Flamujt e vogla nuk janë treguar në stilin tim celular. Kjo është mod:
Style lehtë për Devices ekran të vogël (celular, ******, celular, Android) - Forum vBulletin.org
Lidhje Mobile style: Windows 7 Themes - CreativX
Flamujt e vogla nuk janë treguar në stilin tim celular. Kjo është mod:
Style lehtë për Devices ekran të vogël (celular, ******, celular, Android) - Forum vBulletin.org
Lidhje Mobile style: Windows 7 Themes - CreativX
A ka ndonjë mënyrë për të ndrequr këtë ju lutem?
Ju lutem më dërgoni URL to page saktë unë mund të shoh atë. Duhet të ketë diçka të gabuar në imazhe URL. Unë kam nevojë për të kontrolluar atë. Shumica e ndoshta lidhje janë relative dhe pikat URL në dosjen e gabuar dhe nuk është vendosur baza. Ende - duhet të kontrolloni të ju jap zgjidhjen![]()
Së pari shkojnë në stilin e lëvizshme. Ju vetëm ndiqni këtë lidhje në PC tuaj:
Windows 7 Themes - CreativX
Pastaj shkoni në këtë thread:
Windows 7 themes: kozmike t3 nga tono3022
Një postimet e pakta në faqen e parë atë fije e ju mund të shihni flamujt e humbur.
Një gjë të shpejtë - ju nuk duhet të përdorin këtë lloj prezantimi përkthimi për ato faqe.
1. Ajo duhet të jetë aq e thjeshtë sa të jetë e mundur - nuk ka imazhe në qoftë se nuk është e nevojshme (nga celularët mund të akuzohet për çdo kilobyte e të dhënave)
2. Scripts për të parë tekstin origjinal nuk janë duke punuar, për shkak të përshtatshme vBulletin Scripts nuk janë të përfshira aty (dhe nuk duhet të jetë, sepse secili kilobyte e të dhënave është e rëndësishme)
kështu që në vend për të kontrolluar se si të bëhen ato imazhe të dukshme unë sugjeroj që të punojë se si për të treguar për ato faqet e përkthyer vetëm teksti pa ndonjë informacion shtesë. Por së pari më duhet vendimin tuaj - imazhe ose aq e thjeshtë sa të jetë e mundur?
Yeah, ju keni të drejtë Michal. Unë nuk mendoj për këtë. Nëse nuk është për të vështirë, unë do të vlerësoj se nëse ne mund të shkoni për aq e thjeshtë sa të jetë e mundur. Thank you very much!
Zgjidhja është për të redaktuar template vbenterprisetranslator_inpost_translate për stilin tuaj celular dhe për të hequr të gjitha pjesët nuk është e nevojshme. Për shembull lënë vetëm këtë:
Kjo është bërë tashmë në serverin tuaj. Nëse doni të ndryshoni atë në ndonjë formë tjetër, ju lutem vetëm të ndryshojë template![]()
OK, great stuff. Thank you very much Michal!