I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 3 e 3 FirstI parë 123
Results 21 te 24 e 24

Thread: Google ka hequr të gjitha faqet e indeksuara përkthyer

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga pepito69 View Post
    I uninstalled mod vbet, do të fshijë çdo rregull relationed të vbet, prisni 4 ditë dhe reinstall atë nga zero.
    Ide e keqe. Ju fizikisht të bëjë lidhje të përkthyer që nuk punojnë dhe nuk ekzistuese në forum tuaj. URL që nuk ekziston nuk mund të indeksuar.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga pepito69 View Post
    Easy, vetëm lloji në faqen e google search:www.yourdomain.com / forume / ajo

Ndryshimet në numrin e lidhjeve të indeksuar nga Google është për shkak të ndoshta, servers të ndryshme google, ata nuk janë të indeksimit të njëjtin numër URL, dhe ka më shumë se 50 servera.

çdo herë që bëni:
    site:www.yourdomain.com
    kjo lidhet me një server të vetëm google.
    Ju lutem kini parasysh që:
    1. Ashtu si ju tha se Google ka shumë servers në gjithë botën dhe ata duhet të periodikisht të dhënat e rishpërndarë në mes të njëri-tjetrit. Kjo është arsyeja pse disa faqe mund të jetë pa indeksuara tashmë në një kontinent, por jo ende në të tjera.
    2. Mbani në mend se Google tregon numri APROXIMATE i rezultateve të asaj që do të thotë se:
    a) nuk është numri i vërtetë
    b) numrin e rezultateve mund të ndryshojë edhe kur numri real i faqeve indeksuar nuk
    c) numrin e rezultateve mund të jetë ende e njëjtë edhe në qoftë se numri i faqeve të indeksuara ndryshuar
    d) përdor Google heuristics nuk algoritme, kështu që rezultatet nuk janë të vërtetë determinist - me siguri ju nuk do të shihni këtë në rezultatet e lartë, për shkak të arka dhe kështu me radhë, por nëse ajo mund të jetë i dukshëm kur bëhet për të rezultateve të vërtetë e ulët
    e) magji mund të ndodhë

Seriozisht - ju lutem lexoni disa poste ime e fundit në këtë temë - unë shpresoj se mund të ndihmojë

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë vetëm shikuar për Letërsi në robots.txt (që sipas njohurive e mia të mëparshme, nuk duhet të jetë në robots.txt) dhe gjetur këtë artikull të cilat thotë se duhet të punojnë:
    Code:
    http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
    Ende kam gjetur shumë interesante fjali autorëve:
    Disa i SEO nuk pajtohen me përdorimin e Fotografi, ose të paktën ata e shohin atë si pak e rrezikshme ose larg nga praktikat më të mira.
    Unë do të bëj kërkime më shumë në këtë fushë.

Edited.
    Këtu kam gjetur më shumë rreth wildcard në robots.txt:
    Code:
    http://tools.seobook.com/robots-txt/
    - Sipas të dhënave të Google dhe Yahoo nuk lejon përdorimin e wildcards.

Ende - ju lutem sigurohuni që ju nuk jeni të bllokuar të gjithë përmbajtjen tuaj përkthyer nga disa prej sundimit wildcard. Ju lutemi përdorni Webmaster Tools për të përcaktuar (të parë të vBET drejtimin përsëri). Si shkroi artikullin e fundit Autori i përmendur:
    Konsideroni URLs lidhen qoftë se ju përdorni wildcards robots.txt: Unë rastësisht kushtojë veten mbi $ 10.000 në fitim me një gabim robots.txt!
    Fundit edituar nga vBET; 07-03-1100:08.

Anëtar
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    40

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Ide e keqe. Ju fizikisht të bëjë lidhje të përkthyer që nuk punojnë dhe nuk ekzistuese në forum tuaj. URL që nuk ekziston nuk mund të indeksuar.
    Unë i them atij upfront për të lehtësuar robot.txt tij - unë nuk jam një ekspert, por
    Mendova të drejtë off bat mund ta keni si robots.txt çmendur nuk
    bërë që nga viti. një robot.txt duhet të jetë e thjeshtë, jo overkill ....

Unë mendoj se edhe unë përmendur atë që ajo nuk ishte një ide e mirë ose për të
    hiqni mod si ai që nuk do të zgjidhë problemin, sepse ajo
    ndodh nëse ajo fillon përsëri të gjithë, ai nuk më pas të marrë parasysh shkarkimin
    mod edhe një herë, pasi ai nuk e ka zgjidhur këtë herë të parë, ajo
    thjesht nuk e bën që vetëm për të un-install mod, pa zgjidhjen e çështjes.

Faqe 3 e 3 FirstI parë 123

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •