I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 8 e 8

Thread: Si të shkruani në gjuhë të ndryshme?

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    27

Default Si të shkruani në gjuhë të ndryshme?

Hey Michal,

megatr0n këtu nga vB.org.

Ju tha se ju mund të ndryshoni gjuhën tuaj default nga UserCP? Ku?

Plus. ju tha version 3.0 do të na mundësojnë që të shkruaj në gjuhë të ndryshme? A do të thotë kemi shkruar në anglisht dhe thread / pas do të përkthehen në gjuhën tonë e dëshiruar apo do (ne jemi keying në këtë post) tekstin e treguar në gjuhë të ndryshme?

Unë shpresoj se ka kuptim dhe afërsisht kur mendoni ju se do të lirohet?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

User CP -> Edit dhënat tuaja

Shkruani në gjuhë të ndryshme do të thotë 2 gjëra. 1 ju mund të shkruani vetëm në gjuhën tuaj default dhe mod do të përkthehet se askujt pa marrë parasysh çfarë gjuhën tuaj default është. 2. Ju mund të rregulloni pjesë të mesazhit në gjuhë të ndryshme.

Shiko këtu për detaje:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

Rreth Data e lirimit ... Ende duke punuar në disa çështje. Kanë gjëra shumë të gjatë të reja për të bërë, por ato do të presë për lirimin e fole të mëdha. Pra, tani unë dua që të ketë punuar mirë këtë funksionalitet i cili është përshkruar tashmë. Ky forum do të luajë si një fushë tjetër provë për një kohë.

Gjithashtu para se ai do të jetë lëshuar zyrtarisht, version beta do të jetë në dispozicion për (usernames nga www.vbulletin.org):
    imported_silkroad, Megatr0n, KrisP, nectons, CareyCrew, ghisirds, vitoreis, dai-kun, CYC, mosz, CThiessen, actolearn, jaconi, andie215, yahoooh, bollie, zogth

Unë mendoj se ata marrin të paktën 2 javë më parë, ose ndoshta 1 muaj. Pra, ata do të marrë një tjetër avantazh për mbështetjen e këtij projekti Gjithashtu - kjo do të jetë e mirë për të siguruar të vërtetë të qëndrueshme dhe bug lirimin e lirë zyrtare
    Fundit edituar nga vBET; 09-10-0923:47.

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    27

Pra, ajo nuk do të shkruaj në gjuhë të ndryshme që ju jeni shtypur?

Si kjo:

Kliko
    Fundit edituar nga vBET; 17-10-0903:50. Arsyeja: BBCodes gabuar

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Smiggy View Post
    Pra, ajo nuk do të shkruaj në gjuhë të ndryshme që ju jeni shtypur?

Si kjo:

Kliko
    Nuk ka në këtë mënyrë. Ju thoni se në cilën gjuhë mod ju jeni të shkruarit. Ju mund të thoni atë vendosjen gjuhën tuaj default, ose duke përdorur lang BBCode dorë. Nëse ju shkruani diçka në gjuhën angleze dhe të them se ajo është arabe ajo nuk do të u bë e arabisht.

Për të bëni çfarë të doni ju të shkruani vetëm në anglisht dhe të shkojnë në përkthimin arabisht. Pastaj ju do të merrni atë në arabisht
    Fundit edituar nga vBET; 17-10-0903:50.

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    27

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Nuk ka në këtë mënyrë. Ju thoni se në cilën gjuhë mod ju jeni të shkruarit. Ju mund të thoni atë vendosjen gjuhën tuaj default, ose duke përdorur lang BBCode dorë. Nëse ju shkruani diçka në gjuhën angleze dhe të them se ajo është arabe ajo nuk do të u bë e arabisht.

Për të bëni çfarë të doni ju të shkruani vetëm në anglisht dhe të shkojnë në përkthimin arabisht. Pastaj ju do të merrni atë në arabisht
    A mendoni se ju mund ta instaloni diçka si kjo më vonë?
    Fundit edituar nga vBET; 17-10-0903:49.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Çfarë saktësisht? Ju lutem përshkruani atë në të ardhmen Kërkesat forum.

Junior Member nectons's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Vend
    Πειραιάς
    Postime
    10

Default Një pyetje

Text automatically translated from: Greek to: Albanian
    Translated text
    Kam instaluar versionin vetëm 3,1 është vetëm e pabesueshme!

Një pyetje unë jam vetëm. Ekziston mundësia për çdo post ka butonin që thotë se përkthimi grek; Përkthimi në gjuhën përdorues ka vendosur në panelin e kontrollit;

Se dikush është caktuar të panelit të qenë një grek, por edhe do të shkruajnë në anglisht! Pra, sistemi për të përkthyer në greqisht çështjen për ata që e duan atë!
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Tani për tani ai mund ta lexoni në një gjuhë dhe shkruani në të tjera. Nëse dikush të vendosur gjuhën e tij default, atëherë mesazhi shkrimit, ai do të shihni nën editor 2 opsione - e thënë se ai është shkruar në gjuhën e tij default, dhe 2 për të zgjedhur për të shkruar në gjuhën forum.

Në përdorues vendosjen 2 vërtetë mund të shkruajnë në atë gjuhë që ai dëshiron duke BBCode gjuhën me dorë. Por për shumicën e përdoruesve është e mjaftueshme për të dini se mod si parazgjedhje, do të shënojë postimet e tyre me shkrim si në gjuhën e tyre default, ose ata mund të zgjedhin për mesazh të caktuar të mos shënojë atë automatikisht - ato janë të shkruar në gjuhën forum.

Gjithashtu ju lutem vini re se përdoruesit e parazgjedhur të gjuhës, nuk do të thotë gjuhën e tij amtare. Kjo do të thotë gjuha në të cilën ai dëshiron të shkruaj mesazhet e tij. Pra, nëse dikush dëshiron të shkruaj në disa gjuhë që ai ka për të vendosur këtë gjuhë si default e tij - gjuhën që ai dëshiron të shkruajë.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •