I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 10 e 10

Thread: Raportuar postimet çështje.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Question Raportuar postimet çështje.

Kur një anëtar me të ndryshme se Gjuha e albumit raporton një pas kjo është ajo që është postuar:

Titulli:

Transmetuar Post by <-! VBET_SNTA - ><!-- vBET_SNTA -> songoku231 <-! VBET_ENTA - ><!-- vBET_ENTA ->

Njoftimi Kryeministri i pas raportuar gjithashtu përmban këtë si titull. Ju lutemi të këshillojë.

Thanks.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hope nuk ka asnjë ngut me këtë

Unë do të shkojë ajo të bug report.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Hope nuk ka asnjë ngut me këtë

Unë do të shkojë ajo të bug report.
    Thanks Michal. Por kjo nuk është një mail. Një postimi i raportuar është postuar në admin time nën-forum, si një fije të re. Nuk e kam këtë çështje.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutemi të dhënat Qasja PM dhe udhëzim të saktë se si për të riprodhuar atë. Mendoj se vockël duhet të shtoni disa filtër për të mos përkthimin e përdoruesve. Kjo do të zgjidhë çështjen këtu dhe do të lejojë për të bërë këtë lehtë në raste të tjera të ardhmen.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Detajet PM'd. Faleminderit!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Zgjidhen dhe do të përfshihen në publikimin e ardhshëm.

Për doze ju lutem:
    1. Open File / Përfshin / vbenterprisetranslator_funciton_hooks.php
    2. Gjej të:
    if ($ _REQUEST ['gjuha'] & & $ vBulletin-> options ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['të bëjë']! = 'insertpm')) {
    3. Replace nga:
    if ($ _REQUEST ['gjuha'] & & $ vBulletin-> options ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['të bëjë']! = 'insertpm') & & ($ _POST ['të bëjë']! = 'sendemail') ) {
    Demi ju tashmë keni atë të përfshira. Ju lutem vini re se në forum tuaj këtë linjë është ndryshuar tashmë dhe ne nuk e di se çfarë për këto ndryshime ishte bërë. Ju lutem shikoni PM.

Për këtë çështje - Ju lutem konfirmoni që është zgjidhur

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Unë shoh se postimi i fundit që ju të raportuara, duket ju raportuar me gjuhën tuaj default vendosur si në anglisht. Apo e keni ndryshuar atë në anglisht më pas? Unë vetëm dua ta konfirmoj që kjo të zgjidhet në qoftë se një post është transmetuar nga dikush me një gjuhë të ndryshme për të paracaktuar.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Veprova ashtu si unë mendoj për të bërë, për të riprodhuar këtë çështje. Ju lutem kontrolloni tani veten duke krijuar raport të ri dhe të konfirmojë se është zgjidhur me të vërtetë në rast se ne miss diçka

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Faleminderit edhe njëherë për të shkëlqyer të Michal mbështetjen e klientëve! Unë tani mund të konfirmoj se ky i caktuar!

(Unë tani do të blejë licencën e dytë të vBET.)

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Të mirë për të dëgjuar se çështja është zgjidhur - kjo zgjidhje do të përfshihet në lirimin e fole

PS.
    Unë shoh se ju tashmë e blerë 2 e Në rast të ndonjë çështje - ju e dini çfarë të bëni - thjesht pyesni dhe ne për fat të mirë do t'ju ndihmojë të

Kënaquni vBET!

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •