I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 7 e 7

Thread: URL Harta e rreme apo reale?

Junior Member
    Antarësuar
    Qershor 2011
    Postime
    4

Default URL Harta e rreme apo reale?

Text automatically translated from: German to: Albanian
    Translated text
    Kur të parë dua të them se unë mendoj se vbet për një produkt të zgjuar se çdo cent është me vlerë të shpenzimeve të

Sitemaps janë url url saktë është si ky:
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    ose vetëm URL-së si kjo:
    HTML Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    Unë nuk kërkoj, sepse për mua kjo është një pikë kyçe shitjes. Për URL si kjo:
    Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    në një sitemap janë të pakuptimta për shkak se ata janë duke përdorur një 301 përcjellëse tek
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    të përcillet dhe Sitemaps kanë saktë URL nuk janë ato të gabuar.

Unë gjithashtu donte të pyesni nëse rishkruar në URL Sitemaps dhe forumet ta përdor vetëm URL forum nuk është URL thread në sitemap

faleminderit shumë për ndihmën

ps pse dërgojë në një kontribut është se ajo është e ndaluar tek postimi lidhje me faqet e tjera kur nuk e kanë bërë se? Unë e kam postuar vetëm në të majtë të kësaj faqe

Original text

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi.

Në këtë moment, kur ju të integrohen vBET me gjenerator sitemap ju nuk e keni përkthyer prag lidhje në sitemap. vBET përkthehet lidhjet në forum tuaj, kështu që spiders Google dhe të tjera do të gjeni dhe do të indeksit tuaj faqet e përkthyer.

Ju lutemi vini re se ne tashmë kemi planifikuar zgjidhje për të mbështetur prodhimin e sitemap me lidhje të përkthyer tashmë (ju lutem shikoni këtu për detaje: # post8978 http://www.vbenterprisetranslator.co....html). Ne nuk kemi data e lëshimit për këtë ende. Së pari ne do të shtojë të tjerë motorë mbështetje të përkthimit për vBET3.x (tani ajo është vetëm në vBET4.x) dhe pas kësaj ne do të zbatojë karakteristika të tjera - duke përfshirë mbështetjen për lidhje të përkthyer për gjenerator sitemap. Ju lutem kini parasysh se integrimi me gjenerator sitemap nuk është e nevojshme në të gjitha - kjo është vetëm ndihmë për Google cilat ndoshta do të bëjë faqet tuaja indeksuara të shpejtë, ende ata gjithsesi do të indeksohen në sajë të robots Google.

Nëse keni ndonjë pyetje të ardhmen, ju lutem thjesht pyesni

Junior Member
    Antarësuar
    Qershor 2011
    Postime
    4

Translated text
    wow përgjigje të shpejtë, thank you.

Ok kjo është mirë që është planifikuar që të integrohen URL përkthyer për sitemap.

Google ndjek fat të keq vetëm një numër të caktuar të URL-së që kanë një 301 përcjellim kështu këtë funksion do të jetë shumë i dobishëm dhe i rëndësishëm.
    Unë kam në forum time pa këtë funksion rreth 26 milionë 301 përcjellimet se Google do të penalizonte

Unë kam lexuar nëpër këtë këtu: vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html

Gjithashtu është planifikuar që url FORUMS të shtuar në sitemap?
    Deri tani, vetëm URL thread-së për t'u futur.

Unë kam 1200 temat Forumi dhe 500.000 prandaj janë vetëm forumet në URL Sitemap tim kështu që do të jetë e rëndësishme për mua kjo është url forum në sitemap janë.
    Është e mundur kjo?

Pyetja e fundit.
    A është e paracaktuar e mundur nga një forum të tërë në një gjuhë në një gjuhë tjetër?

Shembull.
    Unë kam një forum gjerman dhe kjo gjithmonë do të shfaqet dhe për çdo në anglisht, kjo është e mundur?

Sepse unë mund të bëjë kopje të një forumi në fusha të tyre në gjuhë të ndryshme
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Në këtë procedurë sitemap moment integrimi nuk përfshijnë duke shtuar lidhjet forum për faqet e përkthyer. Natyrisht kjo është e mundur - vetëm ne nuk kemi pyetje në lidhje me atë para se kështu që ne nuk i interesonte më parë.

Çfarëdo pyetjeje më shumë

Junior Member
    Antarësuar
    Qershor 2011
    Postime
    4

Translated text
    ok për shkak të çështjes; =)

Kështu që unë kam pranuar një Forum gjermane (URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    ) Dhe gjithashtu duan përdoruesit në anglisht mund ta lexoni këtë.
    Pastaj unë instaluar VBET dhe në URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    version gjermane dhe
    HTML Code:
    deutsch.de/en
    versionit në anglisht. kjo është rregull në qoftë se unë dua përdoruesit gjermanisht dhe anglisht ndajnë një platformë së bashku.
    Por në qoftë se unë dua përdoruesit gjermane dhe angleze kanë forum e tyre atëherë do të ishte më mirë të bëj një kopje e Forumit
    Pastaj unë kam dy forume gjermane.
    një domain të
    HTML Code:
    deutsch.de
    për përdoruesit gjerman dhe një në domain
    HTML Code:
    englisch.com
    për përdoruesit e anglisht. Kjo lejon përdoruesin për të lexuar kontributet e vjetër në anglisht gjermanisht në englisch.com forum duhet natyrisht të jetë në anglisht by default.

Kështu që unë kam pasur të Bordit të Pavarur të pavarur dy secili me gjuhën e vet dhe domain e vet.

I shprehur ideja ime për të kuptuar?

Është e dobishme.
    Google nuk ka indeksin 10 milionë faqe nga një domain.
    Por, 10 milionë faqe të indeksuara me google 50 domains
    Original text
    Fundit edituar nga Alpha; 28-06-1115:33.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Në këtë rast ju nuk keni nevojë vBET në të gjitha ... Ju vetëm krijohet një forumet gjuhë 50. Pra, çfarë për përkthime? Ju lutemi të mbani në mend se kjo do të jetë shumë e shtrenjtë për ju - 50 licenca për vBulletin dhe ndoshta plugins të tjera të paguara. Gjithashtu 50 bordeve do të konsumojnë burimet shumë më tepër (CPU, memorie).

Junior Member
    Antarësuar
    Qershor 2011
    Postime
    4

Translated text
    Për fat të keq kjo nuk është kaq e thjeshtë.
    Unë kam një forum gjermane e cila ka 1.5 milion postimet. Këto Komente janë sigurisht edhe në dispozicion në të gjitha gjuhët.
    Baza si bazë si të thuash.
    Unë e di unë mund të 50 forume të reja vetmja arsye që e bën çdo kuptim.
    Pse unë duhet të jetë 50 forume e re arsye zbrazëti, por në qoftë se unë kam 1.5 milion postimet si përmbajtje?
    Por vetëm në një gjuhë
    Kjo përmbajtje paraqet një faktor ekonomik mund të shumëzohet me përkthim në gjuhë të ndryshme.
    Vetëm 100x punon më mirë në fusha të veçanta në të cilën Bordi pastaj mund të përkthyer zhvillimin e pozitave të pavarura.

Faktori i parë kosto është e mesme. Forumi gjermane ka më pak shpenzime server 100-200 **** merita.
    Nëse një kopje në anglisht të arritur vetëm 10% e dinjitetit që ende do të jetë fitimprurëse. Nuk ka forume mbi koston server të ri për të servers ekzistuese nuk janë të zënë të ketë rezerva të mjaftueshme. Ajo do të pësojë vetëm koston e licencës.
    Gjithashtu, unë nuk dua të bëni 50 forume në të njëjtën kohë, por gjithmonë njëri pas tjetrit

Por unë mendoj se kam gjetur një zgjidhje.
    në htaccess
    HTML Code:
    #RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]
    Duhet të punojnë në të vërtetë.

Por, përsëri në temën
    OK Unë do të përpiqemi për të gjetur dikë që mund të integrohen veten URL e forumit në Sitemap.
    Pastaj unë do të blej VBET.
    Faleminderit për ndihmën

dhe ju falënderoj për këtë program të madh
    Original text

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •