I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Unë kam qenë përdorur që nga dega vbet 2.x, dhe kanë qenë përmirësimin gjatë rrugës. i vetëm për të përmirësuar 3.2.2.
tani, kur i klikoni mbi flamujt, i vini re ndryshime URL si. Megjithatë, nganjëherë faqja ngarkesat e duhur, por herë të tjera, i thjesht të merrni një faqe të bardhë që thotë se "nuk page gjetur". web faqen time është informedtrades.com. Muslimanët i kanë instaluar si.
Unë pashë disa njerëz të raportimit përvoja të ngjashme, por unë nuk kam parë askënd duke folur për atë që ndodh vetëm disa të kohës, as nuk i shohin njerëzit të cilët kishin vetëm një problem pas kësaj përmirësuar kohëve të fundit. keq në qoftë se kjo ishte trajtuar tashmë me të dhe i humbi atë.
Hi. Unë mendoj se kam gjetur modelin. Në lidhjet tuaja forum të cilat kanë karaktere të veçanta janë të pretendohet që të mos të gjendet. Unë nuk e di pse ende.
Ne nuk jemi në gjendje për të riprodhuar në serverat tanë (si ju mund të shihni këtu është duke punuar mirë), kështu që ju lutemi PM mua qasje të dhënat për të CP tuaj Admin dhe FTP.
Unë kam qenë përdorur që nga dega vbet 2.x, dhe kanë qenë përmirësimin gjatë rrugës. i vetëm për të përmirësuar 3.2.2.
tani, kur i klikoni mbi flamujt, i vini re ndryshime URL si. Megjithatë, nganjëherë faqja ngarkesat e duhur, por herë të tjera, i thjesht të merrni një faqe të bardhë që thotë se "nuk page gjetur". web faqen time është informedtrades.com. Muslimanët i kanë instaluar si.
Unë pashë disa njerëz të raportimit përvoja të ngjashme, por unë nuk kam parë askënd duke folur për atë që ndodh vetëm disa të kohës, as nuk i shohin njerëzit të cilët kishin vetëm një problem pas kësaj përmirësuar kohëve të fundit. keq në qoftë se kjo ishte trajtuar tashmë me të dhe i humbi atë.
E vërteta është se ajo nuk ka rëndësi për sa është e rrallë - nuk duhet të ndodhë në të gjitha dhe ne do të bëjmë çmos për ta bërë atë punon gjatë gjithë kohës
i konvertuar në vbet 312, që punon fine. Pra, çështja është lidhur me disa diferenca midis 312 dhe 322. gjithashtu, kur i konvertuar në 312, gjëja e parë që bëra ishte një produkt prishësh. problemi ende vazhdoi. atëherë, kur i ngarkuar fotografi nga 312, që dukej për të zgjidhur problemin. kështu, ndoshta problemi ka të bëjë me një redakto skedar bërë në mes të 312 dhe 322.
Gjithashtu vlen të theksohet është se i kanë vbblogs instaluar. kjo nuk është ndikuar aspak; URL në bloget nuk janë duke u shkruar me gërma të huaja. as në 322, as në 312.
Unë do të doja me të vërtetë për të përfituar nga karakteristika të reja në 322. A ka gjithsesi unë mund të bëjë që në dritën e situatës?
faleminderit
simit
Added: dhe natyrisht unë kam versionin e fundit të vbseo instaluar.
Por nuk do të ndryshojë atë me dorë. Model i tillë është në shumë vende në konfigurimin Muslimanët. Ju lutemi PM mua qasje detaje për Muslimanët CP tuaj dhe unë do të gjeni se cila parameter konfigurimi është përgjegjës për këtë.
Kjo është bërë nga vBSEO - vBET nuk ka bërë të tilla zëvendësime. Ju keni për të konfiguruar në mënyrë adekuate vBSEO. Ju mund të keni mundësi për të mbajtur jo Espagnol karaktere ans edhe konfiguruar me dorë në FORUM_DIR / inclues / config_vbseo.php parametër $ Vbseo_custom_char_replacement. Faleminderit që ju do të jetë në gjendje për të punuar me URL përkthyer dhe të mbajtur ekzistuese tuaj URL për gjuhën amtare si ato ku.
Kjo është URL ku letra Polish (si śąęć) është ndryshuar në sajë të $ Vbseo_custom_char_replacement dhe ajo ende mban të gjitha letrat e tjera nuk anglisht. Kjo është e njëjtë për të Japanese Lidhje:
Gjithashtu kjo është shembull i mirë pse ju duhet të mbani të mos Anglisht / Espagnol karaktere - disa gjuhë kanë noly nuk Anglisht / Espagnol karaktere.
Ky është shembull se si ju mund të vendosni $ Vbseo_custom_char_replacement vlerë (për letra Polish):