ju lutem dërgoni me mua duke PM FTP tuaj dhe detajet e admincp (dhe vbseoadmin) dhe unë do të kontrollojë serverin tuaj dhe konfigurimit vBET.
ju lutem dërgoni me mua duke PM FTP tuaj dhe detajet e admincp (dhe vbseoadmin) dhe unë do të kontrollojë serverin tuaj dhe konfigurimit vBET.
Kjo temë u zhdukën disa orë më parë, kur faqja e juaj u rrëzua. Tani që thread është përsëri i dukshëm shoh se përgjigjen time e fundit mungon.
Unë kam në çdo rast kërkuar një rimbursim. Ora mbështetjen dhe niveli i mbështetjes është i hapur faqe të zezë dhe nuk kanë kohë të presin për gjysmë më përgjigje të cilat nuk kanë ndihmuar në më të vogël.
Ju nuk jeni përgjigjur pyetjeve apo duke reaguar për atë që unë jam duke i dhënë në drejtim të simptomave / informacione të mëtejshme. Në vend të kësaj unë jam menduar për të ju jap vetëm admin nivelit të qasjes në forumi im? Për mua kjo është një rrezik unë nuk jam i gatshëm për të marrë. Prandaj, në qoftë se jeni të gatshëm për të të marrë kohë dhe për të diskutuar gjëra këtu, atëherë unë nuk shoh një zgjidhje.
Ju lutem shikoni këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...p-restore.html
Ne kishim rivendosur aksidentale backup. Hosting provider tonë në vend të gjetjes na kthejnë klientin tonë email të gjithë sistemin restauruar nga 7 Mar - ata thanë se pas klientit tonë email është uninstalled (kjo është arsyeja pse u zhduk thread juaj e parë). Kur të kemi gjetur atë që ata nuk e kemi kërkuar që menjëherë të shërohet nga backup sistemit të ri të jetë e mundur. Kjo është arsyeja pse thread tuaj kthehen përsëri (dhe jo vetëm e juaja), por mesazhet e shkruara dje / sot mund të shkuar (në mënyrë mesazhet e shkruar pas është bërë backup). Dhe kjo është arsyeja pse shkrimin tuaj të fundit është zhdukur.
Unë e kuptoj pse ju mund të merrni përshtypje të gabuar se nuk është mbështetur, por ajo ishte vetëm gabim në anën tonë hosting provider dhe thread juaj këtu. Ne jemi të gatshëm të vazhdojë mbështetjen aq shpejt sa pagesën tuaj do të shkojë prapa ke ne. Në këtë moment pagesa juaj Paypal është mbajtur kështu që ne duhet të mbajë çdo veprim në lidhje me patentën tuaj. Aq shpejt sa pyment do të kthehemi Kamil do të fillojnë mbështetjen e ju përsëri. Supprot ynë është i lirë për klientët tanë dhe përdoruesit tanë. Në këtë omment ju nuk jeni të klientit tonë (të mbajë pagesën) dhe ju nuk mund të jenë përdorues të versionit të paguar pa leje.
Gjithashtu ju lutem vini re se çështjet tuaja janë për shkak të modifikimeve që i keni bërë vetë - nuk është si ju shkroi Paypal një bug në udhëzimet e instalimit. Udhëzimet e instalimit janë për strukturën e vBulletin. Ju nuk keni atë, për shkak se keni bërë ndryshimin tuaj kështu që është e qartë se ju duhet të modifikojë edhe udhëzimet e instalimit të përshtaten me ndryshimet tuaja.
Ju mund të mbështeteni në ndihmën tonë të lirë nga ky forum, ose në qoftë se ju mendoni se është çështja më e madhe (për shkak të ndryshimeve tuaj) dhe ju nuk jeni në gjendje të bëni vetë - atëherë ju mund të përdorni të paguar shërbimin tonë instalimit: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php - Ju lutem vini re se edhe në këtë rast ajo mund të marrë shumë më të gjatë se instalimi normal sepse keni nevojë për ndryshime të veçanta për shkak të modifikimeve të cilat ju bërë. Me siguri ai do të jetë në nivel rregullat htaccess, por ai gjithashtu mund të kërkojë konfigurim të tjera forum dosje, ose pak modifikim në dosjen tonë SEO -. Nuk mund të them vetëm si kjo - Kamil është ai i cili kujdeset rastin tuaj.
Fundit edituar nga vBET; 09-03-11 në 15:50.
Unë kam tërhoqi mosmarrëveshjen Paypal. Waiting 3 ditë dhe më pas duke parë thread im zhduket ishte shumë i bezdisshëm, por kjo tingëllon si unë kërceu armë. Keqardhjet e mia
Unë kam një "strukturë vBulletin '. Dallimi në 'nga kutia' instalimi vBulletin përshkruhet në të plotë në një nga postimet e mia më parë dhe ishte me të vërtetë arsyeja kam filluar këtë thread.
Fundit edituar nga norku; 09-03-11 në 17:11. Arsyeja: fjali e zgjeruar e katërt
ok kam vënë re se Muslimanët kanë rregulla të ndryshme, kështu që ju lutemi provoni këtë. htaccess (me rregullat e vBET ndryshuar)
Code:# Some servers require the Rewritebase directive to be # enabled (remove '#' at the beginning to activate) # Please note: when enabled, you must include the path # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/) #RewriteBase / #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301] RewriteRule ^forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron) RewriteRule ^forums/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap) RewriteRule ^forums/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forums/vbseo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ forums/vbseo.php [L,QSA]
Fundit edituar nga kamilkurczak; 09-03-11 në 18:07.
Duke u përpjekur tani. Thanks.
Mirë. Jo 404 por faqja është bosh kur unë klikoni mbi një flamur (ndonjë flamur). A ju duhet të dini ndonjë nga vetitë e mia vbet?
ok ju duhet të konfiguroni serverin tuaj, ju lutem kontrolloni këtë post:
# post1535 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
kështu install curl dhe ICONV në PHP tuaj
curl dhe mbështetje iconv janë të aktivizuara tashmë. Unë jam duke marrë një 404 tani kur klikuar mbi një flamur.
PHP Code:
iconv
iconv support enabled
iconv implementation glibc
iconv library version 2.5
Directive Local Value Master Value
iconv.input_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1
iconv.internal_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1
iconv.output_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1
PHP Code:
curl
cURL support enabled
cURL Information libcurl/7.21.0 OpenSSL/0.9.8b zlib/1.2.3 libidn/0.6.5
Ja htaccess e mia:PHP Code:
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx/$1 [R=301,L]
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
#vbet translator rules start
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
#vbet translator rules end
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]
## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>
## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>
#Remove index.php from xxxx/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]
Fundit edituar nga norku; 22-05-12 në 09:39.
pse ju keni një vBET aftësi të kufizuara?
të shkruani këtu admincp-> tuaj vBET-> settings kryesore
Fundit edituar nga kamilkurczak; 09-03-11 në 19:17.