I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 8 e 8

Thread: Cache Guest vBet Full - por jo për crawlers

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    90

Default Cache Guest vBet Full - por jo për crawlers

Përshëndetje,
    Vbet Cache Full Vizitor është një ide e mirë.

Por të bëjë të mundur për të çaktivizuar atë për crawlers, për shkak se google do forumit tim dhe faqe të indeksuara shpejt pas një fije u opend, ajo nuk do të ishte mirë të presë 1h ose më të gjatë për të marrë atë indeksuar.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Në rast të tillë ju mund të disable cache ftuar për forumin tuaj dhe nën-forum faqe. Kështu që ata do të gjenerohet çdo herë për të gjithë, dhe Google do të shihni menjëherë atë fije e re është e hapur. vBET tashmë lejon për të përcaktuar faqet të cilat nuk do të jetë kopje e ruajtur nga cache ftuar të plotë.

A zgjidhje të tillë është në rregull?

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    90

I dont përdorin cache ftuar në këtë moment, sepse nuk e tij të rregullueshme Jo përdorin cache kur një merimangë viziton një thread / forum.

Ju duhet të bëni plugin tuaj më të rehatshme SEO ->

në qoftë se i mundësojnë cache mysafir i plotë mund të kontrolloni [] për të gjitha ose [] jo për spiders

SO ...

nëse një mysafir është duke shfletuar këtë forum ata marrin kopje e plotë e prodhimit, por kur një merimangë viziton vendin që ata marrin në faqen e vërtetë (nëse ka vizita një merimangë të injorojë "Koha Vizitorë Cache To Live")

A e dini se çfarë dua të them?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Po unë e di atë që ju thotë. Megjithatë ju lutem vini re se merimangat gjenerojnë shumë të trafikut të forumeve dhe ata zakonisht nuk e shikoni faqet e njëjta çdo disa minuta. Pra, nuk është aq e rëndësishme nëse merimangë merrni faqe nga cache në qoftë se ajo është një kopje për 1 orë. Ju mund të kurseni shumë prej burimeve të serverit falë se - sidomos në rast të mos faqe të rëndësishme të cilat janë të cached për 14 ditë të plota (configurable plotësisht).

Në këtë moment ju mund ta çaktivizoni cache mysafir forum / nën-forum për të gjithë vizitorët faqe (duke përfshirë edhe merimangat). Kjo do të lejojë merimangat për të parë tema të reja menjëherë, sepse lidhjet do të shfaqet menjëherë në faqen forum.

Ju gjithashtu mund të disable cache ftuar për temat për të gjithë. Cache cache mysafir do të vazhdojë faqet e tjera tuaja (si faqe anëtar) atë që do të jenë ende disa përmirësime. Shumica e trafikut do të shkojë rreth cache mysafir, por tani të gjithë trafikun juaj shkon rreth cache mysafir.

Ne do të konsiderojë kërkesën tuaj për të shtuar opsionin e konfigurimit të reja. Si unë mendoj se është duhet të njohë merimangë nga headers ose disa informacione të tjera. Pra, ne do të bëjmë disa prototip dhe në qoftë se nuk ka çështje do të jetë i dukshëm do të përfshijmë atë në lirimin e ardhshëm. Ne do t'ju informojë në qoftë se ne gjejmë disa çështje në këtë fushë (nuk duhet të jetë - unë ende nuk e kanë njohur spiders para se kështu nuk mund të them saktësisht tani).

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    90

Mirë, ideja e ardhshme:
    [X] cache Full Guest
    [X] injorojë "Koha Vizitorë Cache To Live" për crawlers

Nëse një servil viziton një vend (thread forum) që nuk ka ndryshuar pastaj të paraqesin html plotë.
    Nëse një servil viziton një vend (thread forum) e cila ka ndryshuar atëherë mos e përfillni "Koha Guest Cache To Live" dhe për të krijuar një dalje të re html për mysafirët.

Ju mund të identifikojë crawlers përmes user agent: http://www.user-agents.org/ (Kërko vetëm për google, unë mendoj se ne vetëm duhet të shikoni për "Googlebot / *.* (http://www.google.com/bot.html)", kjo nuk është e mirë - por mënyra më e shpejtë, por i dont mendoj se dikush do të donte të abuzimit atë.

Unë mendoj se enginge vetëm kërkimi ku kjo mund të jetë i dobishëm do të ishte e google, sepse SE tjera nuk janë aq shpejt si google në indeksimin, kështu që të tjerët mund të lehtë përdorimin e prodhimit të vjetër html.

A ka kjo të bën më shumë kuptim për ju?
    Fundit edituar nga wowglider.de; 28-04-1122:11.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ide e madhe me cache Vizitor freskuese për servil - nëse kemi për të gjeneruar të parë gjithsesi ne gjithashtu mund të ruajë atë në sasi Guest

OK - kërkesa të pranuara. Ne do të kontrollojë mundësitë e konfigurimit dhe të dhënat Fink periudhë kur ne do të fillojmë zbatimin e tij. Nëse ju do të gjeni diçka të re për të shtuar - ju lutem mos ngurroni

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2011
    Postime
    2

KU mund të lexuar më shumë rreth funksion Cache Guest? Unë supozoj se është një opsion në versionin blerë të vBET, saktë?

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Ju lexoni nga këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...-features.html.
    Cache të plotë dosjen për mysafirët janë vetëm për version të paguar.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •