I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 6 FirstI parë 1234 ... I funditLast
Results 11 te 20 e 56

Thread: Google Translate API pres, ose do të paguhet? Nuk ka rëndësi - vBET mbështet TV të tjera

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne me aftësi të kufizuara përkohësisht shitjen e licencave vBET. Deri ne kemi zgjidhje alternative për të mbështetur përkthimet ne nuk do të shesë më shumë licenca që të jetë i sinqertë me përdoruesit tanë.

Ne kemi gjysmë viti për të gjetur zgjidhje alternative dhe unë shpresoj se ne do të gjeni. Megjithatë në këtë moment të kohës ne kemi vendosur të mbajë shitur. Ne do të shesë përsëri kur vBET do të mbështesë disa API tjera të përkthimit.

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    55

ju jeni të saktë me sa duket ne mund të përdorim HTTP

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    55

më shumë informacion edhe këtu Microsoft Developer ® Translator Ofertat

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    138

Unë me të vërtetë shpresoj se ju djema jeni në gjendje për të transferuar (shkëlqyeshëm) mod tuaj mbi një API të ndryshme së shpejti. Gjymtyrët e mia janë duke përdorur vbet gjithnjë e më shumë dhe unë jam definitivisht tërhequr anëtarët e rinj (dhe për të gjetur anëtarët e vjetër tek postimi i) për shkak të objektit të gjuhës. Megjithatë, për shkak Google dha një arsye të paqarta për mbylljen e API Unë jam sinqerisht pak të shqetësuar se ata mund të fillojnë të penalizojnë personat forume duke e përdorur atë përkundër faktit TOS e tyre aktualisht lejojnë një përdorim të tillë. Nëse ata mund të hale API në një njoftim të tillë të shkurtër pastaj ndoshta ata mund të ndryshojë TOS shumë dhe të lënë të gjithë ne me një problem të madh.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Sepse ne u pyet disa herë për të bërë vBET mundur për të blerë tani ne rihapjen e shitjes së vBET. Ende kemi shtuar paralajmërim i qartë në faqen blerë kështu dikush që duan të blejnë është i vetëdijshëm se 1 dhjetor 2011 Google API përkthimi do të mbyllet dhe vBET nuk e kanë në këtë moment mënyrë alternative për të mbështetur të përkthimit.

Këtu është awailable deklaratë në faqen blerjes:
    KUJDES: Google do të ndalet për të dhënë API tyre përkthimin në 1 dhjetor 2011. Ne jemi duke punuar për të mbështetur përkthime nga shërbime të tjera. Ju mund të gjeni të gjitha informatat në lidhje me përparimin tonë këtu: Google fiket përkthime API

Ne kemi bllokuar shitjen e vBET deri ne nuk kemi zgjidhje alternative për përkthime, por ne na është kërkuar të lejojë për të blerë vBET gjithsesi. Ne jemi kompani të ndershëm dhe ne mendojmë që shitja e produktit i cili ardhmen mund të përfundojë së shpejti, edhe kur konsumatori pajtohet që në licencë nuk është mënyrë për të bërë biznes (shumë e përdoruesve nuk e lexoni licencë në të gjitha). Sepse ne u pyet për këtë ne do të rihapet shitur për vBET me paralajmërim. Të jenë të vetëdijshëm - 1 dhjetor Google do të heqë API përkthim. Ne nuk mund të them tani si shumë gjuhë do të jetë i mbështetur pas kësaj ose do të gjejmë ndonjë alternativë API përkthim në të gjitha. Dhe për të shmangur ndonjë gabim - këtu është pjesë e vBET licencës: vBET punon duke përdorur Google Përkthim Shërbimi dhe ju duhet të lejohen që të përdorin atë. THJESHTË Podbielski Michał ju jep asnjë rimbursimet në rast se forumi juaj është i bllokuar/ndalohet ose të kufizohet në ndonjë mënyrë tjetër të Google Shërbimeve të Përkthimit.
    Pra, nuk do të ketë kthim në të gjitha. Ne do të bëjmë çmos për të mbështetur përkthime nga TV e tjera, Ende në këtë moment, ne nuk mund të garantojë do të jetë ligjërisht e mundur dhe as se sa gjuhë do të mbështetet.
    Pra, nëse ju ende i doni për të blerë, duke qenë i vetëdijshëm për këtë ju lutem vetëm përdorimin tonë Buy Now! link.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi. Për të gjitha gjërat e tjera në këtë fushë - mundësitë dhe kështu me radhë. Siç kam shkruajtur ne do t'ju informojë në lidhje me progresin. Tani për tani ne kemi fillim të muajit, kështu që disa detyra të tjera kishin për të bërë. Përveç çështjeve të klientëve aktual, duke gjetur zgjidhje alternative përkthimi kanë prioritetin më të lartë. Çdo veçori të tjera për vBET nuk është relevante tani.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga norku View Post
    ... Sepse Google ka dhënë një arsye të paqarta për mbylljen e API unë jam i hapur pak të shqetësuar se ata mund të fillojnë të penalizojnë personat forume duke e përdorur atë përkundër faktit Rregullorja e tyre aktualisht lejojnë një përdorim të tillë. Nëse ata mund të hale API në një njoftim të tillë të shkurtër pastaj ndoshta ata mund të ndryshojë TOS shumë dhe të lënë të gjithë ne me një problem të madh.
    Unë nuk do të shqetësohen për këtë - Google deklaratë është e qartë: API është në dispozicion vetëm deri në 1 dhjetor 2011, tani vetëm kufizim do të jetë rreth numrin e kërkesave të përditshme.

Kjo është e qartë dhe zyrtare - nuk ka asgjë më shumë prapa dhe nuk ka kuptim për të vendosur diçka prapa. Google thjesht do të mbyllje API sa herë që duan, dhe ata duan për të bërë këtë 1 dhjetor dhe gjithçka është planifikuar tashmë. Personalisht unë nuk shoh asnjë kuptim për të bërë rrëmujë e madhe dhe e prenë me asnjë arsye. Google si partner humbur tani pika shumë për shumë njerëz (vetëm sy përreth për njerëzit reagime në forume të ndryshme), nuk ka kuptim për ta për të dhënë arsye të tjera që të mos besojnë Google.

Junior Member
    Antarësuar
    Maj 2011
    Postime
    25

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Unë nuk do të shqetësohen për këtë - Google deklaratë është e qartë: API është në dispozicion vetëm deri në 1 dhjetor 2011, tani vetëm kufizim do të jetë rreth numrin e kërkesave të përditshme.

Kjo është e qartë dhe zyrtare - nuk ka asgjë më shumë prapa dhe nuk ka kuptim për të vendosur diçka prapa. Google thjesht do të mbyllje API sa herë që duan, dhe ata duan për të bërë këtë 1 dhjetor dhe gjithçka është planifikuar tashmë. Personalisht unë nuk shoh asnjë kuptim për të bërë rrëmujë e madhe dhe e prenë me asnjë arsye. Google si partner humbur tani pika shumë për shumë njerëz (vetëm sy përreth për njerëzit reagime në forume të ndryshme), nuk ka kuptim për ta për të dhënë arsye të tjera që të mos besojnë Google.
    Disa i ri i shkolluar e

http://googlecode.blogspot.com/2011/...-our-apis.html

UPDATE 3 qershor: Në ditët që kemi shpallur zhvlerësimit të API Translate, ne kemi parë pasion dhe interesimin e shprehur nga kaq shumë prej jush, nëpërmjet komenteve këtu (më besoni, ne lexojmë çdo një prej tyre) dhe gjetkë. Unë jam i lumtur për të ndarë që ne jemi duke punuar shumë për të adresuar shqetësimet tuaja, dhe do të jetë lëshimi i një plan të përditësuar për të ofruar një version të paguar të API Translate. Ju lutemi të stay tuned, ne do të postoj një përditësim të plotë sa më shpejt të jetë e mundur.
    Fundit edituar nga Jncocontrol; 04-06-1110:27. Arsyeja: 'S

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ky është një lajm i mirë - të paktën ka ende do të jetë mënyrë që të ketë kaq shumë përkthime. Le të shpresoj se çmimi do të jetë e përshtatshme ... Gjithsesi ne do të bëhen hetime për zgjidhje të tjera pasi kjo është më shumë se thashetheme lajmeve.

Faleminderit për ndonjë informacion që ju jepni Nëse dikush ka ndonjë gjë për të shtuar - edhe çfarë mendoni për situatën aktuale - të shkruani vetëm.

Faqe 2 e 6 FirstI parë 1234 ... I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •