I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 6 123 ... I funditLast
Results 1 te 10 e 56

Thread: Google Translate API pres, ose do të paguhet? Nuk ka rëndësi - vBET mbështet TV të tjera

Junior Member
    Antarësuar
    Jan 2011
    Postime
    4

Default Google Translate API pres, ose do të paguhet? Nuk ka rëndësi - vBET mbështet TV të tjera

A e ke parë këtë?
    Google Translate API - Google Code

Translate Google API është deprecated zyrtarisht si të 26 Maj 2011. Për shkak të ngarkesës të konsiderueshme ekonomike të shkaktuara nga abuzimi të gjerë, numri i kërkesave që ju mund të bëni në ditë do të jetë e kufizuar dhe API do të pres krejtësisht më 1 dhjetor, 2011. Për përkthime faqen e internetit, ne ju inkurajojmë që të përdorni Element Google Translate.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Faleminderit shumë për këtë informacion. Ne do të kontrollojë atë me detaje.
    Tani për të dhënë përgjigje të shpejtë. Si ne e shohim Google jep mënyrë alternative për përkthim (Google Translate Element) - ne do të shikojmë për së afërmi atje.
    Gjithashtu ju lutem vini re se në rast se mënyrë alternative (Google Translate Element) nuk do të jetë i mjaftueshëm, atëherë do të shikoni për vBET shërbimeve të përkthimit tjera për të bërë përkthimin e mundur mbështetur pas Google mbyllur API saj.

Fundit edituar nga vBET; 28-05-1112:22.

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    55

që është me të vërtetë me të vërtetë e trishtuar

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    14

Default Translate Google API do të pres krejtësisht më 1 dhjetor

Text automatically translated from: German to: Albanian
    Translated text
    Moin,
    Google ka njoftuar planet për të mbyllur API për përkthime:

Pastrimin e pranverës për disa nga TV tona - zyrtare blog Google Code
    Original text

Rëndësishme: Google Translate API është deprecated zyrtarisht si të 26 Maj 2011. Për shkak të ngarkesës të konsiderueshme ekonomike të shkaktuara nga abuzimi të gjerë, numri i kërkesave që ju mund të bëni në ditë do të jetë i kufizuar dhe API do të pres krejtësisht më 1 dhjetor 2011. Për përkthime faqen e internetit, ne ju inkurajojmë që të përdorni Element Google Translate.
    Text automatically translated from: German to: Albanian
    Translated text
    I krishterë
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne jemi tashmë të vetëdijshëm për këtë (që është arsyeja pse temat janë të bashkuar) - shih përgjigjen: # post8679 http://www.vbenterprisetranslator.co....html.

Natyrisht ne do të vazhdojmë të ju njoftuar në lidhje me situatën. Siç kam shkruar para se ne kemi disa opsione të tjera për të zbuluar - si zgjidhje opsionale dhënë nga Google dhe të tjera përkthimin e API.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë bëra vetëm disa analiza me zgjidhje Alternative dhënë nga Google - Google Translate Element - dhe kjo nuk është e mjaftueshme për të mbështetur funksionimin aktual vBET. Para së gjithash idenë e saj është që të jetë ndërtuar në në faqe dhe e bëri përkthime në kërkesë pa asnjë reload page. Pra kjo zgjidhje nuk do të vënë në dispozicion për të ndryshuar URL për gjuhë të ndryshme dhe për indeksin e faqeve të tillë (është përshkruar qartë në dokumentacionin Element Google Translate se rezultatet nuk do të indeksuar).

Unë kam qenë në kërkim të Terms Google Element Translate e Shërbimit për të gjetur se do të jetë e mundur për të përdorur API saj jashtë fushës Element Google Translate. Unë nuk e kam gjetur Pyetje për këtë shërbim dhe unë dyshoj se përdorimi qoftë API saj jashtë Element Google Translate do të jetë e mundur / ligjore - Google bëra vetëm vendim për të mbyllur API përkthimit.

Në këtë moment unë jam duke filluar të shikoni për TV alternative translations. Unë tashmë kam ide se si të ndryshojë konfigurimin vBET për të bërë ndryshime të thjeshta. Pra, kur kemi gjetur teknologjitë e tjera të përkthimit, ne thjesht do të ndryshojë checkboxes për përkthime të mbështetur për t'i zgjedhur listat - kështu që ju do të jetë në gjendje për të zgjedhur shërbimin e përkthimit për çdo gjuhë veç e veç. Kjo është ideja tani. Ne do të punojmë në të dhe të kontrolloni mundësitë dhe kufizimet (duke përfshirë Terms of Service nga API tjera translations).

Ne do t'ju informojë menjëherë për ndonjë lajm në këtë fushë.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Oh po - një gjë do të jetë i ndërlikuar - përkthim të gjitha për të gjithë. Google dha gjuhët më të. E tjera API nuk e mbështesin gjuhë aq shumë, kështu që disa kombinime e përkthimeve ndoshta do të zhduket. Ne ende duhet të kontrolloni me detaje.

Anëtar
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    37

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Oh po - një gjë do të jetë i ndërlikuar - përkthim të gjitha për të gjithë. Google dha gjuhët më të. E tjera API nuk e mbështesin gjuhë aq shumë, kështu që disa kombinime e përkthimeve ndoshta do të zhduket. Ne ende duhet të kontrolloni me detaje.
    Mate, Yahoo API - mbështet mjaft disa langauges, është "gati", aq i mirë sa e Google.

Ne e bëmë këtë bisedë një ose dy muaj më parë

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga MOGmartin View Post
    Mate, Yahoo API - mbështet mjaft disa langauges, është "gati", aq i mirë sa e Google.

Po ne e bëmë Tani për tani prioritetet e ndryshuar në mënyrë dramatike

Gjithashtu Në rast se disa gjuhë do të mbështetet vetëm pjesërisht nga përkthimet API - në rastin më të keq, ne thjesht do të bëjë përkthim të dyfishtë. Dmth në qoftë se X është mbështetur si përkthim në anglisht, por jo për Y, atëherë ne do të bërë përkthim të dyfishtë. Natyrisht qasje e tillë do të degraduar të cilësisë dhe të performancës, në mënyrë që kam shkruar - ky është skenari më i keq. Ne ende duhet të kontrolloni mundësitë e TV të tjera.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga MOGmartin View Post

Kontrollohen vetëm yahoo dhe nuk gjetën API ... Vetëm BabelFish Yahoo e cila është një mjet. Shikoni këtu: Yahoo! Peshku Babel - Translation Tekst dhe Web Faqja Translation - Ajo mund të shtohet si vend përkthimi ose menuja zgjidhni përkthim. Pra, është e njëjtë si Google Translate Element. Nëse nuk marr diçka, atëherë ju lutemi dërgoni lidhje të Yahoo përkthim API.

Faqe 1 e 6 123 ... I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •