I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 3 e 3 FirstI parë 123
Results 21 te 24 e 24

Thread: VB 4.1.4 dhe 4.2.3 vbet - rrëmujë

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    138

Pra, nuk keni parë ndonjë çështje stil përveç një gabim të vogël (....teksti është përkthyer në ajax editor (si kam përshkruar para se ajo është zgjidhur tashmë në 4.4.0, por layout është OK - asnjë çështje css.)? Të gjej se e vështirë të besohet. Pashë ata në krom, Opera, Safari, IE dhe FF. Kam shikuar në këtë orë të tëra para fillimit të thread.

Ju nuk kanë thënë se nëse ju jeni në gjendje për të riprodhuar simptomat kam përshkruar. A e keni ndjekur hapat e mia në Kosovën e pas 19?
    Fundit edituar nga norku; 16-06-1123:56.

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    138

Thumbs up

Got për të shkuar tani, por të gjitha duket të jetë duke punuar përsëri. Unë do të monitorojë situatën me cache përmes ditë nesër (sot).

Shumë faleminderit për kohën që ju vënë në këtë mbështetje në këtë mbrëmje M. Excellent si zakonisht dhe mjaft e çmuar!
    Fundit edituar nga norku; 17-06-1100:02.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga norku View Post
    Pra, nuk keni parë ndonjë çështje stil përveç një gabim të vogël (....teksti është përkthyer në ajax editor (si kam përshkruar para se ajo është zgjidhur tashmë në 4.4.0, por layout është OK - asnjë çështje css.)? Të gjej se e vështirë të besohet. Pashë ata në krom, Opera, Safari, IE dhe FF. Kam shikuar në këtë orë të tëra para fillimit të thread.

Ju nuk kanë thënë se nëse ju jeni në gjendje për të riprodhuar simptomat kam përshkruar. A e keni ndjekur hapat e mia në Kosovën e pas 19?
    .
    Nuk është e vështirë të besohet në të gjitha - kjo ishte e mjaftueshme që unë shkova në thread e cila tashmë ishte kopje e ruajtur (dhe unë besoj se çështja me të ishte me cache thyer). Pra, në këtë mënyrë unë pashë gjithçka ashtu siç mendoj të jetë.

Sinqerisht - çfarë do të kam qëllim të bëjë veten punën 10 herë më shumë ... Mbështetja është e lirë - puna ime është këtu për të zgjidhur çështjen sa më shpejtë të jetë e mundur. Askush nuk paguhet për të bërë ti mua 10 herë më të gjatë Ajo është e thjeshtë - unë nuk pashë ndonjë çështje. Ju lutemi të marrë atë si fakt.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga norku View Post
    Got për të shkuar tani, por të gjitha duket të jetë duke punuar përsëri. Unë do të monitorojë situatën me cache përmes ditë nesër (sot).

Shumë faleminderit për kohën që ju vënë në këtë mbështetje në këtë mbrëmje M. Excellent si zakonisht dhe mjaft e çmuar!
    Great - Unë supozoj se cache pastrimin zgjidhur këtë çështje. Unë nuk e di pse cache ishte thyer. Në qoftë se kjo të ndodhë përsëri, atëherë ne do të kontrollojë pse mund të ndodhë - tani lejon vetëm të supozojmë se është thyer para se të përditësuar për 4.3.0.

Në këtë moment konsiderohet çështje e zgjidhur. Në qoftë se kjo ndodh përsëri, ju lutem të shkruani vetëm këtu dhe ne do të rihapet.

Gjithashtu ju lutem update për vBET 4.4.0 në qoftë se ju doni të shmangur 3 çështjet me vBulletin 4.1.4 të reja ckeditor (të gjitha të përshkruara në vBET 4.4.0 Shënime Versioni )

Faqe 3 e 3 FirstI parë 123

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •