Pra, nuk është një opsion për të blerë add-on anymore? Mund të jetë që ju mund të vihet deri paralajmërim dhe uljen e çmimeve? Unë isha duke kërkuar për të marrë këtë fantastike shtesë pas duke u përpjekur versionin e lirë.
Pra, nuk është një opsion për të blerë add-on anymore? Mund të jetë që ju mund të vihet deri paralajmërim dhe uljen e çmimeve? Unë isha duke kërkuar për të marrë këtë fantastike shtesë pas duke u përpjekur versionin e lirë.
Unë nuk e di se çfarë exacly ju doni të blejnë.
Ne ofrojmë:
-VBET licencës
-VBET licencës quajtur lirë (pa url vBET në futboll).
Në fakt, Shitja e vBET është e përkohshme të mbajë në. Më shumë informacion ketu:
http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php
Pikërisht, kjo është e përkohshme në pritje. Oh well, unë do të pres deri në atë çështje është zgjidhur. Thanks, anyways.
Në këtë moment vBET shitje është nga default të mbyllura për shkak se Google do të mbyll e tyre API përkthim 1 dhjetor (më shumë detaje këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...12-01-a-2.html).
Ne do të rihapë zyrtarisht shitjen e kur ne do të kemi zgjidhje alternative për përkthim. Ne mund të ju jap lidhje të veçantë i cili do t'ju lejojë të blerë në qoftë se ju jeni të sigurt që dëshironi të blini, edhe duke e ditur se në 6 muaj do të mbyllet përkthime Google API dhe nëse vBET nuk do të ketë zgjidhje alternative, atëherë përkthimet do të ndërpresin punën. Kjo është arsyeja pse ne e përkohshme të mbyllura shitur. Nëse jeni plotësisht të sigurt se ju dëshironi të blini anyway - ju lutemi na tregoni dhe ne do t'ju dërgojmë lidhje të veçantë i cili do të lejojë për këtë.
Sepse ne u pyet disa herë për të bërë vBET mundur për të blerë tani ne rihapjen e shitjes së vBET. Ende kemi shtuar paralajmërim i qartë në faqen blerë kështu dikush që duan të blejnë është i vetëdijshëm se 1 dhjetor 2011 Google API përkthimi do të mbyllet dhe vBET nuk e kanë në këtë moment mënyrë alternative për të mbështetur të përkthimit.
Këtu është awailable deklaratë në faqen blerjes:
Pra, nëse ju ende i doni për të blerë, duke qenë i vetëdijshëm për këtë ju lutem vetëm përdorimin tonë Buy Now! link.KUJDES: Google do të ndalet për të dhënë API tyre përkthimin në 1 dhjetor 2011. Ne jemi duke punuar për të mbështetur përkthime nga shërbime të tjera. Ju mund të gjeni të gjitha informatat në lidhje me përparimin tonë këtu: Google fiket përkthime API
Ne kemi bllokuar shitjen e vBET deri ne nuk kemi zgjidhje alternative për përkthime, por ne na është kërkuar të lejojë për të blerë vBET gjithsesi. Ne jemi kompani të ndershëm dhe ne mendojmë që shitja e produktit i cili ardhmen mund të përfundojë së shpejti, edhe kur konsumatori pajtohet që në licencë nuk është mënyrë për të bërë biznes (shumë e përdoruesve nuk e lexoni licencë në të gjitha). Sepse ne u pyet për këtë ne do të rihapet shitur për vBET me paralajmërim. Të jenë të vetëdijshëm - 1 dhjetor Google do të heqë API përkthim. Ne nuk mund të them tani si shumë gjuhë do të jetë i mbështetur pas kësaj ose do të gjejmë ndonjë alternativë API përkthim në të gjitha. Dhe për të shmangur ndonjë gabim - këtu është pjesë e vBET licencës: vBET punon duke përdorur Google Përkthim Shërbimi dhe ju duhet të lejohen që të përdorin atë. THJESHTË Podbielski Michał ju jep asnjë rimbursimet në rast se forumi juaj është i bllokuar/ndalohet ose të kufizohet në ndonjë mënyrë tjetër të Google Shërbimeve të Përkthimit.
Pra, nuk do të ketë kthim në të gjitha. Ne do të bëjmë çmos për të mbështetur përkthime nga TV e tjera, Ende në këtë moment, ne nuk mund të garantojë do të jetë ligjërisht e mundur dhe as se sa gjuhë do të mbështetet.