I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 3 e 5 FirstI parë 12345 I funditLast
Results 21 te 30 e 41

Thread: ndihmojnë të rregullojmë çështjet

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

ne jemi duke përdorur vBulletin 3,5 ende. vBET nuk është testuar në vBulletin 3.6. Unë do të shkruaj për Michał dhe unë do të testojë këtë version për vBET.
    Si unë mund të shihni në forum tuaj - ju keni një çështje me stil pas përkthimit. Unë do të doja të kontrolluar atë vetë (të gjetur konflikte apo editojnë templates), kështu që ju lutemi përsëri - dërgoni me mua duke PM admincp tuaj dhe detajet FTP - Unë do të shkruaj për ju për të gjitha ndryshimet dhe punon në serverin tuaj gjatë punës sime.

Së dyti, A ju redaktoni disa vBET ose në një tjetër templates?
    Fundit edituar nga kamilkurczak; 23-02-1114:05.

Anëtar
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    40

Quote Postimi origjinal është bërë nga kamilkurczak View Post
    ne jemi duke përdorur vBulletin 3,5 ende. vBET nuk është testuar në vBulletin 3.6. Unë do të shkruaj për Michał dhe unë do të testojë këtë version për vBET.
    Si unë mund të shihni në forum tuaj - ju keni një çështje me stil pas përkthimit. Unë do të doja të kontrolluar atë vetë (të gjetur konflikte apo editojnë templates), kështu që ju lutemi përsëri - dërgoni me mua duke PM admincp tuaj dhe detajet FTP - Unë do të shkruaj për ju për të gjitha ndryshimet dhe punon në serverin tuaj gjatë punës sime.

Së dyti, A ju redaktoni disa vBET ose në një tjetër templates?
    Kam,

Nuk e tij një çështje stil ...

pse nuk e di këtë?

Për shkak se ajo nuk punon me çdo stil ne forum live.
    dhe punon me të gjitha stilet e ne forum provë, kështu që nuk është e
    stilin e të ngjashme. Kam marrë të njëjtin stil nga forumi jetojnë,
    dhe punon vetëm gjobë në forum testit (pa ndryshime)
    Unë nuk kam ndryshuar ndonjë fotografi vBet. Nëse ju ende mendojnë se kjo
    është stili lidhur atëherë unë mund të jap juve akses të stilit, apo
    një seksion të veçantë të VB ... sa i përket redaktimi templates të tjera,
    Unë kam një forum të jetojnë, kështu që sigurisht ta redaktoj templates nga
    kohë pas kohe.
    Fundit edituar nga dsimms; 23-02-1117:44.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Thanks

Anëtar
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    40

Kam kaluar 3 ditë e fundit marramendës VB kokë tim duke u përpjekur për të gjetur këtë bug.
    Unë mendoj se ju djema duhet të më jepni një zbritje 50% për blerjen e këtij ... tani kam
    për të vënë gjithçka prapa së bashku tani pas shkëlqyer forum time veç e veç.

Kam gjetur problemin ...

ajo ishte në mundësitë vbet të gjithë së bashku.

kur ndjekja është aktivizuar URL stil duket i dehur.
    kur ndjekja url është i disaktivuar, më së shumti punon ... po kam thënë
    më së shumti, ai shton sorta / forum.php në fund url
    kur ajo nuk është menduar shumë, atëherë ju duhet të reclick
    përsëri në mënyrë që të ndryshojë gjuhën ...

Pra, problemi është opsion URL Ndjekja apo ajo ka diçka të bëjë me këtë.

qoftë se ju shkoni shikoni tani, ajo disi punon ... (me gjurmimin url me aftësi të kufizuara)

kështu që deri në këtë është caktuar, me gjurmimin url me aftësi të kufizuara, do të çaktivizoni ndjekjen
    langugage nga një faqe në tjetrën ... sorta si whats pikë
    në qoftë se ju nuk mund të gjetur gjuhën e njëjtë nga faqja në faqe ....
    Fundit edituar nga dsimms; 24-02-1109:45.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Unë ende të propozojë për ju një shërbim falas (normale - kushton 30 $) në serverin tuaj dhe admincp për të rregulluar atë. Është shumë e vështirë për të gjetur ku çështja është kur unë nuk mund të riprodhoni atë në forum tim test (kjo çështje është e veçantë për forumin tuaj). Nëse keni të instaluar një version të plotë të vBET - ndoshta gjithçka do të jetë në rregull.
    Kështu që unë të propozojë për ju një SHËRBIMI FIX falas - në qoftë se dërgoni me mua duke PM admincp tuaj dhe detajet FTP.

Anëtar
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    40

Unë ende të propozojë për ju një shërbim falas (normale - kushton 30 $) në serverin tuaj dhe admincp për të rregulluar atë. Është shumë e vështirë për të gjetur ku çështja është kur unë nuk mund të riprodhoni atë në forum tim test (kjo çështje është e veçantë për forumin tuaj). Nëse keni të instaluar një version të plotë të vBET - ndoshta gjithçka do të jetë në rregull.
    Kështu që unë të propozojë për ju një SHËRBIMI FIX falas - në qoftë se dërgoni me mua duke PM admincp tuaj dhe detajet FTP.
    Unë do të duhet të bjerë më pas.

Përgjigja ime ishte e fundit hera e parë që keni kërkuar.

në qoftë se ju nuk mund të ndihmojnë edhe pas duke ju dhënë kështu atë opsion,
    atëherë unë do të ketë vetëm për të çaktivizuar dhe të lëvizë.

Unë thjesht nuk keni kohë për këtë më.

Anëtar
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    40

Kam provuar versionin e ri. Ajo nuk ka rregulluar çdo gjë. në fakt ajo ka bërë
    gjërat më keq, para se jo-SEO opsion punuar, tani ajo nuk ka,
    Duket se në faqen kryesore punon, dhe të gjitha lidhjet e tjera / faqe
    aftësi të kufizuara dhe i bën ata të duken të jenë offline, dhe kur i çaktivizoni
    mod, të gjitha faqet të punuar përsëri, kur është aktivizuar, flamujt nuk tregojnë ....
    Fundit edituar nga dsimms; 27-02-1102:05.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Unë kam këtë version të lirë të instaluar në forum tim test dhe çdo gjë works fine - ndoshta kjo është specifik për forumin tuaj (disa konfigurimin, Mods, ndryshime).
    Unë do të doja të pyes edhe një herë më shumë - nëse ju jepni një qasje në FTP tuaj unë do të rregullohet për FALAS.

Anëtar
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    40

Unë kam këtë version të lirë të instaluar në forum tim test dhe çdo gjë works fine - ndoshta kjo është specifik për forumin tuaj (disa konfigurimin, Mods, ndryshime).
    Unë do të doja të pyes edhe një herë më shumë - nëse ju jepni një qasje në FTP tuaj unë do të rregullohet për FALAS.
    Unë do të të lë si është tani për tani.

Kjo duket të përkthyer ok kur Tracking URL është i disaktivuar, por kur
    Unë klikoni për të shkuar në një lidhje tjetër, atëherë ajo shkon mbrapa si default anglisht
    si tracker url është me aftësi të kufizuara, atëherë më duhet të bëj përkthim mbrapsht përsëri dhe
    të fillojë të gjithë kur të shkoj në një tjetër lidhje.
    Fundit edituar nga dsimms; 02-03-1106:59.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

ok kështu që unë do të përpiqet për të gjetur se ku kjo çështje mund të jetë dhe të përpiqen për të gjetur një zgjidhje për ju

Faqe 3 e 5 FirstI parë 12345 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •