Unë do të duhet qasje në CP tuaj Admin dhe FTP - ju lutem më dërgoni ato në PM.
Siç e kam parë të gjitha lidhjet janë të krijuara e gabuar (pa lang code) dhe kam për të gjetur se pse.
Fundit edituar nga vBET; 24-11-09 në 16:50.
Ju lutem vini re që klientët tanë janë formuar të gjithë fjalën dhe ka dallime të mëdha kohore. Për shkak të kësaj ne të sigurojë mbështetje nga ky forum vetem.
Ju lutem më dërgoni të dhënat private si qasje mesazh në forum tuaj (për Admin CP dhe FTP). Ju mund gjithmonë të krijojnë llogaritë e përkohshme për arsye sigurie. Ende kam nevojë për qasje atje, sepse kjo çështje është e lidhur vetëm me forumin tuaj dhe ne nuk kemi përgjigje gati për të.
Së pari ne duhet të kontrolloni nuk vBET është gjeneruar lidhje të përshtatshme për t'u siguruar se ajo është bug vBET ose disa mod e tjera po ndryshon lidhjet pas ndryshimeve tona. Gjithashtu ne kemi nevojë të kontrolloni konfigurimin tuaj dhe rregullat Përcjellin.
Faleminderit - Unë jam duke shkuar atje tani.
Arsyeja është e gabuar konfigurimit Muslimanët.
Set opsion "Replace jo në anglisht Figurë në URLs?" për të "Keep jo në anglisht Figurë në URLs".
Kjo mënyrë misterioze zhduket nga manual tonë të integrimit. Na vjen keq për problemet evendosur vetëm parametri dhe ajo do të jetë mirë
![]()
Fundit edituar nga vBET; 26-11-09 në 16:36.