Unë pashë versionin e lirë të kësaj nate të fundit gjatë në vbulletin.org dhe erdhën këtu për të mësuar më shumë - duhet të them se është një ide e madhe, sidomos në pjesën për marrjen faqen tuaj indeksuar në 52 gjuhë :-)
Unë mori një kopje të provoni në një faqe e re unë jam i ndërtimit, dhe të instaloni shkoi mirë, pa incidente të mëdha. Një shënim në se megjithatë, për ato prej jush që përdorin vbSEO - të bërë ndryshimet të FORUM_ROOT/includes/functions_vbseo_createurl.php para ju import file produkt-vbenterprisetranslator.xml
Unë sugjeroj se udhëzimet e përmendim edhe këtë në krye, diçka si "Nëse jeni duke përdorur vBulletin ju lutemi të modifikojë këtë fotografi të parë". Nëse ju nuk e bëni këtë para që ju nuk do të jetë në gjendje të përdorin admincp tuaj derisa ju të bëni.
Unë ende nuk e kanë motive se si për ta bërë atë të luajtur mirë me vBadvanced Links Directory time dhe vBGallery Rinise Shqiptare, por unë jam i sigurt se do të zgjidhet sa më shpejt.
Ajo që unë jam dashuruar deri më tani është raporti nga sitemap vBulletin im gjenerator këtë mëngjes që tregon një urls shtesë 42k janë krijuar që kur kam instaluar :-) mod
Nëse ju doni të shihni atë në veprim të kenë një vështrim -> TheCHS ~ Charleston Forums