I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 5 e 5

Thread: Probleme me konfigurimin aditional grupet në faqen time

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2011
    Postime
    32

Default Probleme me konfigurimin aditional grupet në faqen time

Pas një testimi të vogla në fushën pasqyrë tonë testimit, kemi instaluar në të njëjtën kohë Muslimanët dhe VBET produkteve në vend të prodhimit.

Ne patëm një çështje që kanë të bëjnë karakter "[" në URLs. Ajo becomed diçka si # 20: (kodi html karakter), dhe disa lidhje nuk pushon së punuari. Si ne nuk e aktivizuar përkthimi url të vBet, ne mendojmë se është me siguri për shkak të trajtimit Muslimanët.

(Dikush e ka përjetuar këtë anyway?)

Por nga ana tjetër ai kanë përjetuar vetëm probleme me konfigurimin e aditional grupet. Sasi e madhe e përdoruesve kanë marrë aftësi të kufizuara aditional tyre anëtarësimin.

Unë nuk mund të siguroj se është për shkak të VBET, por ne nuk kemi manipuluar ndonjë config e tjera këtë kohë.

Ri grup me futje të produktit mund të ketë ndikuar kjo?

Si mund të reindex grupet e konfigurimit në rastin database tonë të përmbajë gabime?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hello,
    Ju lutem më jepni një url për faqe, me këtë problem url, unë do të kontrollojë atë.

A jeni të sigurtë që ju konfiguruar vBET me Muslimanët e mirë? mund të kontrolloni të gjitha konfigurimet hapa edhe një herë?

për grupet - vBET kanë grupet e tij - grupe gjuhësore. vBET kanë të bëjnë asgjë me vB ose në një tjetër grupe. A mund të përshkruani më mirë se çfarë i duhet të bëjë për chek atë në forum tim test?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë vetëm të kthehet nga pushimet - nuk ju ende nevojë për ndihmë këtu?

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2011
    Postime
    32

Po,
    www sexomercadobcn com

Ne kemi një pasqyrë për testim në
    www pulpoman com

Shumë e Anëtarëve aditional janë bërë çaktivizuar për përdoruesit.
    id 15, 20, 28

Grupi id janë ulur 600-570 përdoruesit që i përkasin.

Unë jam i dërguar përdorues admin nga deputeti.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne kishim çështje të ngjashme me versionin e vBET4.x dhe kemi gjetur zgjidhje për të. Nëse kjo është të njëjtën çështje, atëherë ajo do të zgjidhë edhe problemin tuaj. Ju lutem shikoni këtu dhe fix ugar të shpejtë. Prisni pak kohë dhe të shohim se ekzistojnë ende lëshon - ju lutem konfirmoni e bëri atë të ndihmojë

Quick fix këtu: # post9012 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Kjo do të përfshihen në publikimin e ardhshëm.
    Fundit edituar nga vBET; 01-07-1101:31.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •