I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 3 123 I funditLast
Results 1 te 10 e 24

Thread: Google ka hequr të gjitha faqet e indeksuara përkthyer

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    52

Default Google ka hequr të gjitha faqet e indeksuara përkthyer

Hi,
    Google e ka hequr nga indeksi i të gjitha të përkthyera URL:

PHP Code:
    site:www.egiptoforo.com/forums/pt

site
    :www.egiptoforo.com/forums/en 

etj ..

Kam gjetur dikush këtu në forum që kishte të njëjtin problem, por për shkak të një gabimi mysql. Unë nuk e di se çfarë po ndodh në forum time.
    Unë nuk kam ndryshuar de robots.txt ... i ndodhur sot. Unë kisha indeksuara për shembull: 47,000 url në hebraisht, 20.000 në frengjisht, etj ...

Ju lutem ndihmë

Thanks
    Fundit edituar nga pepito69; 03-03-1123:57.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

A keni ndonjë e-mail nga google ose mysql gabime në dosjen log? Ju lutemi shkruani të gjitha informatat.

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    52

Jo unë nuk recived ndonjë email nga google dhe nuk ka gabime mysql në log tim.
    Ajo ishte dje, dhe unë nuk preku asgjë.

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

si unë e di, faqet e indeksuara brenda një dosje mund të hiqet nëse faqet janë të nuk mund të arrihen nga google për herë të gjatë (dmth. 24 orë apo më shumë)

nga përvoja ime, kam rreth 4.000 faqe brenda një dosje domain.com / d / mod duke përdorur të tjera (jo të lidhura me vbet), por sepse kjo mod janë thyer për disa ditë, pasi i kontrolloni sërish në faqen e google: domain.com / d / të gjitha faqet e indeksuara janë zhdukur

përpiqen për të marrë lidhjet nga faqet e tjera në faqen tuaj përkthyer në shtëpi çdo forumi gjithashtu, p.sh.: të merrni lidhjet nga faqet e tjera të egiptoforo.com / forum / pt / dhe egiptoforo.com / forume / en /

Unë mendoj se problemi nuk është në vbet, por në forum / site / server

dyfishtë të kontrolloni të gjitha gjë, shikoni Google Webmaster Tools too https://www.google.com/webmasters/tools/

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    52

si unë e di, faqet e indeksuara brenda një dosje mund të hiqet nëse faqet janë të nuk mund të arrihen nga google për herë të gjatë (dmth. 24 orë apo më shumë)
    Ky nuk është rasti.

i kishte një shumë të lidhjeve të jashtme dhe shumë faqe.

Në mjetet webmaster i kanë probleme klasike në vbet: përgjigje të ulët dhe të MetaTags kopjuar dhe tittles. Asgjë e re ....

Unë jam duke menduar në disable mod dhe kjo ishte e rëndësishme për mua. por unë mendoj se google nuk më pëlqen përmbajtjen automatike siç thonë ata në webmaster udhëzues. Google është duke lëvizur kundër që për mendimin tim. Shpresoj që të jetë i gabuar, sepse Vbet, mund të jetë një mod wonderfull pavarësisht se problemet e njohur dhe kufizimet.
    Shikoni, i kishte thousends e URL indeksuar në versionet e përkthyera dhe tani asgjë!
    Fundit edituar nga pepito69; 04-03-1113:23.

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Quote Postimi origjinal është bërë nga pepito69 View Post
    Ky nuk është rasti.

i kishte një shumë të lidhjeve të jashtme dhe shumë faqe.

Në mjetet webmaster i kanë probleme klasike në vbet: përgjigje të ulët dhe të MetaTags kopjuar dhe tittles. Asgjë e re ....

Unë jam duke menduar në disable mod dhe kjo ishte e rëndësishme për mua. por unë mendoj se google nuk më pëlqen përmbajtjen automatike siç thonë ata në webmaster udhëzues. Google është duke lëvizur kundër që për mendimin tim. Shpresoj që të jetë i gabuar, sepse Vbet, mund të jetë një mod wonderfull pavarësisht se problemet e njohur dhe kufizimet.
    Shikoni, i kishte thousends e URL indeksuar në versionet e përkthyera dhe tani asgjë!
    ne mund të presim e të shohim, nëse ka të tjera anëtare se duke përdorur vbet shumë të njëjtin problem, i shoh shumë njerëz duke përdorur vbet posaçërisht versionin e lirë, për shkak se pikëpamjet temat në këtë forum janë shumë shumë mbështetje, dhe nga informacioni vb.org Installed

në qoftë se faqet automatike janë të kualitetit të mirë, mendoj se jo shumë faqe të indeksuara janë ulur

dhe është më mirë nëse ka funksion Manuali përkthyer shumë, për të rritur cilësinë e përkthyer, si i kërkuar këtu, Aq e saj ashtu si Wikipedia, neni manual njëjta përkthehen vetëm në një gjuhë tjetër nga anëtari

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Ju lutem kontrolloni e-mailin tuaj ose log file dhe gjeni disa gabime mysql ose diçka të tillë.
    A yu keni një fotografi robots.txt? mund të ngjisni një përmbajtje të plotë për këtë skedë?

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    52

Ju mund të shikoni këtu:
    http://www.egiptoforo.com/robots.txt

Anëtar
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    40

Quote Postimi origjinal është bërë nga pepito69 View Post
    Ju mund të shikoni këtu:
    http://www.egiptoforo.com/robots.txt
    Unë mendoj se robots juaj është overkill. Unë kurrë nuk kam parë të tilla
    një robots të madh në jetën time. Unë mendoj se ju duhet të përdorni vetëm
    një robots standarde që do të mbajë spiders të indeksimit
    disa nga directories juaj forum, dhe thats it. Ju jeni
    duke u përpjekur për të mbajtur jashtë çdo merimangë në botë, dhe unë
    nuk mendoj se është një gjë e mirë ... çfarë jeni frikë?

Tani që mendoj për këtë. Unë jam në një VPS, dhe kam marrë hacker
    raportin e email, dhe një bot google ishte në listën ip ndaluar. Është
    të mundur që serveri juaj ka ndaluar disa ip bot dhe
    në qoftë se është rasti dhe ata nuk mund të kthehen dhe merimangë,
    atëherë nuk do të jenë ata de-indeksuar? Kam gjetur shumë të çuditshëm
    që një bot google përfundoi në listën time ndaluar ip ... kështu që çfarë
    mund një merimangë google jetë bërë për të kanë marrë ndaluar?

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    52

Problemi nuk është robots.txt
    Faleminderit për këshillën tuaj, por problemi është vetëm në ato trasnlated jo në forum kryesore. Por unë do të thjeshtojë robots ...
    Thanks përsëri, por këtë mister poza të.

Faqe 1 e 3 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •