I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 12

Thread: Çështje midis vBET dhe vBMail.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Default Çështje midis vBET dhe vBMail.

Nuk është një çështje mes vBET dhe vBMail nga DragonByteTech.

Ju mund të shihni thread tim në lidhje me këtë problem këtu:

[VB 4.1.x] Grupet e nga vBET.

Si mund të shtoj grupet e vBET ndaj mod kjo? Ose mund vetëm të hequr Grupet e vBET është plotësisht?

Thanks!

EDIT: Na vjen keq, unë nuk jam i sigurt nëse do të jetë në gjendje për të parë atë fije. Problemi është se kjo mod (vBMail) tërheq grupet nga array zyrtare grup me cache, dhe me sa duket vBET nuk ka. Deri tani grupet shtesë vBET nuk janë shtuar në këtë mod për konfigurimin, dhe atëherë unë nuk mund të krijuar listat e postimeve si duhet.
    Fundit edituar nga Taurus; 10-07-1101:32.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Unë me të vërtetë nevojë për ndihmë këtu ju lutem.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi,

Unë kam qenë në gjendje për të parë thread e tyre (por nuk janë të përfshira images). Ju lutem vini re se të gjitha grupet janë ruajtur si ata mendoj për të në vBulletin tavolina. Me sa kuptoj unë ju nuk e shihni ata në vBMail - kjo është bug tyre. Ata mendoj për të marrë të gjitha grupet ekzistuese. Në vend të kësaj ato kufizojnë grupeve treguar për disa mesin e grupet ekzistuese (të përfshira në mesin e cache). Ata vetëm duhet të ndryshojë dhe të tregojë të gjitha grupet ekzistuese. Nuk është e vërtetë se ata nuk mund të bëjë asgjë - ato vetëm mund të marrin të gjitha grupet ekzistuese

vBET këtu është i pastër - ne nuk do të ndryshojë asgjë në arkitekturën vBulletin - Grupet e vBET janë ruajtur vetëm të njëjtën mënyrë si të gjitha grupet e tjera. Çdokush mund ta marrin atë, në qoftë se vetëm ju pyes për të gjitha grupet ekzistuese. Çdo ndryshim në vBET nuk do të zgjidhë problemin e tyre, sepse në rastin kur ju do të keni Grupet e tjera të reja nuk janë vendosur në cache, atëherë çështja juaj do të u kthye. Ata kanë për të ndryshuar mënyrën e marrjes grupet. Sidomos se si unë imagjinoj duke marrë vetëm nga grupet e cache të ketë ndikim të dukshëm në performancën në të gjitha.

Ju mund të na kontaktoni me autorët e mod qoftë se ju mendoni se do të ndihmojë dhe ata duan për të diskutuar çështjen.

A ju ende nevojë për ndihmën tonë këtu?

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Çështja këtu ishte fakti se brenda cilësimet grup me nga vBET "Ky grup me nuk është një 'ndaluar' Grupi 'u krijua në' Jo 'në këtë mënyrë duke supozuar se është një grup me ndaluar. Prandaj këto grupet nuk janë përfshirë në mailinglists vBMail.

Unë nuk jam i sigurt pse ju do të vënë të gjitha këto grupet si të ndaluara? (Duke ndryshuar këtë vendosjen për 'Po' it works perfectly.)

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Zgjidhen dhe do të përfshihen në publikimin e ardhshëm.

Për doze ju lutem:
    1. Hapur çdo klient MySQL dhe identifikohuni për ta vBulletin bazën e të dhënave tuaja
    2. Execute query (shtoni prefiksin tryezë në qoftë se ju përdorni):
    Code:
    UPDATE usergroup SET genericoptions=32 WHERE description LIKE 'vbet_%'
    3. Go to Admin CP -> Grupet e -> grup me Menaxher
    4. Kliko Shkoj për të redaktuar disa grup me (pa marrë parasysh që një)
    5. Kliko Update pa ndonjë ndryshim.

Lutemi kini parasysh se 3 hapa të fundit janë për të shkaktuar vBulletin cache refresh (rindërtimin e grada, autorizimet dhe kështu me radhë). Ju mund të shihni atë të punës do të Admin CP -> Perdorues -> View Përdorues ndaluar. Para ndryshimeve, ju do të shihni atje të gjithë vBET grupe. Pas ndryshimeve vBET grupe do të zhduket nga shikimi.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

1. Hapur çdo klient MySQL dhe identifikohuni për ta vBulletin bazën e të dhënave tuaja
    Unë nuk mund të drejtuar këtë nga brenda ACP e mia?

Mirëmbajtja> Execute Query SQL

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Taurus View Post
    Unë nuk mund të drejtuar këtë nga brenda ACP e mia?

Mirëmbajtja> Execute Query SQL
    Unë nuk shoh asnjë problem - çdo klient MySQL është enought.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

OK faleminderit. Vetëm një pyetje ju lutem.

Në këtë pyetje, ku do të shtoj prefiksin e mia? Cila është VB

Thanks

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Në para të emrit tavolinë kështu: vb.usergroup

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja