I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 10 e 10

Thread: Integrimi me reviewpost (njëjtë si Rinise Shqiptare)

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Default Integrimi me reviewpost (njëjtë si Rinise Shqiptare)

Hi,

Unë jam duke u përpjekur për të integruar vbet me reviewpost. Së pari, kam provuar thjesht duke bërë një telefonatë vBetTranslatePage në prodhimin faqe, por që nuk punojnë për shkak të redirection.

Unë pastaj ndjekur udhëzimet këtu, hap pas hapi:
    # post1795 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Megjithatë, unë jam ende duke u gabime redirection. Unë e kam provuar këtë më parë për Këtu Flitet Shqip dhe gjithashtu nuk ishte i suksesshëm. Që nga ndryshimet e mia htaccess dështuar, mund të më jepni disa pointers?

Root htaccess:

Code:
    RewriteEngine on
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [L]
    reviewpost htaccess:

Code:
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/lensreviews/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../lensreviews/&%{QUERY_STRING} [L]
    Unë u përpoq duke Futjet më të htaccess si para dhe pas sundimit Muslimanët, por nuk kishte efekt. Ndonjë ide?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Përshëndetje

Jeni i sigurt se kjo mod përdorin një goditje global_complete dhe global_start?

Ju mund të më jepni një url tek faqja me këtë mod dhe unë mund ta instaloni atë në forum tim test dhe kontrolloni.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Jo, ajo lë jashtë sistemit vBulletin goditje tërësisht dhe në thelb vetëm parses header, headinclude, dhe futboll, atëherë e bën gjë e vet.

Kur unë u përpoq duke bërë një thirrje manual për të përkthyer faqes ose ndjekur udhëzimet e integrimit front_controller, faqja e sapo filloi Përcjellin pafundësisht.

Mod është gjetur në reviewpost.com. Shumica e projektimit codi batë / është i bazuar në Rinise Shqiptare pro.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

ju lutem kontrolloni këtë hapa edhe një herë më shumë:
    # post1795 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

së dyti, ju lutem më jepni një sugjerim për faqe juaj me këtë mod. Unë do të kontrollojë atë.
    A është kjo mod e lirë apo jo? nëse e lirë - ju lutem jepni nje url për paketë të këtij mod.

Thanks

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Jo, nuk është e lirë, por design-i mençur ai përdor backend njëjtë si Rinise Shqiptare.

I kontrolluar përsëri dhe të duket si unë do të duhet të ndryshojë htaccess rrënjë si. Mbani në mend që unë kam provuar të gjitha këto para se të pa dobi, por unë do të përpiqen përsëri një herë unë kam disa kohë më të lirë.

Çështje të tjera të përbashkëta me integrimin Rinise Shqiptare mund ta dini e?

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Unë jam duke kërkuar për zgjidhje për ju. Nëse keni ndonjë ide dhe informacione, ju lutem shkruani këtu - do të helpfully

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Ok, I kanë motive më në fund këtë nga një. Unë devijuan pak nga udhëzimet e postuar, por ai ka punuar si një hajmali:

1. Added këtë htaccess:

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]
    2. Shtuar kësaj thirrjeje funksion deri në fund të ekzekutimit reviewpost:

PHP Code:
    if(@include_once(DIR '/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php'))
    {
    vbet_global_complete($output);

3. redirection edited vbenterprisetranslator_functions_redirect.php dhe me aftësi të kufizuara për dosjen me porosi të:

PHP Code:
    foreach (explode("\n",$vbulletin->options['vbet_outside_dirs']) AS $folder)
    {

$folder trim($folder);
        if (
    stripos($url$folder) !== false)
        {
            return;
        }

4. Për të ndryshuar / DA / lensreviews / të / lensreviews / da /, dhe për të rregulluar URLs flamurin

shtuar funksionin e mëposhtme për të brezit URL:

PHP Code:
    function vbet_externalConsensus($address$language)
    {
        global 
    $vbulletin;
        foreach (
    explode("\n",$vbulletin->options['vbet_outside_dirs']) AS $folder)
        {

$folder trim($folder);
            if (
    stripos($address$folder) !== false)
            {

$address str_replace(array('/forums/',"/{$_REQUEST['language']}/"),array('/','/'), $address);
                return 
    str_replace("/$folder/","/$folder/$language/"$address);
            }
        }

return 
    false;

Nuk është ndoshta një mënyrë më të zgjuar për të bërë # 4, por kjo ka punuar! Unë jam shumë i lumtur, ashtu si pjesët e shqyrtimit të merrni pothuajse 1.000.000 pageviews një muaj, dhe përkthime do të dëbojë vizitorët edhe më shumë.

Demo: Pentax Anmeldelser - Pentax Lens Anmeldelser og omfattende bazës së të dhënave

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju përgjigj pas periudhës kohë të gjatë për thread e cila u shënua zgjidhur si. Unë nuk e kuptojnë se çështja ishte ende në. A keni nevojë për ndihmë më këtu ose është zgjidhur përfundimisht?

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Unë e kam më në fund figured it out! Por kjo mund të jetë e vlefshme për të bërë këtë lloj të integrimit më të lehtë në versionet e ardhshme të vbet, si kam provuar të gjitha. Ndryshimet htaccess në FAQ dhe nuk keni punuar.

Aktualisht, në temat forum URL juaj / forum / {kodi gjuhën} / përmbajtje. Për dosjet jashtë direktorinë kryesore, e njëjta duhet të zbatohet (dmth. / gallery / {kodi gjuhën} / në vend të / {kodi Gjuha} / gallery /), sepse ajo do të thjeshtojë modifikimeve htaccess në masë të madhe dhe të bëjë integrimin e shumë më e lehtë, sidomos kur mod tashmë e quan global_complete (në këtë rast po i referohem Këtu Flitet Shqip pro).

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutemi të hapur kërkesë të re veti për të cilat Unë shoh se si kjo do ta bëjë më të lehtë integrimin e tillë - ajo nuk do të kërkonte ndryshime në dosjen kryesore htaccess -. Vetëm në një nga Lista mod.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •