I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Paaftësi disa funksionalitetit

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Default Paaftësi disa funksionalitetit

Le të thonë se kam kërkuar për të çaktivizuar postimi i / PM karakteristika përkthim, BBCode langtitle, dhe lang BBcode. Çfarë duhet të disable plugins?

Unë gjithashtu nuk duan ndonjë koment vBET në përmbajtje e mi post, nëse është e mundur.

Faleminderit për ndonjë ndihmë!

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Në rast të tillë ju mund të përdorni vetëm versionin e lirë - nuk ka performancë të tillë, por ajo është ende e shpejtë dhe e bëri vetëm përkthime.

Nëse ju doni funksion të ri në vBET 3.x për të bërë lang dhe langtitle BBCodes mbështetje configurable - ju lutemi të hapur të reja në fije të http://www.vbenterprisetranslator.co...ture-requests/

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Unë kam nevojë të performancës, si forumi im është mjaft i madh. Gjithashtu, unë nuk e di se versionin e lirë e përdorur produktet!

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Aq kohë sa ju nuk keni ndonjë poste në mesazhe të tjera, atëherë BBCodes lang dhe langtitle nuk janë përdorur - kështu që të ketë ndikim në performancën.

Gjithashtu ju lutem vini re se në 3.x kemi bërë shumë përmirësime të performancës dhe të ardhshëm do të jetë versioni 3.3.0 e plotë të përmirësimet e performancës.

Ne kemi të gjithë nën-forum në lidhje me versionin e lirë dhe në njoftimet e keni ngjitur fije e cila përshkruan dallimet në mes të versionin e lirë dhe komerciale.

Nëse ju jeni tashmë pronar i vBET 3.x pastaj downgrading të vBET 2.x do të çaktivizoni lang dhe bbcodes langtitle, por gjithashtu do të përdorë strukturën më të ngadalshme DB dhe kodin pa përmirësimet e performancës shumë.

Ne rekomandojmë që të bëjë disa hapa tunning performancës. Këtu do të gjeni disa këshilla (shih gjithashtu postimet e bëra nën këtë një për lë të kuptohet se me shume):
    Lë të kuptohet se Performance
    Fundit edituar nga vBET; 11-12-0923:12.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •