I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 3 e 3

Thread: vaultwiki integrimit

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Default vaultwiki integrimit

Ky është rast i veçantë vetëm për vaultwiki integrimi. Kjo është e nevojshme vetëm sepse vaultwiki nuk është kompatibil për të Vbulletin në fushën e BBCodes dhe ndryshimet API duke shtuar parametri të ri për BBCode funksionet parser. Kjo është arsyeja pse integrimi normale me parsers për vBulletin nuk është duke punuar dhe i jep paralajmërime:
    Warning: Zhdukur Argumenti 2 për vB_WikiCodeParser:: handle_bbcode_code (), i quajtur në / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php on line 25 dhe të përcaktuara në / kërcim / klasa / bbcode.php on line 1488

Warning: Zhdukur Argumenti 2 për vB_WikiCodeParser:: handle_bbcode_html (), i quajtur në / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php on line 28 dhe të përcaktuara në / kërcim / klasa / bbcode.php on line 1506

Warning: Zhdukur Argumenti 2 për vB_WikiCodeParser:: handle_bbcode_php (), i quajtur në / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php on line 22 dhe të përcaktuara në / kërcim / klasa / bbcode.php on line 1470
    Për të zgjidhur këtë çështje ju duhet të bëni disa hapa të thjeshtë. Ju do të duhet të përsëris atë pas çdo përditësimin vBET.

Hapa të integrimit:
    1. Hapur / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php
    2. Gjej të:
    PHP Code:
    function vbet_handle_bbcode_php(&$parser, &$value) { 
    3. Add PAS:
    PHP Code:
    if($parser instanceof vB_WikiCodeParser) {
    return 
    '<!--vBET_SNTA-->' $parser->handle_bbcode_php(0$value) .'<!--vBET_ENTA-->';

4. Gjej të:
    PHP Code:
    function vbet_handle_bbcode_code(&$parser, &$value) { 
    5. Add PAS:
    PHP Code:
    return 
    '<!--vBET_SNTA-->' $parser->handle_bbcode_code(0,$value) .'<!--vBET_ENTA-->';

6. Gjej të:
    PHP Code:
    function vbet_handle_bbcode_html(&$parser, &$value) { 
    7. Add PAS:
    PHP Code:
    return 
    '<!--vBET_SNTA-->' $parser->handle_bbcode_html(0,$value) .'<!--vBET_ENTA-->';

Hapat e ardhshëm janë të OPSIONALE - përdorni atë vetëm nëse ju jeni duke përdorur virtuale directory e cila është ridrejtuar nga .htaccess për showwiki_proxy.php file dhe vetëm kur ju jeni duke përdorur vBET SEO links:
    1. Open File showwiki_proxy.php
    2. Gjej të:
    PHP Code:
    define('VAULT_FRIENDLY_ENTRY'1); 
    3. Add PAS:
    PHP Code:
    if ($_REQUEST['language']) {
    $_SERVER['REQUEST_URI'] = str_replace('/'.$_REQUEST['language'].'/''/'$_SERVER['REQUEST_URI']);

4. Të hapur. Htaccess
    5. PARA rregullat wiki shtoni këtë rregull:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/YOUR_WIKI_DIRECTORY(.*)?$ YOUR_WIKI_DIRECTORY$2?language=$1 [QSA]
    6. Ndryshimi në YOUR_WIKI_DIRECTORY rregull për virtuale dosjen tuaj wiki (në vende të kabinë)
    Fundit edituar nga vBET; 14-07-1112:53.

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Unë vetëm modernizuan vbet nga 3.3.6, 3.5.3 në

pas kësaj, papritmas unë nuk mund të krijoni faqe të re në vaultwiki, të merrni këtë mesazh gabimi pasi klikuar butonin "Neni post të ri ':

Gabim Fatal: Madhësia lejuar kujtimin e 33554432 bytes rraskapitur (u përpoq të ndajë 131072 bytes) in / home / username / public_html kërcim / / klasit / revision.php on line 33
    Nb.
    - I cant krijuar faqe vaultwiki të re dhe të merrni më lart mesazh gabimi, por unë jam ende mund të redaktoni mesazhin vaultwiki me asnjë problem
    - Nëse i aktivizuar produktin vbenterprisetranslator, unë mund të krijoni faqe të re në vaultwiki përsëri
    - Unë tashmë e provuar shtoni këtë linjë në kërcim / Klasa / fotografia revision.php, pas fillimit <php, por ende njëjtë:?
    ini_set ('memory_limit', '1024M ');
    - Unë jam duke përdorur vaultwiki 3.0.13
    - Unë tashmë të krijojë një fije në forum vaultwiki shumë https://www.vaultwiki.org/threads/5265/ e , nëse ata mund të ndihmojnë ose të japin idenë më të vogël nga ato anë, kështu që tani unë jam duke kërkuar nëse ka një hotfix nga vbet anën e parë në lidhje me këtë. Kjo mund të ndihmojë të tjera anëtare që duke përdorur vbenterprisetranslator mod me vaultwiki shumë

Regrads
    Richie

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

A keni provuar për të rritur ju Kufiri kujtesës në serverin tuaj të tërë, vetëm të bëjë këtë vendosjen globale?

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •