
Nëse ju nuk dëshironi të bëni të funksionojë më komplekse (e cila do të jetë në gjendje edhe për vlerën e unset), atëherë ju vetëm mund të vënë trupin të funksionojë në atribut OnClick dhe nuk përfshijnë script java si funksion në të gjitha.
Gjithashtu ju lutem vini re se në qoftë se ju dëshironi që ajo të jetë miqësore mendoni ju mund të shtoni këtë buton si buton toggle kështu që përdoruesi do të dijë, është ajo tashmë e ndezur apo jo. Kjo do të jetë mbi të gjitha shumë më e thjeshtë në qoftë se ju dëshironi të shtoni ka checkbox vend të button, por me butonin është gjithashtu e mundur për ta bërë atë, vetëm më komplekse në qoftë se ju doni të bëni atë të drejtë (kështu vendosjen dhe unsetting)
Ju lutem vini re se ndryshimi do të jetë i dukshëm pas përdorues kryen mesazh - kështu që do të përdoret në anën server.
Nëse ju dëshironi që ajo të punojnë në anën e shfletuesit, atëherë ju nuk keni nevojë 1 hap - vetëm funksionin Java Script (bashkangjitur button), e cila do të marrë nga id (ose nga struktura në qoftë se ju nuk mund të parashikojë id editor) teksti zona redaktor dhe shtoni për përmbajtjen e hapjes dhe mbylljes lang BBCode. Në këtë rast ju gjithashtu nuk duhet të shqetësohen për çdo button toggle (shfrytëzues thjesht do të shihni se ajo është shtuar tashmë në redaktor). Vetëm ju duhet të kontrolloni se është mbështjellë tashmë (teksti ka filluar nga lang BBCode) dhe injorojnë klikoni butonin Në rast të tillë (për të shmangur duke përfunduar disa herë).
Ju lutem tregoni keni nevojë për më shumë ndihmë këtu. Nëse po - ju lutem tregoni se ku në veçanti.