Text automatically translated from: Greek to: Albanian
Translated text
Ky tekst kurs është shkruar në greqisht

Në fillim kisha parë upgrade syngekrimeni për vBulletin unë nuk kishte asnjë ndjenjë të veçantë, duke e bërë 2chch instalimit të gjithë anëtarët e forumit ishin të tronditur! Papritmas nga filloi askund të paraqitet dhe përdoruesit nga vendet e tjera dhe janë të sigurt se kjo ishte për shkak të përmirësuar!

Problemi i vetëm është (dhe sigurisht që është një problem në forum tim sepse kam instaluar dhe programe shumë përmirësimet / plugins, por ndoshta server hosting faqe) është shpejtësia ngadaltë dhe volumi absolut i të dhënave në backup përditshme që automatikisht forum .

Natyrisht fikur caching dhe 1,2 Gbytes e backup sistemit të përditshme (aferesa dhe imazhe nga të qenit në bazën e të dhënave) madhësia e backup të përditshme ka rënë në rreth 360 Mbytes.

Tani unë me aftësi të kufizuara cache dhe unë kam vetëm 4 gjuhë kryesore mund të zgjedhin anëtarët e forumit.

Kështu që unë pres me padurim për 2 gjëra. 3.ch çështje e cila ka përmirësuar çështjen e magazinimit të përkohshëm, dhe natyrisht së shpejti do të do të ndryshojë vend hosting faqe.

Kur okoklirothei version 3x dhe kur shpejtësia e forumit tim rritur në nivele që janë këtu janë të sigurt se anëtarët e lëvizjes dhe vizitorët e forumit do të dyfishojë dhe të trefishojë ndoshta upgrade specifike.

Falënderoj
Nektarios Zogkos
Original text