I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast
Results 11 te 20 e 24

Thread: Google ka hequr të gjitha faqet e indeksuara përkthyer

Anëtar
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    40

Quote Postimi origjinal është bërë nga pepito69 View Post
    Problemi nuk është robots.txt
    Faleminderit për këshillën tuaj, por problemi është vetëm në ato trasnlated jo në forum kryesore. Por unë do të thjeshtojë robots ...
    Thanks përsëri, por këtë mister poza të.
    Unë jam kurioz të di edhe

si unë jam i sigurt se ata që vrapojnë pa / paguar versionet do të
    gjithashtu të shqetësuar / shqetësuar se ata mund të jenë deindexed gjithashtu.

Pra, pyetja është:

Ishte kjo fajin tuaj, ose Googles faji.

Sa e vjetër është domenin tuaj?

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    52

Hi,
    domain im është 4 vjeç. Dhe nuk kishte një problem para me google.
    Unë duhet të them se i kishte një shumë të URL indeksuar në gjuhë të përkthyer. Më shumë se forum vbet dhe të tjera i kanë parë.
    Fundit edituar nga pepito69; 05-03-1111:10.

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    52

I uninstalled mod vbet, do të fshijë çdo rregull relationed të vbet, prisni 4 ditë dhe reinstall atë nga zero.

Anëtar
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    40

I uninstalled mod vbet, do të fshijë çdo rregull relationed të vbet, prisni 4 ditë dhe reinstall atë nga zero.
    Unë nuk jam i sigurt nëse kjo do të ndihmojë, kështu që çdo herë që të shihni disa
    ka ndodhur ju jeni vetëm do të uninstall, dhe të fillojnë mbi?

Google duket se ka probleme serioze me të tjerët duke marrë përpara
    çdo gjë, dhe çdo herë diçka duket të jetë mirë, atëherë
    google deponive të gjitha mbi ju, google pretty much kontrollon destinty tonë,
    dhe Google nuk ka qenë i njohur për lojën e ndershme ose google shumë ...
    shumë më e kontrollon interneti, ajo që ndodh në intenet, dhe
    atë që ata duan të ndodhë në internet, por unë nuk jam një ekspert,
    por kam dëgjuar histori të njëjtë ole ... Unë kam një faqe interneti të nxehtë, tani të gjithë e
    a google papritur nuk tregon dashuri dhe fusha më ...
    që janë yjet dhe marrjen e trafikut, të kthehet për të marrë shumë pak ...

Domain im është shumë, shumë e re ... ajo ishte poshtë si 2 ditë, dhe kam humbur
    rreth 70 backlinks, unë nuk jam i sigurt nëse kjo tashmë ishte e ardhshme, ose
    nuk kam humb ato backlinks, sepse isha poshtë për 2 ditë dhe
    me faqen time po aq e re, pse jam unë duke backlinks shpejt anyway?

Google është e çuditshme, por ata nuk janë këtu për të ndihmuar, ata
    jemi këtu për të fituar para, dhe për të ndihmuar veten e tyre e parë ....

dhe nganjëherë, edhe ndryshimet më të vogla faqe mund të marrë nga ju .... pasi që shumica prej nesh
    të vërtetë nuk e di se si punon sistemi, atëherë ne kemi bërë një ndryshim të vogël vend, atëherë ne fillim
    humbur ton e trafikut, dhe mendimi ynë i parë është në faj google.
    Fundit edituar nga dsimms; 05-03-1118:51.

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    52

unë do t'ju them në disa javë, i kanë shumë kohë ... gjithsesi faleminderit.
    Ka mundësi të jetë faji im, unë kam për të zbuluar atë.

Anëtar
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    40

unë do t'ju them në disa javë, i kanë shumë kohë ... gjithsesi faleminderit.
    Ka mundësi të jetë faji im, unë kam për të zbuluar atë.
    Siç përmenda më parë web faqen time është shumë e re. ajo ka arritur kulmin në lidhje me
    1400 lidhje në vetëm rreth dy javë më pas ndaloi. Unë nuk jam i sigurt
    asaj që po ndodh tani, duket të jetë duke humbur si 20-50 lidhje per
    ditë tani, kështu që unë nuk jam i sigurt se çfarë është në faj, shpresojmë se ajo nuk është e
    vbet, por kush e di në këtë pikë. Unë kam aftësi të kufizuara një mod që ka
    qenë të dyshuar për të qenë kapele të zezë, kështu që unë shpresoj se kjo është problemi,
    tani që kam aftësi të kufizuara mod ajo të bëjë një ditë disa ditë / javë
    për të gjetur nëse links im ndalet dhe të fillojë rritjen e rënë përsëri, por
    pastaj përsëri ai mund të jetë asgjë, por sandbox, ose google valle ....
    por me rastin e një faqe 4 vjeçar, ju nuk duhet të Sandboxed.

Si nuk e dini se vetëm lidhjet vbet janë duke u larguar?

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    52

Si nuk e dini se vetëm lidhjet vbet janë duke u larguar?
    Easy, vetëm lloji në faqen e google search:www.yourdomain.com / forume / ajo

Ndryshimet në numrin e lidhjeve të indeksuar nga Google është për shkak të ndoshta, servers të ndryshme google, ata nuk janë të indeksimit të njëjtin numër URL, dhe ka më shumë se 50 servera.

çdo herë që bëni:
    site:www.yourdomain.com
    kjo lidhet me një server të vetëm google.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

por unë mendoj se google nuk më pëlqen përmbajtjen automatike siç thonë ata në webmaster udhëzues. Google është duke lëvizur kundër që për mendimin tim. Shpresoj që të jetë i gabuar, sepse Vbet, mund të jetë një mod wonderfull pavarësisht se problemet e njohur dhe kufizimet.
    Shikoni, i kishte thousends e URL indeksuar në versionet e përkthyera dhe tani asgjë!
    Ju lutem na tregoni se ku në mjetet webmaster është shkruar se Google nuk ka si vendet e përkthyer? ... Gjithashtu këtu përmbajtja nuk është automatik - përkthimi është automatik - përmbajtja është e vërtetë nga temat e juaj shumë e shkruar nga përdoruesit tuaj shumë.
    Google nuk është kundër kontekstit përkthehet - Prova është shumë e forumeve duke përdorur vBET dhe të indeksuara. Ju thjesht mund të kontrolloni atë në shembullin në faqen tonë. Në qoftë se Google është kundër saj, atëherë ne nuk do të indeksuar. Edhe kjo thread shumë që është e re është e indeksuar tashmë në gjuhë të tjera (i kontrolluar për polake) atë që lehtë prova se Google është indeksimit faqet e përkthyer.

Pra, kjo është çështje e juaj nuk e përgjithshme një të tillë.

Në këtë moment nuk vBET është duke punuar në forum tuaj - kështu që ne nuk jemi në gjendje të punojnë në çështjen tuaj dhe as ju jap çdo aluzion tjetër që - ju lutemi të kthehet në vBET. Çfarëdo ishte arsyeja e problemit, duke turning off vBET ju bërë të përhershme. Ju kurrë nuk do të ketë indeksuar faqet e përkthyer në qoftë se ju nuk do të ketë përkthyer faqet në forum tuaj. Siç kam shkruar - ne nuk e dimë tani se çfarë ishte arsyeja. Kjo mund të jetë edhe diçka e përkohshme nga ana e Google atë që mund të kthehet siç ishte pa ndonjë ndryshim. Ndoshta ... Tani ajo nuk është çështja më - tani ju nuk keni vBET kështu që në këtë moment kjo është gjë normale që ju nuk keni indeksuar faqet e përkthyer - sepse tani ju nuk keni përkthyer faqe. Ju lutemi të parë të kthehet në vBET.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë jam kontrolluar thread që nga fillimet e shumë keq është fomething është shkruar tashmë. I kontrolluar robots.txt tuaj dhe pashë atje wird përmbajtje si:
    Lejoj: / forum / pt / * mënyra
    Si unë e di robots.txt nuk e mbështesin wildcards si * - kjo mund të jetë pjesë e problemit. Ajo nuk duhet, sepse duhet të themi se lidhjet me fillimin e saktë URL: / Forum / pt / * mënyra nuk duhet të indeksuar, por ndoshta ndryshon diçka në robots Google dhe tani ata nuk hyjnë në ndonjë lidhje duke filluar nga: / Forum / pt / (Në shembullin, sepse shenjat * nuk janë të lejuara dhe të leximit URL ndalon në këtë shenjë nuk ju jep lejohet për indeksimin e të gjitha faqet tuaja përkthyer). Kjo do të ishte një shpjegim të situatës tuaj që unë shoh rregulla si se për të gjitha gjuhët tuaja.

Edhe një herë ajo nuk duhet të jetë arsye këtu, por mënyra të tjera që ju nuk duhet të përdorin shenjat * në rregullat e lejoj, kështu që ndoshta ajo ka diçka të përbashkët me çështjen tuaj. Ju lutem hiqni / komentoni këto rregulla.

Gjithashtu shikoni se çfarë është thënë Webmaster Tools ju në lidhje me lidhjen e cila u bllokua nga robots.txt. Sigurisht tani - sepse ju me aftësi të kufizuara vBET - ne mund të kemi mjete të gabuar webmasteri analizojnë, për shkak se lidhjet e përkthyer nuk ekziston më në forum tuaj. Pra edhe një herë - nga ana e parë në vBET, pasi që në këtë moment ne duhet të presim, sepse mjetet webmasteri nuk e tregojnë të dhënat aktuale - historike (dhe nuk e di kur ajo është e përditësuar). Pra, së pari kthehet vBET. Pastaj në qoftë se në 2 javë asgjë nuk ndryshon, ne do të hetojë është më. Ajo do të jetë e lehtë nëse vBET do të jetë gjithë kohës ndezur, tani ne do të kemi gjë shtesë - Ora Google reagimit ...
    Fundit edituar nga vBET; 06-03-1122:56.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Problemi nuk është robots.txt
    Faleminderit për këshillën tuaj, por problemi është vetëm në ato trasnlated jo në forum kryesore. Por unë do të thjeshtojë robots ...
    Thanks përsëri, por këtë mister poza të.
    robots.txt nuk e thjeshtuar ende dhe kjo është krijues potencial çështje. Dhe nëse ju lexuar shkrimin tim të mëparshëm këtu ju do të shihni potencialin shpjegim pse vetëm faqet e përkthyer nuk ishte indeksuar për shkak të robots.txt tuaj - të mundshëm - Unë nuk mund definitivisht them se ishte krijues çështje, por edhe ju nuk duhet të themi se përfundimisht nuk është, veçanërisht që ju keni atje deklarata të paligjshme.

Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •