I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Muslimanët Botimi Sitemap - No URLs Jashtme Character

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Default Muslimanët Botimi Sitemap - No URLs Jashtme Character

URL nuk ndjekur
    Kur ne testuar një mostër prej URLs nga Sitemap tuaj, kemi gjetur se disa URL përcjellim në vende të tjera. Ne rekomandojmë që Sitemap tuaj përmbajnë URL këtë pikë në destinacionin e fundit (përcjellëse target) në vend të Redirecting për një URL.
    Text automatically translated from: Japanese to: Albanian
    Translated text
    Të gjitha URL VBET në sitemap mi kanë karaktere anglisht nuk personazhet e duhur të huaj dhe Google nuk i pëlqen kjo.

Për shembull, në sitemap URL:

OS ne nje laptop të ri - - sistem operativ kompjuter nuk duket lëng

Përcjellimet këtu:

OS ne nje laptop të ri - - sistem operativ kompjuter nuk duket lëng

Si mund ta fix this?
    Original text

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Kjo është e mirë - Kjo është se si ajo duhet të punojnë. Pse? Performance.
    Në këtë brez moment të 52 herë më shumë lidhje për temat mund të konsumojnë shumë kohë për forume të mëdha. Përkthimi i të gjithë ata që janë në të njëjtën kohë mund të bëhet me të vërtetë, me të vërtetë kohë dhe gjenerojnë shumë pyetje për të bazës së të dhënave.

Dhe kjo është e mirë për google - siç e shihni, ju keni një 301 përcjellëse tek faqja me url përkthyer.

Google do të preferonte që lidhjet janë përkthyer, por nuk shqetësohet fare.

Më shumë këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...other-plugins/

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Çfarë, ju jeni tashmë duke shtuar 52x lidhjet për sitemap, ngarkesën në server është rritur tashmë, nëse ju shtoni karaktere normale apo të huaj.

Ju nuk mund të shihet vetëm të bëjë këtë dhe kjo është justifikim tuaj, oh dhe Google do të mendjes, që është arsyeja pse ata të më jepni një paralajmërim dhe më tregoni se për të ndryshuar atë!

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Ky mesazh nga google është për informacionin tuaj. Ata mendojnë se ju ndoshta keni një lidhje të keqe në sitemap, Ata mendojnë se nuk është e mirë për ju dhe ju nuk e dini asgjë për këtë,
    por ju e dini - këtë lidhje janë ridrejtuar (me 301) në formë të mirë dhe kjo është e mirë për google dhe shumë të mirë për faqen tuaj (punën).

Në këtë moment vBET nuk e përkrahin me përkthim url në sitemap. Ju lutem, të bëjë një të ri në fije të TIPARET kërkesa dhe ne do gjë në lidhje me këtë (që ne mund të bëjë këtë si një opsion në admincp).

Gjithashtu, ju nuk mund të integrohen vBET me sitemap - Ju do të keni në lidhje Sitemaps vetëm titujt origjinale. Google links zvarritje përkthyer veten (por ajo do të marrë më) dhe ju do të keni përkthyer URL

Nga faqja ime është e gjitha. Nëse ju mund të - ju mund të hapur një temë të re në kërkesën Features.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •