I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 10 e 10

Thread: Flamuri nuk tregon në stil celular.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Default Flamuri nuk tregon në stil celular.

Flamujt e vogla nuk janë treguar në stilin tim celular. Kjo është mod:

Style lehtë për Devices ekran të vogël (celular, ******, celular, Android) - Forum vBulletin.org

Lidhje Mobile style: Windows 7 Themes - CreativX

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

A ka ndonjë mënyrë për të ndrequr këtë ju lutem?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutem më dërgoni URL to page saktë unë mund të shoh atë. Duhet të ketë diçka të gabuar në imazhe URL. Unë kam nevojë për të kontrolluar atë. Shumica e ndoshta lidhje janë relative dhe pikat URL në dosjen e gabuar dhe nuk është vendosur baza. Ende - duhet të kontrolloni të ju jap zgjidhjen

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Së pari shkojnë në stilin e lëvizshme. Ju vetëm ndiqni këtë lidhje në PC tuaj:

Windows 7 Themes - CreativX

Pastaj shkoni në këtë thread:

Windows 7 themes: kozmike t3 nga tono3022

Një postimet e pakta në faqen e parë atë fije e ju mund të shihni flamujt e humbur.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Një gjë të shpejtë - ju nuk duhet të përdorin këtë lloj prezantimi përkthimi për ato faqe.

1. Ajo duhet të jetë aq e thjeshtë sa të jetë e mundur - nuk ka imazhe në qoftë se nuk është e nevojshme (nga celularët mund të akuzohet për çdo kilobyte e të dhënave)
    2. Scripts për të parë tekstin origjinal nuk janë duke punuar, për shkak të përshtatshme vBulletin Scripts nuk janë të përfshira aty (dhe nuk duhet të jetë, sepse secili kilobyte e të dhënave është e rëndësishme)

kështu që në vend për të kontrolluar se si të bëhen ato imazhe të dukshme unë sugjeroj që të punojë se si për të treguar për ato faqet e përkthyer vetëm teksti pa ndonjë informacion shtesë. Por së pari më duhet vendimin tuaj - imazhe ose aq e thjeshtë sa të jetë e mundur?

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Yeah, ju keni të drejtë Michal. Unë nuk mendoj për këtë. Nëse nuk është për të vështirë, unë do të vlerësoj se nëse ne mund të shkoni për aq e thjeshtë sa të jetë e mundur. Thank you very much!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutemi të dhënat e qasjes PM.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Zgjidhja është për të redaktuar template vbenterprisetranslator_inpost_translate për stilin tuaj celular dhe për të hequr të gjitha pjesët nuk është e nevojshme. Për shembull lënë vetëm këtë:
    Kjo është bërë tashmë në serverin tuaj. Nëse doni të ndryshoni atë në ndonjë formë tjetër, ju lutem vetëm të ndryshojë template

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

OK, great stuff. Thank you very much Michal!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •