Hi, nuk kemi me të vërtetë duhet të ketë 60 (ish) Grupet e re?, Ajo do të jetë një dhimbje absolute duke kaluar çdo një ndryshim të drejtat e mia dhe hacks mods.
Mund të shpëtoj prej tyre?
Hi, nuk kemi me të vërtetë duhet të ketë 60 (ish) Grupet e re?, Ajo do të jetë një dhimbje absolute duke kaluar çdo një ndryshim të drejtat e mia dhe hacks mods.
Mund të shpëtoj prej tyre?
hello,
A mund ta shpjegoni më mirë? grupet e anëtarëve? do të thotë - Gjuha grupet vBET?.
Çfarë do të mishit, që përdoruesit mund të ndryshojë parametrat vBET?
Thanks
Hi Kamil, faleminderit për përgjigjen, kur përmirësimit të 3.4.0 të vb3.8.6 kam gjetur se çdo gjuhë të vetme tani ka grup me atë të vetë në Admincp> Grupet> grup me Menaxher dhe shumica e tyre kanë përdoruesit e mesëm, probleme është i kanë disa ndryshime dhe hacks shtuar të cilat kërkojnë Administratorët për të vendosur lejet për anëtarësimin, kështu që tani i duhet të shkojnë në çdo një të fikur të gjitha lejet.
Ajo thjesht duket overkill për të vënë secilit prej përdoruesve në një grup të mesme, atë që është pika e tij?
hello,
vBET bën Grupet e automaticly dhe përdoruesit janë shtuar për grupet pas, pas vendosjes së gjuhës kryesore (gjuha përdorues në usercp).
Unë nuk e kuptoj atë, mund ta shpjegoni më mirë?Code:"have some modifications and hacks added which require admins to set the permissions per usergroup"
Unë kam mods apo hacks nga vb.org dhe disa nga ato porosi, për shembull kam një thirrje pas templates VB dhe brenda settings atje ku për çdo grup me keni vendosur nëse ata mund të përdorin mod dhe pjesë se çfarë të veçanta të mod janë në dispozicion të tyre , të gjitha grupet e reja që vbet shtuar kanë lejet e vendosur për të mundësuar përdorimin e këtij mod por ata nuk duhet të lejohen, i kanë përfunduar pothuajse të kaluar nëpër të gjithë ata turning off të gjitha këto leje kjo është një dhimbje e vërtetë. Pse ata duhet të jenë vënë në grupet në vendin e parë?
këtu ju e keni këtë mundësi përshkruar:
http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html
së dyti - Lista e vBET nuk janë të lidhura me ndonjë lejet kështu që ndoshta kjo është bug tuaj mod, por unë nuk mund të them me siguri.
Ju lutem më jepni një emër për një nga mods tuaj dhe url për këtë mod (duhet të jetë i lirë), dhe unë do të kontrollojë atë në forum tim test (dhe natyrisht - shkruaj si ta riprodhuar atë hap pas hapi)