I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 11 te 20 e 32

Thread: Url Flamuri është e gabuar

Shiko filetuara

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    138

Ka një problem me karaktere. Nëse shfrytëzuesi përcakton gjuhën gjermane në forum për profilin e tij dhe e bën një post që përmban një o o Ü ü ß përkthimi punon kur shikohet në gjuhën angleze. Megjithatë, në qoftë se ai dëshiron të redaktoni shkrimin e tij ai sheh numrat html vend të letrave.

Në Muslimanët cp ****> "Përcakto zëvëndësimin Custom tuaj Character" Unë aktualisht kam në vijim hyrë në mënyrë që URLs im indeksuar ende punë:

'Ü' => 'ue'
    'Ä' => 'AE'
    'O' => 'œ'
    'ß' => 'ss'

Megjithatë, ajo që unë me të vërtetë duhet të bëni është që të hyjnë

'(Numri html)' => 'Një' në mënyrë që problemi redakto është fikse. Megjithatë, kjo do të ketë një ndikim në URLs time indeksuar. Apo jam humbur diçka këtu?

Unë mund të përdorin vetëm një gjuhë në këtë moment, sepse nuk kam zëvëndësimin Custom Character të përcaktuara për (50!) Gjuhë të tjera.

A ka ndonjë mënyrë për të marrë këtë pune?
    Fundit edituar nga norku; 11-03-1111:56.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •