I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 6 e 6

Thread: disa gjuhë thyer format

Anëtar
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    37

Default disa gjuhë thyer format

Hi Guys,

si ju kam tani mori API MS integruar Im duke i dhënë asaj një e shtënë, faleminderit për këtë

Ive reinstalled, natën e kaluar plugin dhe Ive mori një të mete disa ...
    disa gjuhë punë të përkryer:
    http://seoforums.org/es/

por disa duket për të thyer layout:
    http://seoforums.org/de/

diçka që ndoshta e saj shumë e thjeshtë, I havent kishte një shans për të parë në atë ende, por në qoftë se e qartë të saj please let me know!

faleminderit

Babil

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ajo duket sikur ju ta keni çështje me lidhje të shërbimit të përkthimit. Pra:
    1. A jeni duke përdorur Google apo edhe vetëm përkthime MS? Nëse edhe MS, atëherë ju lutemi kontrolloni rezultatet kur Google Vetëm është kthyer më.
    2. Ju lutem përdorni provë Google dhe thoni për rezultatet: # post1729 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    3. Nëse çdo gjë është në rregull me test Google dhe ju jeni duke përdorur cache Vizitor, atëherë ju lutem fik cache ftuar dhe kontrolloni rezultatet - ndoshta ju keni rezultate cached gabuar (nuk duhet të ndodhë, por kjo vlen për të kontrolluar).

Ju lutemi të japë reagime.

Anëtar
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    37

ok, kështu që pas testimit - 100% e saj përkthime API MS.

sa herë që duke përdorur të saj këtë API page duket "thyer". Unë me të vërtetë të vërtetë dëshironi të përdorni vetëm zjarr tjetër nuk, e google kështu që kjo veti është e rëndësishme për mua.

Ndonjë këshillë?

thanks!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutemi të dhënat e qasjes për Admin CP PM dhe FTP. Me sa kuptoj unë do të jetë e mjaftueshme për të vendosur përkthimin MS për të riprodhuar. Lutemi kini parasysh se përkthimi MS konsiderohet si BETA në vBET kështu disa çështje mund të ndodhë.

Ne tashmë e dimë se si për të zbuluar çfarë është e gabuar dhe se si për të korrigjuar atë. Shumica e ndoshta ka disa karakter të veçantë që nuk është e lejuar me MS API dhe ne duhet të kuptoj atë para se të dërgonte. Ende kemi nevojë për përmbajtjen e saktë të parë se çfarë është e gabuar, kështu që ju lutemi detaje qasje PM.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne ende nuk e kam marrë të dhënat qasje. Ne duhet të dimë përmbajtjen e saktë të kësaj faqeje dhe të jetë në gjendje për të parë se çfarë janë rezultatet e Microsoft. Përndryshe ne nuk jemi në gjendje për të provuar dhe të rregullohet. Ju lutemi vini re se ne do të kontrollojë atë në mënyrë të padëmshme - ne do të dërgojë prodhimit shtesë vetëm për IP tonë. Kështu që nuk ka përdorues të tjerë do ta shohin atë

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë vetëm zbuluar një bug me përkthim Microsoft në forumin tonë test. Unë nuk e di është se çështja e njëjta si tuajat, pasi ne nuk i mori të dhënat e aksesit dhe nuk mund të kontrolloni atë. Ende ju lutem ugar më poshtë udhëzime.

. Përkthime të teksteve të Microsoft, duke përfshirë "thyen karakterin në këtë moment për të rregulluar të shpejtë ju lutem:
    1. Open File / Përfshin / vbenterprisetranslator_class_translator.php
    2. Gjej të:
    PHP Code:
    $translationURL $this->translationURL.'%22'.$toTranslate.'%22]'
    3. Replace nga:
    PHP Code:
    $translationURL $this->translationURL.'%22'.str_replace('%22','%5C%22',$toTranslate).'%22]'
    4. Gjej të:
    PHP Code:
    $toTranslate $toTranslateTable[$i]; 
    5. Replace nga:
    PHP Code:
    $toTranslate str_replace('%22','%5C%22',$toTranslateTable[$i]); 
    Kjo do të përfshihen në publikimin e ardhshëm.

Ju lutem konfirmoni ishte të njëjtën çështje në forumin tuaj.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •