Unë vetëm e pa se në mesazhet vizitor, përdoruesve janë të përkthyera. Shih screenshots bashkangjitur.
Ju lutemi të këshillojë se si të rregulluar këtë. Thanks.
Gjuha e albumit:
Gjuhë tjetër:
![]()
Unë vetëm e pa se në mesazhet vizitor, përdoruesve janë të përkthyera. Shih screenshots bashkangjitur.
Ju lutemi të këshillojë se si të rregulluar këtë. Thanks.
Gjuha e albumit:
Gjuhë tjetër:
![]()
Ju lutemi PM mua URL për këtë faqe me detaje qasje në FTP dhe CP Admin, dhe unë do të zgjidhë atë.
Të gjitha detajet u dërgua në PM.
Zgjidhen dhe do të përfshihen në publikimin e ardhshëm.
Për rregullim të shpejtë:
1. Go to Admin CP -> Shtojca Produkte & -> Menaxher Plugin dhe klikoni Shto Plugin të reja
2. Vlerat Set:
- Product: vB Enterprise Translator
- Lokacioni Hook: visitor_messagebit_display_complete
- Title: Mos përkthehet përdoruesve në mesazhe vizitori
- Urdhri i ekzekutimit: 5
- Plugin PHP code:
- Plugin është Aktiv: PoPHP Code:
global $vbulletin;
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames']) {
$message['musername'] = '<!--vBET_SNTA-->' . $message['musername'] .'<!--vBET_ENTA-->';
$message['username'] = '<!--vBET_SNTA-->' . $message['username'] .'<!--vBET_ENTA-->';
}
Demi Unë tashmë e vendosur atë mbi forumin tuaj - ju lutem konfirmoni zgjidhje është duke punuar.
Yep. Unë konfirmoj që ajo punon në CreativX. Thanks Michal. Unë do të bëjë të rregulluar për forumin tim të tjera.
Vetëm një gjë e vogël, kam vënë re vetëm. Në fund të sidebar në një faqe profil, nuk është një bllok ku thuhet 'Vizitoret e fundit' në profilin tuaj. Unë shoh në atje përdoruesve janë përkthyer ende. Na vjen keq për sherr!
Kjo mund të duket si një çështje e vogël në sytë e askujt, por unë do të doja çdo gjë të punojnë 100%. Kështu që mund të ju lutemi të shikoni në kërkesën postin tim të kaluar. Thanks.
Na vjen keq - I miss it. Ju tashmë e konfirmuar se është zgjidhur kështu që unë kam të humbasë atë për shkak të statusit. Ju lutemi të hapur temë të re për të - të reja thread çështje e reNë këtë mënyrë ne e dimë se çfarë jemi menaxhimin, Ant kjo është me të vërtetë e dobishme në rastet kur fixes shpejtë janë të përfshira, të mete të vijnë mbrapa, ose dikush është duke kërkuar për çështje të ngjashme dhe kështu me radhë.
Pra vjen keq për probleme - vetëm ju lutem kopjoni shkrimin tuaj për thread e reja dhe ne do të kujdeset për të![]()