Hi,
My vendosur karakterin: ISO-8859-1
Unë e kam dërguar një PM për ju që përmban një lidhje me një post që tregon problemin.
Hi,
My vendosur karakterin: ISO-8859-1
Unë e kam dërguar një PM për ju që përmban një lidhje me një post që tregon problemin.
Fundit edituar nga norku; 11-03-11 në 12:31.
Keni të drejtë. Kjo është një bug encoding. Unë mund të riprodhoni atë në forum time test.
Kjo është e krijuar vetëm kur dikush të bëjë post nga faqja e përkthyer.
(Mos harroni - nëse do të donte të postoni në frëngjisht - ju duhet të keni në vendosur usercp tuaj gjuhës frënge.
Unë u përpoqa për të rregulluar këtë bug të djeshme - në përgjithësi ende nuk vBulletin utf forumi kanë një problem me kodimin karaktere me kodin ASCII nën 256.
Unë bëra një fije të re në pjesën metash në vBulletin forum dhe unë do të përpiqem për të gjetur një zgjidhje të këtij bug.
Në përgjithësi, nëse keni bërë pas në frengjisht (dhe kanë në usercp gjuhën frënge) nga çdo gjë normale (faqe nuk përkthyer) do të jetë në rregull. Kjo ndodh vetëm kur ju përpiqeni të postoni nga faqja përkthyer.
Ah, në rregull. Po, unë kopjuar një pjesë nga Wiki frëngjisht dhe ngjit atë.
Megjithatë, kur kam zgjedhur gjuhën time forum si gjermane, dhe pastaj postuar në gjermanisht, karaktere ende tregojnë si numrat html kur ta redaktoj atë post ose kliko në shigjeten në postin e përkthyer ....?
Po ju keni të drejtë. shikojmë të dy mesazhet e mia - një fisrt është bërë nga faqja nuk përkthyer (anglisht) - nuk ka problem, kur ju dëshironi të redaktoni.
e dyta është bërë nga përkthyer faqe (polish) dhe këtu është një problem - letra me kodin ASCII nën 256 - encoding gabuar - Unë kam raportuar këtë bug të vBulletin dhe unë do të përpiqem për të rregulluar atë.
Unë jam duke punuar në atë me ekipin vBulletin:
Forum karaktere ASCII çështje
Tani ne kemi një fundjavë. nëse ajo është në rregull për ju mund të fillojmë këtë temë pas fundjave?
Gjatë fundjavës do të punojnë me ekipin vBulletin.
Fundit edituar nga kamilkurczak; 11-03-11 në 13:25.
Po, sigurisht
Po, ju mund të lënë atë aktiv. Siç e dini post në anglisht janë përkthyer të mira
Kam vënë re në forum e mia provë që në UTF-8 forum të mos këtë çështje ekzistojnë.
Ju lutem kontrolloni tuaj në database si mesazhet janë mbajtur (ju mund paste këtu një shembull i mesazhit russian)
Fundit edituar nga kamilkurczak; 11-03-11 në 13:31.
Unë kam një informacion të mirë.
Kam gjetur një konflikt me Muslimanët global_complete lidh
Mund ta kontrolloni?
Fundit edituar nga kamilkurczak; 11-03-11 në 13:54.
Si mund ta kontrolloni atë?
admincp-> plugins & produkt -> Menaxher Plugin -> global_complete goditje e vBSEO -> të çaktivizoni.
Por siç kam shkruar -> nuk ka lidhje SEO në qoftë se ju çaktivizuar atë. Unë kam nevojë për të kontrolluar kodin e Muslimanët dhe të integruar atë.
Shihemi pas fundjavës