I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 2 e 2

Thread: të marr mesazhe gabimi, pasi upgrade server

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    7

Default të marr mesazhe gabimi, pasi upgrade server

hello,

i vetëm lëvizur web faqen time në një server të ri të dedikuar. parë çdo gjë ishte duke punuar mirë në serverin tim të fundit. pas të shkojë në server të ri, unë jam duke marrë mesazh gabimi:

Fatal error: Call të iconv padefinuar function () in / home / username / public_html / përfshinë / vbenterprisetranslator_functions.php on line 379

që është për faqet SHOWTHREAD. për faqet e forumit, si dhe faqe vbacmps dhe vbcommerce / vbcredits faqe, ajo shkon shkon bosh kur ju klikoni mbi një flamur të ndryshëm.

A e dini se si ne mund të zgjidhur këtë problem? duket si vendosjen e një server që gjërat janë duke punuar mirë para se të shkoi në server të ri.

faleminderit
    simit

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Po kjo është çështje server settings - më saktësisht çështje e php. Shih këtu për atë që është e nevojshme për këtë mod për të punuar:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post7

Ju duhet instaluar iconv dhe kjo është ajo që ju jeni të humbur në serverin tuaj të re. Ju do të gjeni lehtësisht manual instalimi në kërkim në Internet për: php iconv

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •