I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 11

Thread: Mod richtik nuk është diçka punon.

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    22

Default Mod richtik nuk është diçka punon.

Dałem Rade. Nieważne.
    Fundit edituar nga jaryx; 07-12-0923:34.

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    22

Default Dy probleme

Text automatically translated from: Polish to: Albanian
    Translated text
    1 Në tema të kohëve të fundit në vbadvanced shkruar në portugalisht në shfaqje së bashku me BBCode
    Code:
    si mund të marrin pjesë
    Cfare duhet Të beni Për ta Bere këtë Nuk duket?

2 Ju shkruan Për portugez "Como façPër PRA participar " Ne trupin e njëjta gje përsëritet. Ndërsa përmbajtja e TE GJITHE tregon bukur si dy përkthyer DHE jo, ne titullin NË vend te "ç"Doli"FAA $".
    Pas redaktimi tim DHE korrigjimin e FAA $ ç Tani subjekti eshte shfaqur si duhet.

Cfare Eshte Duke shkaktuar këtë gabim? Si mund ta fix this?
    Original text

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Translated text
    1 Më jepni ju lutem linkun se ku unë mund të shoh atë.
    2 A jeni në gjendje për të riprodhuar - që është si ju shkruani një post të ri me titullin e kësaj janë edhe shkurre?

Nga rruga, pasi do të jetë më e lehtë në të ardhmen, për çdo problem, shkruani një fije të veçantë
    Original text

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    22

Translated text
    ad. A e dini se një lidhje
    ad. 2 Ti e di përshkrimin e

Pritje
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Translated text
    Podeślij nëpër forum. Ky është kanali i vetëm zyrtar nëpërmjet të cilit është dorëzuar ndihma në vBET. Informacionit të dërguar nëpërmjet kanaleve të tjera mund të thjesht të vdesin, ose të jetë marrë nga një kompjuter tjetër dhe të jenë më të arritshme për stafin tonë.

Prandaj sorki për shqetësim, por ju lloji atë përsëri këtu
    Original text

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    22

Translated text
    Sot ne forum ka një të re "Lule":
    Original text

Code:
    htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html
    Translated text
    Çdo hint?
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Translated text
    Po - shih titullin e një fije brenda një langtitle - si nuk e shtuar (gjuhë kodi).

Nga rruga - ju lutem temat e hapura të reja për çështje të reja Kjo do të na ndihmojë të menaxhuar më mirë
    Original text

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    22

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Translated text
    Po - shih titulli i një fije që është brenda një langtitle - si ajo nuk ka ndihmuar (me gjuhën e kodit). Nga rruga - ju lutem të hapur tema të reja për çështje të reja Kjo do të na ndihmojë të menaxhuar më mirë
    Original text
    Translated text
    Në fakt unë nuk mendoj se kjo ishte shënues. Përmbajtja e temës. Pyetja tani eshte: Pse Ju keni vendosur të gjuhës në EN, ndërsa adresa e tij IP është Rosji.Czy në regjistrim në bord, është dialed automatikisht gjuhën e tij, në bazë të të cilit gjuha është aktualisht internet dhe ai u kthye problemin kryesor të kësaj teme? , e cila është në faqen kryesore (vbcmps) është korrigjuar më tregojnë për mua, si: [Langtitle = ru] Запись Kjo është arsyeja pse unë të vazhdojë këtë thread
    Original text
    Fundit edituar nga vBET; 11-10-1100:42. Arsyeja: Korrigjim BBCode

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Translated text
    Nëse nuk e keni vendosur mesazhe automatike zbulimin gjuhë, sistemi i beson përdoruesit. vBET nuk vendos automatikisht gjuhën e gjatë rejestacji - përdoruesi zgjedh atë vetë. vBET propozon automatikisht (nota të mira në mëngjes) Gjuha e bazuar në parametrat shfletuesit, dhe jo në bazë të IP.

Sa për BB vBET avancuar për tani nuk ka modul i integruar me vB langtitle Dinamika avancuar dhe nuk do të interpretohen. vB CMPS thjesht nuk është e integruar ende dhe për këtë arsye nuk është interpretuar akoma langtitle. Pra, kjo kërkon integrim. Nëse ju doni të ndihmuar në integrimin - ju lutem shkruani integrimit Pista seksion. Më lejoni t'ju jap një kod mostër për të përdorur të kuptoj langtitle - ju duhet të përdorin atë në vendin e duhur.

vBET me kalimin e kohës do të mbështesë të modës më të njohura. Aktualisht, ne kemi shumë punë për të versją 3.3.0, i cili wyjdzei përfshirë tygdniu, atëherë 4.0. Pastaj ne do të integrojë të tjera të modës - vB CMPS është raportuar për të integruar
    Original text

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    22

Translated text
    Ok. Faleminderit. Në varësi të mbylljes.

ps.
    Unë nuk kanë leje për të ngritur tema në integrimin ... kështu që kam shkruar këtu: # post1085 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    Original text

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •