I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 3 e 3

Thread: përdorim tjetër JO Google translate TV

Anëtar
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    37

Default përdorim tjetër JO Google translate TV

si duket google ka penalizuar të gjitha faqet të cilat janë ndërtuar duke përdorur API tyre, unë mendoj se do të ishte një ide e mirë për të përdorur shërbime të tjera API përkthimit (si Yahoo)

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hello,
    Ok unë do të tregojnë këtë kërkesë funksion të Michał dhe ai të vendosë për këtë.
    Thanks

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga MOGmartin View Post
    si duket google ka penalizuar të gjitha faqet të cilat janë ndërtuar duke përdorur API tyre, unë mendoj se do të ishte një ide e mirë për të përdorur shërbime të tjera API përkthimit (si Yahoo)
    Pse jeni duke menduar se faqet e Google penalizohet ndërtuar nga API e tyre? Ne e konsiderojmë këtë nuk është e vërtetë - forumin tonë ka shumë faqe të indeksuara përkthyer. Gjithashtu në rast se ajo do të jetë e vërtetë, atëherë nuk do të marrë parasysh se cili shërbim përkthimi do të përdoren.

Në këtë moment Google siguron shumicën e gjuhëve dhe cilësi të mëdha.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •