I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 2 e 2

Thread: Shumë të interesuar në VBET. Një pyetje pak

Junior Member
    Antarësuar
    Qershor 2011
    Postime
    1

Default Shumë të interesuar në VBET. Një pyetje pak

Unë së shpejti do të përmirësimit të vBulletin 4.1.4. A versionin e paguar të punës VBET me versionin e fundit të vBulletin?

Unë gjithashtu kam shqip Rinise Shqiptare ne faqen time. A versionin e paguar të punës VBET me Rinise Shqiptare shqip?

Në disa javësh unë do të jetë gjithashtu duke shtuar Visichat nga gchats.com për web faqen time. A e dini se versionin e paguar e VBET do të punojnë edhe me Visichat?

Faleminderit për kohën tuaj.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Përshëndetje. Po versionin e paguar vBET është duke punuar me vBulletin 4.1.4. Tashmë kemi testuar atë në tonë provë forum (së shpejti ne do të lëvizin edhe forumin tonë për të vBulletin 4). Soms detaje shtesë rreth vBET dhe vBulletin 4.1.4 ju do të gjeni këtu (Një nga klientët tanë pyetur për kryeredaktor të reja në vB4.1.4).

Në këtë moment unë nuk mund të konfirmoj do të vBET mbështetje përkthimin e faqeve të krijuara nga Photopost Classifieds as Visichat. Më mods nuk kërkojnë ndonjë të veçantë i integrimit dhe vBET vetëm përkthehet në rezultate. Ende në disa raste të veçanta të integrimit të është e nevojshme. Këtu ju mund të gjeni më shumë detaje në lidhje me integrimin e vBET me të tjera mods: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    Nuk është udhëzim i qartë se si ta bëni këtë për Rinise Shqiptare, ende ne nuk e përdornim Rinise Shqiptare shqip dhe ne nuk e dimë këtë produkt, kështu që ne nuk mund të supozojmë se do të punojë gjithashtu. Ne nuk mund të jetë përgjegjës për kodin e tjera mods, dhe shume mods pushim vBulletin arkitektura (kjo është arsyeja pse integrimi shtesë është e nevojshme nganjëherë - kryesisht për mods të cilat krijojnë faqet e saj).
    Ne gjithashtu nuk mund të konfirmojë se Visichat do të përkthehet. vBET mbështet vBulletin përkthimi AJAX nga goditje të përshtatshme - ende mods të tjera duhet të përdorin arkitekturën vBulletin siç duhet (ndryshe nuk do të ekzekutojë vBulletin goditje) dhe kërkesa duhet të shkojnë me kodin gjuhë. Kështu që këtu unë mendoj se disa e integrimit të veçantë do të jetë e nevojshme për të mbështetur të përkthimit. Përsëri - nuk mund të them saktësisht, sepse ne nuk e përdorin këtë mod dhe nuk e di atë. Ende nuk duhet të krijojë ndonjë gabim.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •